Fijne kundige chiropractor

Luisterend oor, denkt mee en doet er alles aan om van je klachten af te komen. Heb er echt baat bij.

Vakkundig en doeltreffend geholpen

In de regel ga ik elke 2 maanden voor preventieve behandeling naar deze praktijk. Jarenlang plezierig contact met een goed resultaat. Ook bij incidentele klachten zijn ze goed bereikbaar en is een afspraak op korte termijn altijd mogelijk. Zeer tevreden en aanbevelingswaardig dus!

Er

Je wordt snel en vakkundig geholpen.

Goede zorg en denken mee

Ik ervaar de behandelingen altijd als heel prettig. Waar ik binnen kwam met rug klachten, kan ik nu weer lekker mijn gang gaan. Ook de nazorg is fijn zodat een terugval minder snel gebeurd. Daarnaast denken ze ook met je mee wat te doen na de behandelingen. Hoe terugval te voorkomen en wat heeft je lichaam nodig om je weer sterk te krijgen. Ze zijn ook allemaal ontzettend vriendelijk. Ik wil geen andere chiropractor meer!

Super geholpen na langdurige klachten aanrader!

Na 3 jaar lang schouderklachten na een auto-ongeluk en verschillende behandelingen zonder echt goed resultaat, ben ik een aantal maanden geleden bij Mike terechtgekomen. Tijdens de eerste intake werd er uitgebreid de tijd genomen om naar mijn klachten te kijken en kreeg ik duidelijke uitleg over hoe alles in het lichaam met elkaar samenhangt. In de eerste weken kwam ik 2 keer per week en dat heeft enorm geholpen. Inmiddels kom ik alleen nog voor onderhoud, ongeveer 1 keer in de 2 maanden. Mijn klachten zijn sterk verminderd en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en de begeleiding. Zeker een aanrader!

Goede service met positieve resultaten

Ik heb een gevoelige rug die eens in de zoveel tijd in de knoop kan zitten. Jan heeft me hier jaren mee geholpen waarna zoon Mike het stokje heeft overgenomen. Een paar maal per jaar moet het allemaal losgemaakt worden en na elke behandeling voelt alles weer lichter aan!

Goede zorg met vertrouwen en service

Blijft bijzonder deze discipline in de zorg. Wonderlijk en soms onrustig. Maar in deze praktijk staat rust en vertrouwen hoog in het vaandel. De behandeling is erg doeltreffend en effectief. Onder kundige handelingen direct van in dit geval rugpijn af. Goede begeleiding, uitleg en behandeling liggen hieraan ten grondslag. Enkele na-behandelingen en je kunt weer door. In prima handen/armen zeg maar..

Goeie behandelingen!

Prima..behandelingen altijd!

Deskundig

Fijne gemakkelijke manier om afspraken in te plannen.En de wachttijden in de praktijk zijn minimaal .Behandeling en advies op maat Zeer tevreden

Goede ervaring en duidelijke uitleg over de behandeling

Een jaar geleden met rug klachten/pijn waar ik niet meer van kon slapen bij de huisarts gemeld. Deze gaf pijnstillers en uiteindelijk een door verwijzing naar het ziekenhuis voor een mri. Hier kwam niks uit en wisten het ook niet. Toen naar de fysio dat hielp vaak maar tijdelijk. Toen via accupunctuur en deep tisue massage een afspraak gemaakt bij Chiropractie Bennekom. Binnen 5 minuten wist Mike wat hij voor mij kon doen. Ik heb nu 5 behandelingen gehad en was na de 2e behandeling al nagenoeg pijn vrij. We zijn nu aan het afbouwen en het gaat de goede kant op. Ik zou iedereen met klachten adviseren naar Chiropractie Bennekom te gaan.

Zeer goede ervaring

Ik ben nog niet zolang bij de praktijk, maar het bevalt me uitstekend. Zijn altijd bereid om mee te denken en om snel iemand te helpen!!!

Niet gedacht,geweldig

2 jaar bij fysio gelopen voor mn nek. Al die verhalen over kraker, bij lang aarzelen naar Mike geweest. Viel 100%mee. Wat een verademing. Zo kundig, geweldig. Heb geen angst,je Kan gerust naar hem toe. Gr Reina

Goede praktijk, Mike is vakkundig en helpt je goed. Koffie is ook lekker!

Absoluut een aanrader!

Ik had al een tijdje last van rugpijn, kniepijn en een zere nek en schouders. Na een paar behandelingen merkte ik al verschil en waren mijn klachten verholpen. Je kan er snel terecht en je krijgt deskundig advies.

Fijne chiropractor! Snel, betrouwbaar en altijd meedenkend om het snel op te lossen!

Een fijne chiropractor en praktijk waar ik al jaren kom. Vaak voor klachten die plots ontstaan en daarom ook snel verholpen moeten worden. Denkt mee en is flexibel om een afspraak te maken en naar vervolgstappen te kijken! Aanrader!

Veel verlichting door behandeling

Met mijn klachten kon ik erg snel terecht bij deze praktijk. Inmiddels een aantal weken onder behandeling bij Mike. Hij werkt volgens een duidelijk plan, weet wat hij doet en hoe hij het moet doen. Korte behandelingen met veel effect in korte tijd. Overlegt, geeft ruimte aan vragen en via app makkelijk te bereiken door de weeks en in weekend. Ook veel mogelijkheden om afspraak in te plannen, erg fijn. Aardige assistentes en mooie praktijk. Dus van harte aanbevolen!

Zorgvuldig en doelgericht

Ik waardeer hoe snel ik hier terechtkan, zelfs last minute. Er is een vriendelijk ontvangst. Er wordt goed naar je geluisterd. De behandeling is zorgvuldig en doelgericht. Binnen no time ben ik weer pijnvrij.

Deskundig

Na een hardnekkige hardloopblessure die vanuit mijn rug kwam was ik na enkele wekelijkse behandelingen van mijn blessure af. Blijf nu 1x per 2 maanden voor een behandeling komen. En altijd blessure vrij.

Kundig, snelle handeling, vriendelijk personeel

Ik kom hier al wat jaartjes. Altijd wanneer ik contact zoek proberen ze je zo snel als mogelijk in te plannen. Ik heb te maken met acute klachten en daar kunnen we met elkaar goed op inspelen. Heel erg fijn. Vriendelijk personeel en kundig!

Ik voel meteen verlichting en ontspanning!

Mike is een topper! Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en goed begeleid. Zijn behandelingen geven direct verlichting. Mike legt alles duidelijk uit en straalt professionaliteit en vriendelijkheid uit. Ik verlaat de praktijk altijd met een gevoel van energie en balans. Echt een aanrader!

Klachten worden serieus genomen en verholoen.

Na jaren rondlopen met heel veel hoofd en pijn in rug schouders. Is dit zo verbeterd.

Een fijne, geduldige Chiropraktor.

Het is een fijne praktijk om heen te gaan. Je bent erg welkom, alles gaat rustig. Je wordt op je gemak gesteld!

Snelle en deskundige hulp

Ik wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. En als het nodig is kan ik snel terecht, dat is fijn.

Super geholpen door Mike!

Al twee weken pijn in de rug en amper kunnen opstaan. Maar al gelijk na de eerste behandeling trok de pijn weg. Echt super gedaan door Mike.

Prettige, goede zorg, we zijn heel tevreden!

Professionele, zorgvuldige, geduldige en kundige chiropractor.

West Breukelderweg 1

6721MP Bennekom