Filters

10

Plechtig afscheid

Binnen korte tijd een persoonlijke band opgebouwd met Mark Sepers. Hierdoor kijken wij terug op een waardevolle week en een plechtig en persoonlijk afscheid. Mark is erg belangstellend en respectvol. Hij maakt zijn beloften waar en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Hij ontzorgt in een periode waarin er veel op je afkomt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed.

Was goed duidelijk beleefd en leeft zich in met de bedroevde familie. In een woord fantastisch ondanks het verdriet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een tien

Mark Is een beetje vreemd om iemand een 10 te geven terwijl hij net jouw dierbare in de koude grond heeft gestopt. Des te knapper dat als je iemand op een moeilijk moment ontmoet, met een strakke deadline en diverse familiebelangen, hij toch perfect in staat is om snel het vertrouwen te winnen, plooien te vereffenen en de timing in de gaten te houden. Als hij daarnaast ook nog eens zorgt voor een stijlvolle begrafenis die strak geregeld is en recht doet aan de wensen van de overledene, dan kan ik hier alleen maar ongelooflijk veel respect voor hebben. Met recht een engel zou mijn moeder gezegd hebben. Dank Medard Scholten

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn heel goed geholpen door uitvaartverzorger Mark Sepers

Heel goed geholpen met de uitvaart van mijn moeder. Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitvaart vol liefde

Oprecht betrokken, warm, eerlijk en punctueel, Mark geeft rust in een tijd waarin alles anders is. Hij laat je in je waarde, luistert rustig naar je wensen, en heeft een scherp beschermend oog voor wanneer dingen je teveel worden. De uitvaart is door zijn hulp zeer waardig en helemaal in de stijl van mijn man verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaart zus Marjon 26-1-2023 Harderwijk

Evenals bij beide ouders, heeft Mark ook de eerste dagen na het overlijden en de uitvaart van onze zus Marjon mogen begeleiden. Dat was ook een zeer bewuste keuze van ons om dit door hem te laten doen. Alles was weer in de puntjes verzorgt, het overleg, kontakten, regelen en vooral zijn bewogenheid in zijn vak. Mark gaat er echt voor, en ervaart zijn werk als een roeping. En dat is te merken ! Mark, heel erg bedankt voor al je inbreng. We mogen terug zien op een waardig afscheid van onze zus. Heel veel dank ! God's zegen op je werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

was zeer goed

monuta Sepers heb goede werk en begeleiding geleverd

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles ging respect vol

We hebben een waardevolle uitvaart gehad

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk, duidelijk, komt na wat er afgesproken is

Na het overlijden van onze dochter kregen we Mark als uitvaartbegeleider toegewezen. Hoewel het een heftige tijd is geweest, staat hij altijd klaar met raad en daad, ook voor onze andere kinderen. De afspraken en onze verplichtingen werden duidelijk besproken en ook de deadlines voor de te beslissen zaken waren duidelijk en daar werden we ook tijdens bezoeken aan herinnerd. De dienst was prachtig en samen met de spreekster was het een onvergetelijke ervaring. De nazorg en communicatie daarover zijn ook helder en zonder poespas. Als dit over gedaan kon worden, hadden we het precies zo gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en vertrouwd

Een hele fijne man om te krijgen als uitvaartverzorger. Staat 24/7 voor je klaar. Alles geregeld zoals mijn vader dit wou. Zekere aanrader

 • Aanbevelen? Ja
9

Warm en bekwaam

Prettige en deskundige begeleiding gehad. Alles was keurig geregeld

 • Aanbevelen? Ja
8

betrokken en integer

gaat integer met de wensen om.

 • Aanbevelen? Ja
9

bijzonder zorgzaam

Zoals de wens was, is uitgevoerd. Bijzonder betrokken, duidelijk, exact. Zoals je alleen kunt hopen was het verloop van een uitvaart tot in detail voorbereid en uitgevoerd. Ook al hoop ik Monuta niet spoedig weer nodig te hebben, als de dag daar is. weet ik wie ik moet bellen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede begeleiding

Meelevend en neemt ons een hoop zorg uit handen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very good excellent service

Very good all round service run bt impecable staff looking after us and our guests throughout the day thank you

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geregeld van A tot Z

De uitvaart verzorger gaf ons rust en ruimte om te delen wat onze gedachten waren bij deze moeilijke tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze ervaring met Seepers is alleen maar positief

In de maanden dat wij ons vader en broer zijn verloren. Hebben we veel aan Mark Seepers gehad. Hij heeft ons goed begeleid eerst met Pa,daarna3,5 week later met Martin

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden over uitvaart.

