Filters

9

professioneel en communicatief sterk

Het contact was prima. Stap voor stap werd alles uitgelegd. Wensen werden meegenomen en ze gaven tips als we moeite hadden een beslissing te nemen. En ook tussen het eerste contact en de werkelijke uitvoering waren ze duidelijk en communicatief sterk. De uitvoering was prima en alles werd netjes in overleg gedaan. Al met al een zeer goede ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed product en goede service.

Ik kocht een airco en de installatie hiervan. Er werd netjes gewerkt door nette en vriendelijke mensen. Er werd zeer goed geluisterd naar mijn wensen tav de plaatsing. Ik ben super tevreden en blij met mijn airco:).

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over de airco en de installatie

Wij zijn goed geïnformeerd en hebben een keuze kunnen maken waar wij zeer tevreden over zijn. De installateurs hebben alles goed werkend en netjes opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ben tevreden met het installeren van mijn airco

Netjes gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
8

Werken netjes en komen afspraken na

Airco's zien er mooi uit. Vakkundig geplaatst door het personeel en een goede prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, netjes en uitstekende service.

Goed geïnformeerd van te voren. De werkzaamheden zijn heel netjes gedaan. En de airco's hangen netjes in de verschillende ruimtes.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Lansink, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. De cover waren we vergeten maar de volgende dag alsnog opgeleverd. Alvast heel veel plezier al kijk ik nu naar buiten met alle sneeuw ben ik de mooie weken van afgelopen periode alweer vergeten :-)

10

Goed en snel geregeld

Goed gehad, duidelijke offerte en snelle plaatsing. Het plaatsen is ook heel netjes gedaan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Sylvia, Super bedankt voor deze mooie beoordeling. Hier doen we het graag voor :-)

9

Vakkundige en nette installatie

De apparatuur werd voor een concurrerende prijs geleverd en in goed overleg vakkundig geinstalleerd. De installateurs waren zeer vriendelijk en werkten netjes. De meeste leidingen en goten werden zo goed mogelijk weggewerkt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Nico, erg bedankt voor deze mooie review, veel plezier met de installatie en de Daikin producten het ziet er weer netjes uit.

10

Uitstekende, adequate en snelle service.

Na de offerte aanvraag was er snel een eerste afspraak en offerte geregeld. Binnen 2 weken was de airco geplaatst. Monteurs werkten keurig, ruimden na afloop alles op en gaven heldere uitleg.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Riny, bedankt voor deze mooie review hier doen we het graag voor!

8

vakmensen

Aanleg van een multisplit systeem voor twee werkkamers en plaatsing van de buitenunit op dakkapel. Weten wat ze doen, werken netjes en nauwgezet en leveren mooi afgewerkt werk op.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi John, beter laat dan nooit nog erg bedankt voor je mooie beoordeling. Dit is ons credo netjes en mooie projecten opleveren!

10

Ideale leverancier

Zo zouden alle contacten tussen leveranciers en installatiefirma's enerzijds en consumenten anderzijds moeten verlopen Deskundig, klantvriendelijk, faire prijs, uiterst correcte en vriendelijke installateurs. Ik ben buitengewoon tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Olivier, het was achteraf nog een hele klus maar wij zijn ook erg tevreden met het resultaat. Wij wensen u ontzettend veel plezier en dat het maar een mooie, lange warme zomer mag worden.

10

Super

Wij zijn heel tevreden met alles

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Linda, zo bij toeval troffen wij elkaar weer :-) leuk om te horen dat jullie tevreden zijn met het resultaat. Fijne kerstdagen en alvast veel koelplezier :-) Groetjes, Sjoerd

10

Top bedrijf

Van de opname voor de offerte tot en met de plaatsing, alsmede de nazorg grote klasse.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Janika, dit horen wij graag, onze begeleiding, installatie hebben hoog in vaandel staan. Ontzettend veel plezier en je appartement is mooi opgeknapt met alle verbouwingen. Groetjes, team uw-airco

10

Fijn en professioneel bedrijf!

Fijn intake gesprek gehad thuis. Deze was zeer helder en informatief. Mogelijkheden besproken over de te plaatsen installatie. Daarna een duidelijke offerte ontvangen met een zeer redelijke prijsopgaaf. Inmiddels zit al het leidingwerk keurig in de wanden weggewerkt. Dit was bij ons best wel even puzzelen i.v.m. onze indeling thuis, maar er wordt goed over nagedacht en het zit er keurig in. De monteurs zijn zeer vriendelijk en vakbekwaam. In januari wordt alles afgemonteerd en de units opgehangen. Tot op heden zeer tevreden. Contact met Uw-airco is goed. Zowel telefonisch als via de e-mail. Afspraak is afspraak! Echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Arjan, Super bedankt voor je lovende woorden. Wij hebben het ook als zeer aangenaam ervaren. In begin 2022 zullen wij het eind resultaat met alle modellen afmonteren. Het voorwerk is gelukkig al gedaan. Tot snel :-) Grt team uw-airco

6

Helaas nog niet echt kunnen gebruiken.

Uiterlijk: ziet goed uit past goed bij de interieur. Warmte: wij hebben hem wel gebruik als verwarming en dat ging ook goed en is makkelijk in gebruik. Airco: nog niet gebruikt

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Anabel, Bedankt voor je reactie hopelijk kun je er snel gebruik van maken.

9

Absoluut vakmanschap en zeer prettig om mee te werken!

