Prima bedrijf

Scheur in de voorruit, afspraak gemaakt, afspraak keurig nagekomen. Ben zeer tevreden over het resultaat.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Vriendelijke en nette afhandeling

Zie indruk zin.

Zie hieronder.

Herstel van de ruit was prima. De vervangende auto was slecht, erg simpel/basic. In zo'n auto rijd je tegenwoordig niet meer: geen cruis controle, geen airco, geen elektrische ramen (handle was afgebroken), geen telefoonhouder etc.

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Nette afhandeling

Netjes geholpen en de voorruit vervangen.

Prima ervaring

Afspraak maken ging soepel. Auto brengen voor vervanging voorruit, leenauto mee, en telefonisch melding dat auto weer klaar was.

Super service!

Wegens een operatie kon ik mijn auto niet brengen, deze kwamen ze netjes halen en einde van de dag terug brengen. Nogmaals bedankt!

Mijn complimenten

Eerst vastgesteld of de ruit nog te repareren was. Toch een nieuwe nodig, binnen een week een afspraak en ook nog een leenauto. Top service!

Top geregeld

Auto gebracht kreeg netjes een leen Auto mee

Super geregeld

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Is in de buurt

Snel geholpen

• Klantvriendelijkheid
  • Snelheid schadeafwikkeling N.v.t.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Fijn garage bedrijf.

Super goed en snel geholpen. Fijn bedrijf met goede vaklui.

Top kwaliteit

Vakkundig en snel geholpen.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Snelheid schadeafwikkeling N.v.t.

Goede service. Redelijke leenauto

Snel en goed

• Kwaliteit ruitherstel

Prima service, snel en deskundig

Vriendelijke medewerker, alles is snel en goed geregeld. Ook toen zich een probleem voordeed is dit adequaat behandeld.

Top werk geleverd

Allemaal professionals en vakmannen. Netjes mijn voorruit vervangen plus de auto weer helemaal op orde gekregen dmv nieuwe a stylen.

• Kwaliteit ruitherstel

Goede sevice , vriendelijk , goed werk.

Hier mijn voorruit laten vervangen van mijn golf 7.5 gti. De ruit was er 1 met veel extra's , hier heeft 123ruit goed rekening mee gehouden. De ruit die er nieuw in is gekomen , is exact zoals die uit de fabriek komt met dezelfde tint , alle functies/opties. Ook heel fijn is dat ze mijn dashcam van de oude ruit netjes eraf hebben gehaald en vervolgens weer nieuwe bevestigings tape hebben aangebracht zodat ik deze zelf weer terug kon plaatsen. Fijne ervaring , ruit zit 100% goed op zijn plek en je ziet er niks van dat ze hem hebben vervangen. Uiteraard zie je wel dat het een nieuwe ruit is haha. Ik kom hier graag weer.

• Kwaliteit ruitherstel

snel en vakkundig geholpen na akkoord Leaseplan

zeer positief

Een fijne betrouwbare service

In combinatie met mijn APK en kleine beurt mijn ruit laten vervangen. Een leenauto en goede communicatie!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Uitstekende service

Erg goed geholpen

• Kwaliteit ruitherstel

Gelijk iemand aanbevolen en die werd helemaal goed geholpen.

Gelijk iemand aanbevolen en die werd helemaal goed geholpen.

Top geregeld, super service

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? N.v.t.

Goed en snel geholpen!

Erg goed geholpen. Omdat wij op vakantie zouden gaan waren we bang dat de ruit voor de vakantie al vervangen zou moeten worden. Door middel van het delen van foto's via whatsapp met Autoruit Harmelen kon de expert direct de schade beoordelen. Uiteindelijk met een gerust hart op vakantie kunnen gaan en na de vakantie de schade direct verholpen. Top.

Prettige communicatie

Fijne mensen, goede service

• Kwaliteit ruitherstel

Verrassend positief en vlot en vriendelijke geholpen

Prettig dat er kosteloos even een leenauto werd meegegeven

Handelsweg 4

3481 MJ Harmelen