Ben zeer tevreden over hoe je wordt behandeld bij deze zaak.

We zijn heel prettig behandeld er wordt ruim tijd voor je genomen. Een goede uitleg op verschillende e-bikes mogen test rijden en tot een goede keuze kunnen komen.Alles is netjes afgerond zeer tevreden!

Top geholpen

Goed geholpen toppie

• Medewerkers

Deskundig goed advies en heel perdoonlojk

Top service

Onze wensen werden aangehoord. Hierop hebben we een fiets naar onze wensen gekocht. Top service!!

• Medewerkers

Prima voelt als thuis komen.

Wij voelde het als zeer goed, en zijn zeer goed geholpen.

• Medewerkers

Prettige ontvangst, wordt meteen koffie aangeboden.

Er is ruime aandacht aan het uitleggen van hoe het allemaal werkt. Er wordt voldoende tijd hiervoor genomen, en dit alles in een ontspannen sfeer.

Was heel goed

Ik Werd goed ontvangen en kreeg meteen koffie aangeboden,en daarna werd alles goed uit gelegd van de nieuwe fiets, prima dus

• Medewerkers

Goed, betrouwbaar en gezellig.

Met Rob goede afspraken gemaakt en goed nagekomen. de koffie staat altijd klaar en gezellig met iedereen van de firma.

• Medewerkers

Hier word ik echt blij van

Uitstekende uitleg, zonder dat het opdringerig is. Veel keuze uit modellen. Erg prettige en vriendelijke sfeer. Goede service

Uitstekende service

Ik ben prima geholpen met deskundig advies.

Hele fijne zaak .

Heel goed geholpen ,en zeer vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je . Kan deze zaak iedereen aanbevelen echt top .

• Service N.v.t.

Hele goede informatievoorziening

Goede voorlichting. Mooie producten. Levering conform afspraak.

• Medewerkers

Paul kwam aan huis met een aantal fietsen die we rustig en op ons gemak konden testen. Alle voor- en nadelen werden duidelijk uitgelegd. Naderhand in een prettig gesprek tot een weloverwogen keus gekomen.

Goed advies en behulpzaam

Goed meegedacht over wat het beste bij ons paste.

• Showroom N.v.t.

Geweldige ervaring!

Altijd goede service!

Prettig team en ongedwongen

Rob en team prettig op een ongedwongen manier geholpen worden Goed advies goede service. Echte vaklieden

prima advies en begeleiding

Prima geholpen en prima service

Goede snelle vakbekwame service

Snelle levering. Vakkundig geholpen.

• Medewerkers

Deskundig geholpen met een prettige sfeer

Bezoek en uitleg aan huis was prima en duidelijk

• Showroom N.v.t.

goed geholpen

ondanks de beperkingen tijdens Covit19 op een zeer snelle en veilige manier goed geholpen en goede informatie gehad aan huis. afleveren van de fietsen ging ook erg prettig goede uitleg van de werking van de fietes.

Super!

Wij werden na afspraak uitgebreid en fijn geholpen bij aankoop, door medewerkers die weten waarover ze praten. Ook bij het ophalen van de fietsen. Een grote pluim.

Super geslaagd.

• Medewerkers

Super service en kundig advies

Na bijna 6 jaar en vele kilometers met onze eerste bij Dekkers Tweewielers gekochte ebiks over heuvels, bergen, glooiende landschappen door Europa te hebben gefietst hebben wij nu voor de 2e keer onze ebikes gekocht bij Dekkers. De belangrijkste reden voor onze 2e aankoop bij Dekkers is omdat het gewoon een fijne zaak is om zaken mee te doen, kundig advies geeft, over prettige vakkundige medewerkers beschikt en Dekkers doet wat ze beloven en is tevens oplossend gericht. Kortom niet voor niets verkozen tot beste tweewielerzaak van 2020,

Goede service!

Geen spijt dat ik hiervoor naar Wanssum ben gereden!

De Gagel 12

5861CZ Wanssum

Over Dekkers Tweewielers

In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken. Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd. In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.