uitstekend

Heel goed geholpen en zijn allemaal heel vriendelijk en hebben veel geduld voor hun klanten. Nieuwe matrassen gekocht en de eerste avond weer heel lekker geslapen.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Alles verliep volgens afspraak en het is een geweldig fijn bed . Nergens meer last van , wat we in ons vorige bed wel hadden !

Hele fijne winkel

Vinden het een hele fijne winkel om te komen. Ontzettende leuke mensen Altijd vriendelijk en behulpzaam. Belangrijk om te vermelden………. Bezorging en plaatsing geschied door een andere firma Bij ons bleek iets niet goed te zijn gegaan Wij zijn dit gaan melden en het is dezelfde dag opgelost door Suykerbuyk zelf. Dus ook de service nadien is top!!!

Slaapt heerlijk.

Ben zeer tevreden bed netjes geplaatst door vriendelijke mannen. Het bed slaapt heerlijk.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Mooie collctie en keus in bedden, matrassen en bedden goed. Prima service !

Na al meerdere keren aankopen te hebben gedaan bij Suykerbuyk net weer nieuwe matrassen bij hun aangeschaft. Goede voorlichting en ruime keus. En weer lekker slapen !

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Goede service en vriendelijke verkopers

Vriendelijke en goede service en voor herhaling vatbaar.

Zeer goede service.

Alles werd volgens afspraak gedaan.

Aankoop top verlopen!

Goed advies door verkoper, niet opdringerig, snelle levering door keurige heren.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Goede service snelle levering en betaalbare kwaliteit

Een set eetkamer stoelen gekocht met prima zitcomfort

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Goed advies en vlotte keurige levering.

Goed advies gekregen bij de keuze voor een nieuw bed. Ook de bezorging was snel en goed geregeld.

Zeer goed geholpen!!!

We zijn uitstekend geholpen. Goede uitleg en ook niet opdringerig. Geen flauwekul zoals we elders wel voelden met meer garantie als je meer koopt. Gewoon duidelijk en goed, een aanrader!

Netjes professioneel geholpen

Zeer betrouwbare en goede uitleg over aanschaf bed, goede afspraken over levering , en zeer netjes gemonteerd en afgeleverd.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Je word super geholpen. Klantvriendelijk, goede uitleg, geweldige service.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Super advies, veel kennis en mooie meubels

Relaxbank gekocht, super tevreden, is op maat gemaakt naar onze wensen.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Specialistische kennis, persoonlijk advies en uitmuntende service.

Het team van Suykerbuyk Wonen en Slapen te Sint Willebrord bestaat uit stuk voor stuk vriendelijke, prettige en behulpzame mensen. Na uitgebreid testen van matrassen, een persoonlijk advies en meermaals terugkomen omwille van keuzestrss in stoffen en kleuren (want alles is mogelijk), zijn wij nu mede door alle hulp van het team zeer content met ons nieuwe, complete boxspring.

Goede service.

Mooi bedrijf met volop keuze. Met levering een paar kleine dingen verkeerd gegaan maar goed opgelost! Een aanrader!

Goed advies en service

Tijdens aankoop goed advies gekregen, en voor levering werd goed meegedacht. Wij zijn blij met onze nieuwe bedden, slapen heerlijk.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Goed geholpen goed advies, alles geleverd volgens afspraak.

Prettig geholpen.

Tijd goede uitleg betrokken

Bij eerdere aankopen was ik ook tevreden vandaar dat ik weer bij jullie ben uitgekomen de bazin had bij mij thuis de tijd van belang zeker ook door mijn handicap blind zijn ook mijn mantelzorger werd erbij betrokken bezorging ging ook goed

Goed geregeld

Aankoop en levering zonder problemen.

gewoon en heerlijk geholpen

vriendelijk en duidelijk

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Prima hulp in de showroom en uitstekende levering

Toen wij bij Suykerbuyk langs gingen om wat zitmeubels te bekijken wad het personeel uiterst behulpzaam. Zo mochten we bijvoorbeeld even wat kleurstalen van het leder mee naar huis nemen om te zien welke het beste bij onze inrichting paste. Eenmaal gekozen werden wij op de hoogte gehouden van de verwachtte leverdatum. Ook de levering verliep prima. Het bankstel en de fauteuil werden door de twee mannen feilloos in elkaar gezet en het overgebleven verpakkingsmateriaal werd door hen netjes meegenomen. In een woord perfecte service in zowel voor als after-sales.

Heel goed geholpen

Eerst een bed gekocht Later een tafel Ik ben er heel blij mee het was een goede keuze Ook goede service

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

Prinses op de erwt gevoel

We gingen voor een topper maar gingen met een bed weg. Want alleen een topper zou mijn probleem (bekkenpijn) niet oplossen. Mijn vorige bed was te zacht. Uit de Ergo Sleep scan kwam dat ik een medium matras nodig had. En warempel de bekkenpijn is niet meer. Wij kijken er overdag al naar uit om 's-avonds ons te nestelen in ons Ergo Sleep bed. Wat een verademing. We hebben wel gekozen voor een M-Line topper van traagschuim in plaats van Latex. Wij lopen tegen de 70 dus is comfort wel fijn op onze leeftijd.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Correct in afspraken en verzorging

Roosendaalseweg 5

4711 RR Sint Willebrord

Over Suykerbuyk Wonen & Slapen

SuykeruykWonen en Slapen. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!