Ik ben zeer tevreden over de uitvaart en bij alles wat daar bij komt kijken. Mijn gezin, familie vrienden en kennissen hebben dit ook zo ervaren. Er krijg heel veel positieve reacties over hoe de uitvaart verlopen is. Daarom ben ik tot het cijfer 8 gekomen. Ik vind dat een heel mooi cijfer. Een tien geeft Ik nooit omdat er altijd wel ergens een verbeterpunt zal zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn Mark dankbaar voor zijn liefdevolle ondersteuning.

Op 1 januari 2022 is onze lieve man, vader en opa overleden. Als zoiets ingrijpends is gebeurd, dan staat de wereld werkelijk stil. Ondanks het grote verdriet mogen wij terugkijken op een fijne tijd met elkaar, waarin we ons gesterkt voelden door God’s nabijheid. Mark staat als uitvaartondernemer dichtbij het gezin en bijzonder is de warme rol die hij daarin vervult. Wij zijn hem dankbaar voor zijn liefdevolle ondersteuning. Mark luistert, ontzorgt, adviseert, denkt mee en geeft duidelijkheid. Zijn liefdevolle en heldere manier van communiceren heeft ons rust gegeven waardoor wij geen zorgen, geen stress hebben ervaren en ons konden richten op het naderende afscheid. Hierin werden naast de volwassenen ook de allerkleinsten meegenomen. Dankjewel Mark, namens de familie Bos uit Harderwijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

De begeleiding van Monuta Sepers was fijn, liefdevol, respectvol en perfect in alle facetten!

Met grote dank aan Mark Sepers hebben wij op een mooie, liefdevolle en respectvolle wijze afscheid kunnen nemen van ons lieve (schoon)zusje. De persoonlijke manier waarop hij naast ons stond als mens, alle wensen gestalte gaf en zorgde dat deze tot in de perfectie uitgevoerd werden, maakte het grote verschil voor ons in deze moeilijke tijd. We zullen dit nooit vergeten!

 • Aanbevelen? Ja
9

Kan alle zorg uit handen nemen.

Geweldig! Mark begeleidt de hele familie door dit proces. Alles is tot in de puntjes geregeld naar eigen wens. Regelmatig contact, zeer correcte bejegening, oog voor degene die voor hem zit. Ook wat betreft het zakelijke gedeelte een persoonlijke, correcte afhandeling. Voor ons was dit nieuw en onverwacht, Mark was ons baken in deze storm.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze contactpersoon van/bij Monuta heeft ons op een geweldige wijze ondersteund.

Onze contactpersoon (Mark Sepers) heeft ons in deze moeilijke tijd er stap voor stap doorheen geloosd. Het contact was persoonlijk en prettig. Mark heeft ons het gevoel gegeven dat hij helemaal authentiek is en dat het voor hem niet de zoveelste uitvaart is. De afspraken werden nauwkeurig vastgelegd en alle afspraken zijn ook nagekomen. Hoewel het een verdrietige tijd was, kijken we met voldoening terug op de uitvaart die door Mark en Monuta geregeld is. Ook de zakelijke punten (kosten en begroting) zijn op een transparante en duidelijke manier afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes geregeld en goed geholpen

Mark heeft ons ondersteund tijdens de begrafenis van mijn schoonvader.. Hij heeft ons goed begeleidt en alles top geregeld omdat Mark behoorlijk perfectionistisch is. Dit is wat mij betreft echt enorm belangrijk tijdens zo’n proces. Zou Mark zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Extreem goed

Een nette verzorging betreft alle zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mark is de man voor deze baan, beter kun je het niet treffen

De uitvaart van onze (schoon)moeder heeft Mark uitstekend vorm gegeven ondanks de moeilijke coronatijd waarin we leven. Alles kon en alles was mogelijk en Mark nam alle tijd voor ons als familie. Wij zijn hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor ons gedaan heeft.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd