goede service, goed behandeld

Van bestellen tot afleveren prima geregeld.

goede service, goed behandeld

Er zit een productiefout in een van de fouten van de tafel. Verder ben ik, wederom dik tevreden over een product van jullie.

goede service, goed behandeld

Goede service en uitleg, goede levering en je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van je levering. Ook veel eerder ontvangen dan verwacht was.

goede service, goed behandeld

Duidelijke info over levering. Niet overdreven veel berichten. Netjes op tijd in het aangegeven tijdvak geleverd. Lange levertijd (3 maanden) is wel een minpuntje.

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel blij met de aankoop en de bezorging was top door vriendelijk personeel!

goede service, goed behandeld

K heb erg lang moeten wachten op levering, er was een fout gemaakt

perfect, zeker aan te bevelen

het duurde even voordat er contact werd gezocht voor de bezorging. Maar de communicatie was verder uitstekend. De bezorging was ook erg prettig. Er werd geluisterd naar mijn wensen.

Nvt

goede service, goed behandeld

Bezorging is prima, maar ik vind het diep triest dat je 75 euro moet betalen voor het meenemen van de verpakking en het indraaien van 4 schroefjes (wat ik dan ook niet gedaan heb) bij zo'n duur meubel!! Heb al veel gekocht bij Goossens, maar weet nog niet zo zeker of ik dat in de toekomst ook weer ga doen...........

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling en retouren doen er veel te lang over. Te dure bezorgkosten.

goede service, goed behandeld

Door drukte in de winkel zelf online besteld. Niet door gehad dat je hoekbank moet bestellen alsof je er voor staat ipv er op zit. Dus het ligdeel rechts is links geworden. Bij ons goed uitgepakt maar wel jammer dat er op de site van uit wordt gegaan dat iedereen dit weet

perfect, zeker aan te bevelen

Hai, enige dat wij deze keer jammer vinden is dat we 80 euro betaald hebben om een tv kastje in elkaar te laten zetten. Toen de chauffeurs kwamen haalde ze het kastje kant en klaar uit de doos. Dat was wel even een enorme domper. We voelen het nu als voor niets betaald. We hebben een huis vol Goossens dus we vragen ons af of hier nog iets aan gedaan kan worden? Verder zoals je ziet aan de score, zijn we heel tevreden.

goede service, goed behandeld

Ivm de paasdagen duurde de levering wat langer dan verwacht. Qua design dacht ik dat het een draaistoel betrof, maar dat was niet zo en vonden we ook niet erg. Het cognackleurige velvet is gelukkig wat donkerder en gevarieerder dan op de foto en past perfect bij ons visgraatparket. De stoelvorm is zeer comfortabel maar de zitting is wel harder dan die van de loungebank.

goede service, goed behandeld

Duidelijke informatie per mail. Aangeven van tijdsblok is prettig. Nu waren de bezorgers bij mij eerder dan het geplande tijdsblok. Zelf was ik in huis dus was dat prima maar als je alleen rekening houdt met het aangegeven tijdsblok kan je klanten missen. Product is verder mooi en naar verwachting.

goede service, goed behandeld

makkelijke bestelmethode, snelle levering, keurig op tijd, vriendelijke bezorgers

perfect, zeker aan te bevelen

Levering moeten verplaatsen. Dit ging ontzettend makkelijk en werd niet moeilijk over gedaan. Duidelijke communicatie over levering en tijdstip. En uiteraard netjes op de gegeven tijd geleverd. Vriendelijke bezorgers ook.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed gegaan bestellen via de web shop

goede service, goed behandeld

De website blijft naar beneden scrollen waardoor je de tekst niet goed kunt lezen. Daarnaast is onze salontafel niet naar wens doordat er bepaalde informatie niet vermeld was op de website.

goede service, goed behandeld

Snelle levering. Product komt overeen met foto. De houten verpakking was wel lastig open te maken.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

We waren eerst in de winkel van Goossens geweest. Helaas werden we daar geholpen door een arrogante verkoopster en zijn daar weggegaan zonder bestelling. Ze vond het belachelijk dat wij om een beetje korting vroegen omdat we zowel meubels voor de zithoek als de eethoek wilden kopen. Dit ook omdat er op de ramen grote afbeeldingen stonden met hoge kortingen. Voor ons was er totaal geen korting. Het ging ons uiteindelijk niet om het feit dat er geen korting werd gegeven maar wel om de houding en ons als klant belachelijk maakte alsof we niet goed waren. Want waarom vraag je korting als de meubels goed zijn. Hierna hebben we een deel elders gekocht en een deel via de Webshop. Via de Webshop alles snel en goed geregeld. We zijn erg tevreden over de meubels!

De Beeke 4

5469 DW Erp