Laden reviews...
160 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk en deskundig personeel en duidelijke uitleg. Er is veel keuze en de medewerkers nemen de tijd voor een weloverwogen beslissing. De levering en service na aankoop worden als betrouwbaar ervaren. Over het algemeen wordt de winkelervaring als positief en klantgericht beschreven.
Duidelijke uitleg neemt de tijd voor je en nu kilometers maken
13 August 2026
Mandy
Herkenbosch
Goede service zowel bij het uitzoeken als de aflevering.
13 August 2026
Peter, Chantal
Horst aan de Maas
Een bedrijf wat zeker is aan te bevelen
11 August 2026
Mariet
HEGELSOM
Fijne hulp en altijd vriendelijk. Een fijne zaak.
9 August 2026
Will
Roermond
5 jr geleden kocht ik bij Dekkers, Wanssum, mijn eerste ebike. Omdat het verzorgingspakket afloopt, pak ik de mogelijkheid een andere nieuwe ebike aan te schaffen. Mijn wens is een iets groter frame en nu geen ketting maar een riem. In 1,5 uur tijd lukte het, dankzij goede kennis van het personeel, een andere ebike te kiezen. En 3 dagen laten kon ik hem ophalen.
8 August 2026
Jos en Bep
Venray
Zeer fijn geholpen, deskundig personeel, niets was teveel om uit te leggen. Zeer vriendelijk. Volgende fiets komt eraan. Bedankt hoor het vertrouwen. Ga zo door. Mvg Jeu en Miep
7 August 2026
Jeu en Miep
Swalmen
vanaf moment van binnenkomst tot vertrek met nieuwe fiets alleen maar fijne en vakkundige ervaringen.
1 August 2026
AMG
Meerlo
Onze ervaring was super positief. Met persoonlijke en altijd vriendelijke begeleiding van Corne Schaap. Er wordt alle tijd genomen om de juiste keus te maken. Met het vriendelijke personeel was /is het een prettig bedrijf waar je graag binnen loopt. Met geweldige service .
1 August 2026
Hanneke en Ger
Nieuw Bergen
prettige ontvangst, alles volgens afspraak, heel behulpzaam met het van de auto halen van de inruilfietsen van en ook weer terug plaatsen van de nieuwe fietsen. Heel fijn dat we de E.auto even konden "bijladen". Kortom UITSTEKEND. Dekkers is zeker een aanrader voor advies en verkoop voor elk type fiets door zeer vakkundig en enthousiaste verkoper
31 July 2026
Jan en Evelien
Bemmel
Wacht nog op levering aangepaste voetbak voor verlamde been. Nu kan ik niet fietsen op mijn dure vanraam easyrider Bij de bestelling hebben we gekozen voor pedaal met wreefriem, maar dat is totaal ongeschikt. Jammer.
31 July 2026
Leo
Roermond
Deskundig advies en uitleg. Bedankt Marcel.
30 July 2026
Will
Steyl
Erg goed deskundig en vriendelijk geholpen.
29 July 2026
Martin en Ria
Bergen limburg
Alles goed gegaan,overal genoeg tijd voor genomen,goed uitleg gegeven over alles.
28 July 2026
Peter
Melderslo
Een verbeterpuntje is de communicatie. Verder alles in orde.
25 July 2026
Jan & Manon
Roerdalen
hele vriendelijke en goede hulp
24 July 2026
Jacques Hendriks
St. Odilienberg
Ik was opzoek naar een elektrische fiets, omdat ik met mijn astma moeilijk op een normale fiets kan fietsen. Ik had een hele goede verkoper. Hij dacht heel goed mee in mijn situatie. Hij was erg duidelijk en had een goed gevoel voor humor. Hij dacht zelfs mee hoe het financieel ook nog aantrekkelijker maakt. Test ritje gemaakt en ik was verkocht. Top service
22 July 2026
Sanne
Mill
Fijne fiets gekocht!
18 July 2026
Ame Van Rhee
Belfeld
Fijne winkel, snel geholpen en zeer prettige service!
Familie en/of vrienden, Internet
17 July 2026
Simon
Venray
Ik had een goede ervaring met de werknemers. En de speed pedelec uitgezocht en besteld en afgehaald. Goede prijs en goede service.
Ron
Eygelshoven
Ondanks dat de levering vam de fiets op zich heeft laten wachten, wat aan de fabrikant lag en niet aan Dekkers, zijn wij heel fijn en tegemoetkomend/meedenkend geholpen. Complimenten voor verkopend en werkplaats personeel. Heel vriendelijk en open. Ze laten je je snel 'thuis' voelen.
Marian en Ilja
ARCEN
Ontzettend gastvrij en zeer behulpzaam
Ron
America
Voelde direct goed bij verkoper had alle tijd voor ons ,dacht goed mee en voelde goed aan waar we naar opzoek waren.
Jan en Tonny
Maashees
Op vakantie en dan een kapotte oplader van je fiets Dan maar naar de lokale specialist die eigenijk geen vervanging had, maar uiteindelijk de oplader van een showroommodel aan me verkocht. HELD! super service en mijn vakantie gered!!
philip faber
Zevenaar
Kompetenz, Beratung, Kundenservice sehr sehr gut. Hier nimmt man sich Zeit für die Kunden. Die Atmosphäre im Geschäft, das freundliche Personal: alles fantastisch. Ich werde sie weiterempfehlen!!
Gabrielle josephine
Heinsberg
En heel tevreden over de uitleg , het advies en de ontzorging in de toekomst !
10 July 2026
Hans en Hanny
Milheeze
In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken.
Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd.
In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.
De Gagel 12
5861CZ Wanssum