Goede ervaring
Al 6 jaar 2 keer per jaar bandenwissel en heel goede service
Goede analyse van het probleem en adequate oplossing ervan.
Snelle service en vakmanschap
je beldt en zijn er voor je het weet top
Vlot en goed geholpen
Doen alles in overleg en comuniceren erg goed fijne garage
zijn altijd behulpzaam en in voor een praatje
Gewoon goed en heel behulpzame Gewoon thuis en dat is heel belangrijk
Snel, vakkundig en volgens afspraak !
Rond de middag gebeld en kon nog dezelfde dag langskomen. De reparatie duurde iets langer dan gepland, maar ik was toch snel geholpen.
Kan me voorstellen dat het contact met de technici door sommige mensen als kort door de bocht en een beetje nors overkomt, maar voor mijn gevoel altijd wel een eerlijk en goed advies/overleg voor men overgaat tot daadwerkelijke reparatie.......top!
Altijd tijd nemen voor als problemen zijn.
Prettige garage en personeel.
Eerder al een tevreden lang klant maar toen ik pas ineens met een lekke band langs de kant van de weg stond ben ik fantastisch geholpen! Snel en vakkundig. Ik was zo weer op weg!! Goede betrouwbare garage!!
Snel een afspraak kunnen maken En vakkundig geholpen TOPPIE
Vriendelijk personeel, prima advies, snelle afhandeling, correct opgelegd
X
Voel me op mijn gemak als ik vragen heb
Keurig conform afspraak geholpen.
ben heel goed geholpen met goede uitleg
Helemaal goed
Weer keurig onderhoud gehad.
Vriendelijk en vakbekwaam
Rucphenseweg 13 A
4882 KA Zundert
De Snep Autogroep biedt u een complete service voor uw auto. Een echte alles onder één dak formule; one-stop-shopping met complete ontzorging! De Snep Autoverkoop & Lease De Snep Carwellness De Snep Garage De Snep Bandenservice Zie www.desnep.nl Graag tot ziens