Boket niet aangekomen, geld verloren!

Wat zou je doen als een cadeau dat je besteld hebt is niet bezorgd.... op tijd... nou... nooit bezorgd? en, als de klantenservice niet bereikbaar is? Hoe is het mogelijk dat een bedrijf neemt geld maar geeft geen product? dit is g'woon een scandal! Let op: de contactnummer is niet in gebruik, de chatbot service is altijd offline!

Bloemen niet aangekomen, bedrijf onbereikbaar

Ik wilde mijn vriend een bosje bloemen sturen maar ze zijn nooit aangekomen. Contact opnemen met het bedrijf om te zien wat er is gebeurt blijkt onmogelijk, telefoonnummers op de website gaan niet over, ook via sociale media geen gehoor gevonden. Ik ben extreem teleurgesteld en wil graag mijn geld terug.

ik kan het niet goed beoordelen want boeket is nooit aangekomen.

Ik heb aan jullie een verkeerd huisnummer doorgegeven. Ze wonen op 180 ipv 189 dus waarschijnlijk hebben jullie het boeket wel bezorgd maar bij mensen die niet begrijpen wat er op het kaartje staat...Stom!

Perfect!

Duidelijke communicatie, op juiste moment bezorgd, en bovenal prachtige bloemen (zoals overigens altijd!). Top!

Echt aangenaam verrast

Gewoon goed geregeld en naar wens. Erg fijn.

De leukste en beste bloemenservice in Amsterdam!

Je moet altijd maar afwachten wat er komt wanneer je een boeket online besteld, maar het feit dat FlowerUP ook een vestiging heeft in Amsterdam geeft vertrouwen. De levering is ronduit geweldig te noemen. Op een bakfiets kwamen ze mijn veldboeket bezorgen en persoonlijk schikken. Dat noem ik nou service en kwaliteit!