Filters

10

Snel, betrouwbaar en hoge kwaliteit

Prettig om zaken mee te doen. Afspraak is afspraak

  • Aanbevelen? Ja
10

VDH Is service gericht en zorgvuldig en doen wat ze beloven.

VDH heeft bij ons de dampdichte verf van het huis gehaald. Geen eenvoudige klus omdat er een aantal complicaties waren, zoals de oude, kwetsbare stenen, dicht bij het huis staande struiken en bomen, en een overstekende rieten kap. Met al deze omstandigheden heeft Dennie rekening gehouden. Er is niet dicht bij het riet gespoten en de planten zijn afgedekt. Vantevoren is er een proefsuk geplaatst om in te testen of de verf inderdaad verwijderd kon worden en hoe snel. Ondanks het proefstuk bleek de voortgang langzamer dan vantevoren ingeschat. Toch zijn alle werkzaamheden exact en zonder wijzing uitgevoerd volgens afspraak. Na de klus is er is er zorgvuldig opgeruimd en de ramen gewassen. VDH is een bedrijf waar service voorop staat. Een bedrijf waar je op kunt bouwen. Wij zouden zonder twijfelen weer opnieuw met hen in zee gaan. Dennie, Jolien en andere medewerkers: bedankt!

  • Aanbevelen? Ja
9

Prettige samenwerking en vriendelijke mensen

VDH heeft ons pand keurig gereinigd en geïmpregneerd, alles volgens afspraak. Ook werd er goed rekening gehouden met de weersomstandigheden en er werd duidelijk gecommuniceerd over de aanpak van de werkzaamheden, wij zijn zeker tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
9

volledige tevredenheid.

Al jaren een prettige relatie met dit schoonmaakbedrijf. Netjes en zeer correct.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en professioneel, prettig in de omgang.

5 jaar geleden mijn woonhuis van toen 20 jaar oud laten reinigen en impregneren. Gele gevelsteen was op diverse plekken donker geworden door klimatologische omstandigheden. Op zoek gegaan naar partij om opnieuw te reinigen en impregneren, was niet tevreden over de behandeling van 5 jaar geleden. Via internet vraag uitgezet, kreeg direct aanbiedingen van het zogenaamde "popie jopie" gehalte, zoals "dat doen wij wel ff jonguh" ..... Ik was klaar met dit soort verkoopgedrag, het gaat wel om mijn huis!!!!!! Tot Jolien mij belde. Jolien de bescheidenheid zelfve. Rustig luisterend en op de juiste momenten informatie geven. Vertouwen door haar bij mij gewonnen en nooit beschaamd. Haar man heeft ons huis behandeld. Het is een familiebedrijf met korte lijnen, daar hou ik van. Haar man een sociaal mens die zijn vak goed verstaat. Ons huis ziet er weer als nieuw uit. Tevens een certificaat ontvangen voor 10 jaar werking van het product. Ok de toezegging dat eventueel vervangen product kosteloos zal plaatsvinden. Ik beveel deze mensen een ieder van harte aan.

  • Aanbevelen? Ja

Over VDH Specialistische Reiniging

VDH Specialistische Reiniging is een zeer goed ontwikkeld schoonmaakbedrijf uit Boven-Leeuwen met jarenlange ervaring. Al ruim 20 jaar rekenen bedrijven, (semi-)overheden en particulieren op de expertise van VDH Specialistische Reiniging. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf. Maar onze kernwaarden zijn wij niet uit het oog verloren. U kunt nog steeds rekenen op de beste service, persoonlijke aandacht, een flexibele aanpak en uitstekende expertise.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd