Kundig geholpen

natuurlijk super blij met mijn nieuwe fiets maar die werd verkocht door een prachtig vriendelijk team dat elk telefoontje vraagje en bezoek me hielp beantwoorden met een kundig en vriendelijk advies niks was te veel en alles met een lach

Fahrradreparatur mal eben schnell

Mein Schaltwerk ging auf der Tour kaputt. Gott sei Dank war der Dekkers E-Bike Shop sehr nah und wirklich sehr sehr nett und hilfsbereit. Mal eben an einem neuen Rad ein Schaltwerk abgebaut und bei mir montiert. Damit war mein Tourwochenende gerettet und das sehr nett und zu einem fairen Preis. Tip-Top Service jederzeit zu empfehlen!!!!!

• Hoe ben je bij ons gekomen? Overige

Hele fijne zaak klantvriendelijk goede service

Ik heb een mooi cube mtb gekocht en hebben mij daar goed in ge informeer en fijn uit leg gegeven ze nemen de tijd voor

9+ dienstverlening, overtreft de verwachtingen

Prima service, mooie zaak en gaan verder in dienstverlening dan enkel mooie fietsen leveren.

• Hoe ben je bij ons gekomen? Overige

Goede service en zeer vriendelijk behandeld

Goede kwaliteit en vakmanschap,kwaliteit

Uitermate deskundig en vriendelijk

Er wordt ruim de tijd genomen, de medewerkers zijn zeer vriendelijk en deskundig. Al onze vragen werden naar volle tevredenheid uitgelegd en indien nodig geshowd.

• Hoe ben je bij ons gekomen? Familie en/of vrienden, Overige

Goede afspraken en service.

Zeer klantvriendelijk

Zonder een afspraak gemaakt te hebben werden we meteen goed geholpen. We hebben alle fietsen mogen uitproberen en uiteindelijk een goed keuze gemaakt. Door miscommunicatie bleek de fiets nog in offerte te staan. Dit is echter goed opgelost en kon ik na twee weken mijn fiets ophalen. Bij aflevering is de Fiets in orde gemaakt en was de service wederom prima. Met vriendelijke groet, Kitty Driessen

• Hoe ben je bij ons gekomen? Familie en/of vrienden

Zeer vakkundig geholpen bij aankoop van nieuwe fiets

Zeer deskundig personeel. Goede service. Zeer goed geholpen.

Absolut hervorragend.

Bin absolut zufrieden. Kompetent, freundlich und wirklich fachkundig. Froh dort mein Fahrrad gekauft zu haben.

Deskundig advies

Prettig verkoper. niet opdringerig. geweldige service

super

Goed geholpen, vriendelijk personeel. 2 fietsen, 1 gekocht en 1 via lease plan. Top geregeld.

Klantgericht

Een andere fiets gekocht dan die ik voor ogen had. Ik had tegen Paul gezegd waar de fiets aan moest voldoen ivm evenwichtsstoornissen en hartklachten. Ik ben hartstikke tevreden met mijn nieuwe RIH fiets. De fiets is stabiel en in evenwicht motor in de midden en accu voor. Tijdens de proefrit voelde het meteen goed!

Fijne winkel

Goed geholpen door een aardige man genoeg keuze om een mooie fiets uit te kiezen en prima service!!

Alles bestens

Alles war sehr gut, auch die Beratung. Ich habe mein Wunschfahrrad bekommen.

Vriendelijke mensen

Doen moeite om de klant tevreden te stellen

• Hoe ben je bij ons gekomen? Overige

Gouden advies met een lach!

Paul 2 heeft ons super geholpen!

• Hoe ben je bij ons gekomen? Familie en/of vrienden

Vriendelijk en goed ontvangst en zeker niet opdringerig....TOP!!!

De fiets opgehaald, en nu fietsen maar. De e-bike afgehouden omdat het nog op 100% spierkracht kan. Eenmaal in bezit en gefietst hebbende...... zie ik de andere mogelijkheden zoals: *Fris op werk aankomen *Gezellige ritjes met anderen *......

• Hoe ben je bij ons gekomen? Internet

Verstand van zaken, super service, vriendelijke mensen

Nieuwe MTB gekocht, vandaag opgehaald, perfect afgesteld, goede uitleg erbij, zeer verzorgd opgeleverd, ruime en persoonlijke aandacht.

• Hoe ben je bij ons gekomen? Familie en/of vrienden

Super geholpen door Paul Nabben!

Goede service, uitleg en klantvriendelijkheid! Heel blij met mijn nieuwe fiets! We komen zeker weer terug in de toekomst! Super bedankt Paul!

• Hoe ben je bij ons gekomen? Familie en/of vrienden

Mijn lease fiets is top geregeld door Dekkers

Lease fiets (Stromer speedpedelec) is super geregeld door Dekkers Fiets stond klaar om er meteen mee naar huis te fietsen. Bij aflevering werd met geduld een duidelijke uitleg gegeven aan mij. Bij vragen werd snel en adequaat gereageerd.

• Hoe ben je bij ons gekomen? Internet, Werkgever

Bij het kopen van en nieuwe fiets geweldig geholpen

Prettig zaken doen.

• Hoe ben je bij ons gekomen? Overige

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Adam.Heeft ons alles duidelijk uitgelegd en had alle tijd voor ons.

Hele goede service!

We hadden geen afspraak gemaakt en liepen spontaan binnen. We moesten even wachten op een verkoper, maar kregen meteen koffie aangeboden. De zaak ziet er heel netjes en overzichtelijk uit. Verkoper Adam heeft echt de tijd genomen om te kijken welke fiets bij mij past. Duidelijke uitleg en prettig in omgang. Hij was ook degene die bij de levering hielp en dat is prettig. Met geduld en zorgvuldigheid alles uitgelegd en zelfs de fiets bevestigd op de fietsendrager. Complimenten aan de zaak en aan Adam!

De Gagel 12

5861CZ Wanssum

Over Dekkers Tweewielers

In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken. Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd. In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.