Super goed

Goede service,vriendelijk personeel,goede professioneel advies van gezochte artikelen,( dekbed in januari,dekbedovertrek) boxspring , afg oktober nieuwe topper,

Ik was positief verrast door de vriendelijke manier waarop ik geholpen ben

Het is mijn dochter gelukt de knop weer te maken aan onze stoel. We gebruikten daar een Tork 50 voor, die paste prima we zochten naar een tork 60 maar die konden we nergens vinden, maar de tork 50 paste er prima op. Heel hartelijk bedankt voor de service en nog een fijn weekend Groeten Elsbeth Harmsen

Wij zijn gewoon dik tevreden!

Een nieuw bed uitzoeken is nog niet zo makkelijk ondervonden wij. Uiteraard hebben we een aantal bedden getest, maar dat is niet hetzelfde als er een hele nacht op slapen. Het gaf ons een goed gevoel dat we het uitgekozen matras mochten omruilen als het toch niet helemaal was wat we ervan verwachtte. Dit bleek bij 1 van ons ook het geval. Er was maar 1 telefoontje nodig om dit te verhelpen. Ik werd op een vriendelijke manier te woord gestaan, en binnen een paar minuten was alles geregeld. Nu zijn wij beide erg blij met ons nieuwe bed!

Helemaal top

Goede ervaring en klantvriendelijk

Goede service en op een prettige manier behandeld.

Superr

Vriendelijke mensen,snelle levering donderdags uitzoeken en vrijdags al slapen,en hele goede servies

Vol passie, kennis, energie en enthousiasme

Allereerst wordt er een slaapdiagnose gemaakt. Mooie ervaring. Voor het maken van een keuze zowel matras als kussen wordt er alle tijd en geduld genomen. Prachtige winkel

Alles keurig en op tijd geleverd

Zelfs op de dag van levering, waren ze nog bereid om het levering schema aan te passen zodat het toch nog geleverd kon worden. Waar krijg je op de dag van vandaag deze services nog.. Top hoor. Groet Maurice.

Geweldige service!

In 2009 een bed gekocht bij Jack Suykeruyk. Nu bleek er iets stuk te zijn aan de elektrische lattenbodem. Jack is komen kijken en heeft hiervoor een nieuw onderdeel besteld. Kosten? Nee hoor......dat is service! Wij slapen voorlopig weer prinsheerlijk!

Aanrader

Mooie showroom, veel keus, goede uitleg over de producten en heel goed advies. Service zeer goed en klantgericht, dit geconstateerd toen er bij ons iets niet goed was gegaan en hoe dit zonder discussie is opgelost. Ook de monteurs waarmee gewerkt wordt, kundig en zeer beleefd. Aanrader om hier uw aankoop te doen.

Op een nette en vriendelijke manier geholpen.

Netjes, vriendelijk en kundig geholpen. Wij bevelen Suykerbuyk dan ook aan, om daar je aankopen te doen.

Grote klasse wijk kunnen iedereen Suykerbuyk aanraden

Zeer vakkundige plaatsing van het nieuwe bed. Mijn vrouw en ik hebben er al zalig in geslapen. Kortom: een dik verdiende negen. Wij hebben ook al telefonisch van onze dank blijk gegeven.

Een fijne ervaring

Leuk geholpen, vriendelijk en professioneel Ze hebben de ervaring en meer dan genoeg matrassen en hoofdkussens om uit te proberen.

Betrouwbaar en correct

Komen hun afspraken helemaal na

Klantvriendelijk

Duidelijke uitleg en advies en snelle levering van aankoop.

Supergoed geholpen!

Levering en retour oude matrassen ook top geregeld!

Perfect uitgevoerd

Correcte levering van product, vooral goede communicatie over het levermoment

Jullie zijn goed bereikbaar en prima service

We hebben met jullie verkoopster door de leuk ingerichte winkel gewandeld en prima advies gehad. De levering was volgens afspraak met goede monteurs , alles opgeruimd en gestofzuigd. En inmiddels hebben we heerlijk geslapen.

Ik kwam in eerste instantie voor een topper kijken omdat ik een boxspring bed had die na een jaar helemaal doorgelegen was ( deze had ik niet bij suykerbuyk gekocht) Ik dacht dit met topper op te lossen. Ze wilde mij dit niet verkopen omdat als de basis/matras niet goed is de topper ook niet voldoende zal zijn om dit op te lossen. Uiteindelijk heb ik 2 M line matrassen gekozen , en hier al erg tevreden mee ( zolang op onderstel van boxspring gelegd) . Omdat ik toch van het hele boxspring principe afwilde ben ik teruggegaan om advies in te winnen over een bedframe en lattenbodems). Weer het beste advies gekregen en uiteindelijk een heel mooi bed gekozen met nachtkastjes. Deze is ook netjes op tijd geleverd ( hadden datum indicatie gegeven) en in elkaar gezet bij aflevering.

Prima service en kwaliteit

top bedrijf

de uitleg over onze matrassen was perfect we hebben de juiste keuze kunnen maken over onze m line matrassen ook de levering was perfect verzorgd nogmaals dank voor de fijne samenwerking .

Nemen de tijd bij het zoeken van een juist bed en matras!

Ik was op zoek naar een nieuw bed met matras. Ik werd stap voor stap meegenomen.

Uitgebreide presentatie van de diverse mogelijkheden. Profielschets met drukpunten Aflevering volgens afspraak

heel goed

Ruime keuze, goede begeleiding in die keuze!!

Mooie zaak met zeer ruime keuze.

Roosendaalseweg 5

4711 RR Sint Willebrord

Over Suykerbuyk Wonen & Slapen

SuykeruykWonen en Slapen. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!