Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat offertes duidelijk zijn en de installatie vakkundig gebeurt. Het team werkt vriendelijk en professioneel en staat duidelijk voor kwaliteit. De planning en uitvoering verlopen soepel en afspraken worden nagekomen. Al met al levert SB Solar betrouwbare service en kwaliteit.
Zowel het verplaatsen van de zonnepanelen als het plaatsen van de laadpaal kon snel gerealiseerd worden. Installatie verliep vlot en er werd goed meegedacht.
30 June 2026
Stephanie
Veendam
Door mond- op mondreclame bij mij bekend geworden. Na één telefoontje al snel bezocht door de eigenaar die een goede inschatting maakte van de mogelijkheden. Kort daarna een offerte gekregen en ondertekend. Was niet de goedkoopste, maar de deskundige en degelijke indruk gaf bij mij de doorslag. Ondanks de gekte op de markt voor thuisaccu’s was de verwachting dat de installatie al heel snel gedaan kon worden. Een afspraak hiervoor kreeg ik echter niet, dus na enige tijd toch maar gebeld, wat best moeite kostte, want op de beloofde “na 5 minuten wordt u teruggebeld” was het 2 x lang wachten, waarna ik toch maar weer eens belde en toen wel de juiste persoon aan de lijn kreeg. De installatie werd 4 dagen later gedaan, dus prima. Daarom geen 10, want bereikbaarheid is niet optimaal, wellicht door de drukte. Via via hoorde ik ook dat er matig of niet gereageerd wordt op e-mails of appjes. Je kunt dus beter ouderwets bellen, dat werkt toch altijd het beste. Maar het belangrijkste voor mij is dat het snel en mooi geïnstalleerd is en dat het allemaal prima functoneert.
10 June 2026
Koos
Drachten
Alle afspraken werden nagekomen en de twee airconditioners werden keurig en goed gemonteerd. Zeer deskundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn en alles goed communiceren met ons, de klant. Prijs/kwaliteit zijn zeer goed. Vanaf het eerste oriëntatie gesprek tot en met de montage voel je je gehoord als klant en wordt er heel goed met je meegedacht over de beste oplossing voor jou. Een bedrijf die wij ten zeerste zullen aanraden.
3 June 2026
Marcel en Nicoline
Drenthe
De mannen zijn erg vriendelijk, er is goed contact en ze laten de boel weer netjes achter!
3 June 2026
Anouck
Emmer-Compascuum
Ik kreeg goed advies en de installatie is vervolgens vlot en vakkundig aangelegd.
29 May 2026
WIm
Eelde
Na even persoonlijk en ter plaatse even goed de wensen te hebben doorgenomen heeft SB Solar een juiste offerte gemaakt. We hadden speciale wensen die ook precies zijn meegenomen. De offerte was duidelijk en goed. We hadden later nog specifieke wensen voor de plaatsing van de panelen, inverter, kabels en meterkast en bij de installatie zijn die allemaal gerealiseerd. SB Solar heeft er de hele dag aangewerkt en 's avonds draaide alles op de zon. Vakkundige vriendelijke leuke mensen om mee te werken, duidelijk met veel ervaring. Alle medewerkers bedankt,
28 May 2026
Joel
Midden Groningen
Na offerte was afspraak voor montage snel geregeld. Alles naar wens verlopen.
28 May 2026
Frederika
Wagenborgen
Ervaren professionals die hun vak verstaan, zoals het hoort!
1 May 2026
Henry
Delfzijl
blij met mijn panelen, vriendelijke en kundige medewerkers direct gratis stroom en ook in offertetraject dachten ze goed mee ze liggen netjes op het dak
7 April 2026
Harrie
Beilen
Verzoek om advies voor thuisbatterij leidde tot gesprek en scherpe offerte en tot vertrouwen en opdracht dat SB Solar heeft waargemaakt. Er werd een installatie geplaatst met gedetailleerde afwerking waarover goed is nagedacht. Het ziet er schitterend uit. Vragen over de installatie werden duidelijk uitgelegd. SB Solar raad ik zonder twijfel aan
27 January 2026
Bakker
Westerbork
In 2023, 22 zonnepanelen geïnstalleerd en kortgeleden een 18Kwh thuisbatterij inclusief backup van Sigen energie. Het is een heel mooie compacte installatie, waarbij het batterij pakket eenvoudig is uit te breiden. De installatie werkt fantastisch oa dmv AI. Tijdens een stroomstoring in het net neemt de batterij het zonder merkbare stroomdip over. Dank voor de perfect geïnstalleerde zonnepanelen, Sigen energie installatie en begeleiding.
