uitstekend

klantvriendelijk ,prettig ,vakkundig en betrouwbaar

Fantastische service

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Gunnen een ander, net z'n goede nachtrust als zichzelf.

Je merkt dat ze andere hetzelfde gunnen als zichzelf, en dat is weer uitgerust, en uitgeslapen aan een nieuwe dag te beginnen.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Een luisterend oor en een super advies zonder opdringerig te worden.

Alle tijd voor de klant. Vakmensen die alle aspecten belichten zonder ook maar ooit te pushen. En het allerbelangrijkste. We zijn super tevreden over onze nieuwe bedden.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Leuk en meedenken bij onze aankoop

We zijn bij deze winkel heel leuk en meedenkend geholpen door een vriendelijke verkoopster , die er alle tijd voor nam , met een bakje koffie en een koekje erbij

Mooie degelijke meubels

We zijn in de showroom goed geholpen door Ruben, hij heeft ons goed geadviseerd. Bij montage is er alleen een kleine beschadiging gekomen in de kast, en de middelste kastdeuren zijn niet goed afgesteld, maar dit wordt opgelost door het bedrijf die de montage heeft uitgevoerd.

Wederom goed geregeld

We kunnen weer heerlijk slapen.

Heel erg tevreden

Vanaf het eerste moment bij het bezoek aan de winkel tot aan het afleveren en monteren van mijn bestelling blijkt de professionaliteit van alle medewerkers, die bijzonder aardig zijn en niets hun teveel is.

Uitstekend en snel geholpen

Levertijd verkort door her zelf af te leveren

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Alle adviezen van jullie waren eindeloos, wij slapen inmiddels als een roos.

Vakkundige informatie, goede service en keurig geholpen

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Fijn geholpen. Goede bezorging. Alles volgens afspraak verlopen.

Jullie service is uitstekend

Een ingewikkeld probleem is door jullie service fantastisch opgelost

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

fijne ervaring, volop tijd voor ons genomen

na afspraak gemaakt te hebben volop tijd voor ons om alles samen te bekijken en uit te zoeken. Veel uitleg gekregen, niets opgedrongen , fijne winkel.

Ontspannen en ongedwongen

We zijn geholpen door Rebecca en redelijk wat keren terug geweest. Goed advies, geen verkooppraatjes, gewoon normaal. Bank netjes geleverd door bezorgdienst die dit met zorg doet. Bank zit erg lekker!

Goede ervaring fijne bezorgers

Zeer prettig

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

We zijn echt goed geïnformeerd over de aankoop van onze stoelen en matrassen die we gekocht hebben.

De levering van de spullen was ook uitstekend door Lars.

Zeer klantvriendelijk

na veel pech met een eerder ( ongeveer 1 jaar oud) aangekochte relaxstoel. Is deze door Suykerbuyk teruggenomen. De aankoopprijs is hierna in mindering gebracht bij een nieuwe aankoop. Toppie

Uitstekend geholpen.

Goed advies, onder het genot van een kopje koffie.

Vakkundig en vriendelijk personeel

Goed geholpen

Snelle service bij probleem

Bij de levering van een mooie nieuwe stressless stoel bleek er iets iet in orde aan de stoel. Dezelfde dag kwamen er 2 mensen van Suykerbuyk om het euvel te verhelpen. De stoel bleek niet correct te zijn gemonteerd.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Wonen/zitten

We zijn heel prettig, persoonlijk en kundig geholpen, precies op ons afgestemd!

Ik vind het heel fijn dat ze een persoonlijke benadering hebben, er wordt grondig gevraagd naar wensen en behoeften en daar wordt op ingespeeld. Er wordt de tijd genomen voor je, dat is ook heel prettig. We hebben heel goed een keuze kunnen maken op deze manier.

Fantastisch

Vanaf eerste minuut in de winkel klik met medewerkster en goede en duidelijke uitleg. Bezorgen en plaatsen perfect volgens afspraak en schema, in een woord Fantastische ervaring en product.

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

Uitstekend geholpen en afspraken nagekomen

Goed.

Fantastisch in alle opzichten

Ik heb een zeeeer slechte gezondheid en het matras waar ik op sliep was weliswaar nieuw maar had zeer veel pijn (neuropathie en vastgezette rug) hier begrepen ze zo goed wat het probleem was, legden het perfect uit en we liggen nu heerlijk. Natuurlijk ben ik vaak wakker maar dat is omdat ik zeer licht slaap, maar ook dan lig ik gewoon lekker, comfortabel

• Waarvoor bent u bij ons geweest? Slapen

geweldig kan niet beter ik word bijna niet meer wakker

Toen we bij jullie binnen kwamen werden we vriendelijk ontvangen door de verkoopster Rebecca en zijn zeer goed geholpen en direct geslaagd en bezorging was ook uitstekend ook vriendelijke en nette mannen

Roosendaalseweg 5

4711 RR Sint Willebrord

Over Suykerbuyk Wonen & Slapen

SuykeruykWonen en Slapen. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!