Komen hun afspraken heel goed na, de prijs was de beste tussen de diverse aanbieders en mooi om te zien dat ze uitsluitend samenwerken met echte vakmannen waardoor de airco zo onopvallend mogelijk is weggewerkt!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Arjan, wat een leuke reactie! blij om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen jullie veel koel en verwarmingsplezier. Groetjes, team uw-airco

8

Geen klachten, flexibel en professioneel

Ik heb de heren bij Uw-airco als erg flexibel en professioneel ervaren. Ook zijn wij erg tevreden over de producten (Panasonic) zelf.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rembrandt graag gedaan, het was een mooi project eerst alle leidingen voorbereiden, infresen in de wanden en daarna na het stucen het afmonteren. Heel veel plezier ermee - groet, Sjoerd

10

Beter dan verwacht!

Goede intake waarbij onze wensen centraal stonden. Snelle duidelijke offerte en uitleg bij vragen. De uitvoering was zeer netjes en sneller klaar dan verwacht. De heren die er waren waren zeer vriendelijk en dachten mee in goede oplossingen bij kleine obstacles. Wij zijn zeer tevreden en blij met het uiteindelijke resultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Barbara, hier doen we het voor ontzettend bedankt voor deze leuke en positieve beoordeling. Wij wensen jullie veel plezier met de installatie. Groetjes Sjoerd

9

Netjes gewerkt, vriendelijke begripvolle monteurs

Na een eerdere slechte ervaring (bij ander bedrijf) werd geïnvesteerd in goed verwachtingenmanagement. Al mijn mailtjes met nog meer (detail)vragen en zorgen werden netjes beantwoord. Uiteindelijk werd de planning niet helemaal gehaald door te late levering apparatuur en zieke monteur, maar eindresultaat mag er wezen! Netjes afgewerkt zowel binnen als buiten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Nancy, daar doen wij het graag voor! Wij gaan voor duidelijkheid en transparantie zowel in het offerte traject en installatie proces. Blij om te horen dat alles naar tevredenheid is ondanks de leveringen en ziekte :-)

9

Het werkt bijzonder goed en stil. Alles netjes afgewerkt

Nadat we hebben aangegeven wat onze wens was hebben we een mooi werkend systeem gekregen van Sjoerd en zijn collegas. Zij werken netjes, hebben een goed team welke kundig de zaken hebben aangesloten. Het is een mooie investering. Wij raden absoluut aan de airco te laten installeren door Uw Airco.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Eelco, Graag gedaan en bedankt voor deze mooie waardering. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat het systeem geruisloos werkt. Het wordt komend weekend weer lekker weer, hopelijk kan je er nog lekker gebruik van maken. Straks als het kouder wordt kan je ook goed verwarmen met het systeem. Greetzzz

10

Fantastisch!

Snelle en zeer deskundige plaatsing. Mooie kap om de buitenunit. Airco werkt perfect, bijna geruisloos! Wij zijn er heel erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste familie Prins, Bedankt voor deze top review! Hier zijn wij als team hier blij mee! :) Goed om te horen dat alles naar wens is gegaan en dat de witte cover ook in de smaak is gevallen. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie airconditioningsysteem! Een hele fijne nazomer toegewenst namens team Uw-Airco :)

10

Heel tevreden

Deskundig advies over geschikt type airco voor mijn woning. Vervolgens vlotte levering en installatie. Vriendelijk personeel dat keurig werkt en de tijd neemt alles goed uit te leggen. Ook de service na installatie is uitstekend want een kleine wijziging die ik achteraf graag wilde werd vlot en kosteloos uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Elsbeth, Hartelijk dank voor de complimenten! Goed om te horen dat u tevreden bent nadat wij de witte gootjes voor zwarte aan de buitenzijde hebben vervangen! Goede communicatie en transparantie is ons motto. Daarom goed om te horen dat alles 100% soepel is verlopen :) Bedankt voor het vertrouwen in Uw-Airco en veel plezier met jullie airconditioningsysteem!

10

Eerlijk, helder en goed zaken doen!

Vanaf het eerste contact meteen prettig zaken doen. Goed vakkundig advies, nemen de tijd om de koel/warmte capaciteitsberekeningen uit te leggen in inzichtelijk te maken. Zo ben jij als consument in-control en maak je een wel geïnformeerd keuze. Na een goede, scherp maar eerlijk geprijsde offerte zijn wij inmiddels voorzien van een schitterend gemonteerde multisplit airconditioner. Wij zijn heel erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Maarten, het heeft inderdaad even geduurd voordat wij de installatie hebben kunnen verzorgen. Wat in het vat zit verzuurd niet om tot een mooi resultaat te komen. Wij komen straks graag weer langs om jullie woonkamer ook te voorzien van een mooie installatie.

10

Goede service, nette installatie.

Zeer tevreden. Van offerte tot oplevering zeer verzorgd uitgevoerd. Installatie kundig en netjes opgeleverd. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Emiel, daar doen wij het graag voor goed advies, juiste producten en keurige installaties opleveren. Veel plezier met de installatie.

8

Goede service

Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. De afspraken worden nagekomen. Er wordt meegedacht met de wensen van de klant en de mensen werken nauwkeurig en voltooien de opdracht op vooraf besproken datum.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Natasja super leuke beoordeling! het was ook een hele rit naar een heel mooi resultaat! Daarnaast willen wij jullie ook ontzettend bedanken voor de gastvrijheid om de TV opnames van het programma Woon Trends van SBS6 te mogen opnemen in jullie prachtige woning. Ik zal jullie op de hoogte houden van het eindresultaat :-). De uitzending is te zien op zondag 28 november om 16h30. de herhaling 4/12, 10 uur en op 12/3/ 2022 om 12h30.

Over Uw-Airco

Uw-Airco specialist voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd