Professionele service, perfecte professionals.
Kon snel terecht ben goed en vriendelijk geholpen.
Auto totaal nagekeken en accu bleek niet meer goed te werken. Ik had om een totaal check gevraagd en inderdaad kwam er iets uit wat problemen zou hebben opgeleverd. Prima. Eerste bezoek en fijn contact met de medewerkers. Prijs/kwaliteit goed.
Uurtje wachten op de APK onder genot van een kopje koffie en wifi om nog wat mails weg te werken. Uur later werd ik al gebeld voor vervolgafspraak ivm een extra sleutel
Ik breng al jaren mijn auto voor onderhoud en APK naar de Snep. Ik ben zeer tevreden. Alles gaat in overleg en ze doen echt niets onnodigs. Ideaal is dat ze je auto komen ophalen en nadien weer terugbrengen.
Probleem snel verholpen.
Snelle service volgens afspraak
Het was makkelijk om een afspraak in te plannen en werd snel gebeld voor informatie. Prijs en service prima in orde
Auto werd opgehaald en teruggebracht binnen 2 uur met nieuwe banden tegen een hele goede prijs! Zeer tevreden en volgende keer weer :)
Vriendelijk en vakkundig personeel En hele goede service Bedankt namens Barbara
Mijn ervaring is goed, al was het de eerste keer dat ik er ben geweest.
Klantvriendelijk en kundig
Snel Vakgericht Flexibel Klantvriendelijk
Zeer goede service , eerlijk advies en kwaliteitsvakmanschap
Zie titel
altijd behulpzaam
Altijd klaar om te helpen bij problemen.
Netjes geholpen,zeer snel, vriendelijke en competente garage, allea volgens afspraak, duidelijke communicatie.Prettig Bedrijf!!!
Staan altijd voor je klaar als jij een probleem(pje) hebt
Servicebeurt conform afspraken goed verlopen met voorafgaand inzicht in kosten.
uitstekend
Auto voor openingstijd neergezet met een lekke band en bij nabellen om een afspraak te maken toen de Snep open was, was de band al gemaakt!
Rucphenseweg 13 A
4882 KA Zundert
De Snep Autogroep biedt u een complete service voor uw auto. Een echte alles onder één dak formule; one-stop-shopping met complete ontzorging! De Snep Autoverkoop & Lease De Snep Carwellness De Snep Garage De Snep Bandenservice Zie www.desnep.nl Graag tot ziens