14 December 2025
FJR
Termunterzijl
Goede afspraken die ik gewend ben en nagekomen worden Super
12 December 2025
Eika
Appingedam
Het contact met Melvin heb ik als zeer fijn ervaren. Hij is kundig en werkt netjes. Ook zijn collega’s zijn vriendelijk in de communicatie en netjes in hun werk. De offerte was duidelijk en de gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Wat ik top vond was dat ze een paar dagen voor levering/plaatsing even belden om te checken of het bij ons nog groen licht was en dat ze -toen ze het net niet helemaal afkregen in 1 dag-, direct de volgende ochtend nog even terug konden komen om de laatste puntjes op de i te zetten.
8 October 2025
Dirk-Jan
Eelde
In 1 dag met goed teamwork 2 airco’s op zorgvuldige en nette manier geplaatst. Niets op aan te merken en dat is wel eens anders. Dus SB solar durf ik zondermeer bij mijn buren, vrienden en familie aan te bevelen.
12 June 2025
Dick
Assen
Je krijgt altijd eerlijk advies. Wij zijn tevreden over de werkzaamheden en raden SB solar zonder twijfel aan.
30 March 2025
P & P
Midwolda
Ondanks het koude en gure weer zijn er 24 panelen op ons (platte) dak geïnstalleerd. Wij zijn heel erg tevreden over de installatie en de medewerkers van SB Solar! Vakkundig maar ook heel netjes gewerkt. Fijn om zo'n bedrijf ook nog eens in de buurt te hebben. ;-)
29 March 2025
Reitze Enderlé
WAGENBORGEN
Na zonnepanelen door SB Solar te hebben laten installeren, hebben ze ook bij ons de warmtepomp gemonteerd. Perfecte communicatie en vakwerk afgeleverd door SB Solar! Wij zijn er zeer blij mee en alles werkt perfect. Zelf paar dagen na tijd nog telefoontje gehad of alles na tevredenheid werkt. Welk bedrijf doet nu zo iets? echt TOP! Dit geeft duidelijk aan dat ze achter hun producten en geleverde diensten staan. Bent u opzoek naar een bedrijf die doet wat ze beloven? Bij SB Solar bent u aan het juiste adres!
Fam. Kiewiet
Farmsum
Keurig netjes gewerkt snel en volgens afspraak.
Remko van der spek
Siddeburen
Fijne, snelle communicatie en een duidelijk advies. De monteurs(3 man sterk) waren op tijd aanwezig en 3,5 uur later was de klus geklaard, monteurs waren kritisch op eigen werk en toen het niet helemaal recht lag werd dit prima gecorrigeerd. Er werd netjes gewerkt en ook de uitleg aan het einde was duidelijk De panelen doen het uitstekend, we zijn uitermate tevreden
Menno
Veendam
Zonnepanelen liggen er mooi op en alles volgens afspraak gereesgemaakt
Frans
Meedhuizen
Ze komen met goede oplossingen waar nog niet aan gedacht was
10 January 2025
Gerwalt
Borger
Super fijne hardwerkende mensen!
9 December 2024
Miranda
Wagenborgen
Na een aanvraag via de website te hebben gedaan ontvingen we al snel een reactie en werd er een afspraak gemaakt. We kregen al heel snel een bezoek van SB solar met een indicatie van de evt. te leveren panelen/omvormer. Na een aangenaam gesprek, wat voor ons helder en duidelijk was, is besloten dat we verder zouden gaan met SB solar. Zeer snel al een offerte op de mail, en na enige aanpassing ( prijs afgesproken incl. aanpassing in de meterkast -welke zij voor ons hebben geregeld bij Enexis)is gelijk de offerte door ons goedgekeurd. Binnen slechts enkele weken is alles gerealiseerd en naar volle tevredenheid. Mensen zijn erg vriendelijk en werken netjes.
16 November 2024
Gezienus
Oude Pekela
Netjes werken en afwerken helemaal super
7 November 2024
Henk
Nieuw scheemda
We komen maandag tussen 8 en 9 uur, ze waren er 8.30 uur. Alle werkzaamheden gereed in een dag, zonnepanelen, laadpaal en 3 fase groepenkast. Het ziet er goed uit. De mensen stralen rust en vakmanschap uit. Een leuk project, bedankt jongens!
8 July 2024
Veendijk
Veendam
Al ruim 12 jaar ervaring en 100% tevreden klanten in het Noorden van Nederland. Met een nuchtere aanpak en uitmuntende kwaliteit plukt u de vruchten van zonnepanelen.
Hoofdweg 69
9939PC Tjuchem