Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na een ALV besluit hiertoe werden binnen onze VvE 37 appartementsdeuren vervangen door Daloc veiligheidsdeuren. De montage van deze deuren werd uitgevoerd door HSE Timmerwerken uit Zaandam, een door Daloc Nederland geselecteerde partner. Het werk werd conform afspraak en binnen de daarvoor gestelde tijd op vakkundige wijze uitgevoerd door vriendelijke HSE medewerkers. De kleine onvolkomenheden die zich tijdens de uitvoering voordeden, werden nog tijdens de montageperiode verholpen. Conclusie: wij zijn erg tevreden over de deuren en de montage daarvan.
Onderhoud/service
23 July 2020
Ed/VvE Spaarneborgh 1
Heemstede
Heb in ons huis gespoten plafond glad laten maken en 2 veiligheidsvoordeuren laten plaatsen. Dit tot volle tevredenheid.
Overige
18 July 2020
Tinus
Rotterdam
Wij werken als Daloc Nederland al jaren samen met HSE. Wij zijn een Zweedse producent van deuren en kozijnen en HSE heeft al in talloze projecten onze producten gemonteerd. Veelal bij Verenigingen van Eigenaren en particulieren. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden en de communicatie. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ook zijn er zelden opmerkingen over de jongens die bij de bewoners over de vloer komen. Een fijne partij.
Beglazing en kozijnen
16 July 2020