Filters

10

Professioneel met menselijke kant

Professionele benadering met oog voor details, goed contact, makkelijk benaderbaar. Mooi gesproken tijdens uitvaart. Goede nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken

Ik vind Wouter heel erg betrokken en heeft de crematie goed geregeld. Ook de nazorg was goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitstekende ervaring

Grote dank voor Wouter ,heeft ons bijgestaan bij het overlijden van mijn allerliefste man vader en opa Respectvol meedenkend en een warm gevoel voor de nabestaanden. Wouter dank je wel voor alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Wouter’s betrokkenheid was heel fijn!

Wouter heeft ons met raad en daad bijgestaan in de organisatie van de uitvaart van mijn pappa. Altijd bereikbaar om nog laatste aanpassingen te doen. We konden ons daardoor ook richten op het rouwproces, samenzijn en mooie herinneringen ophalen. Wouter wist ook de juiste snaar te raken bij de kleinkinderen, die ook hun wensen en verdriet hadden. Hij legde het proces heel goed uit. Wouter, dank je wel voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardevol

Alsjeblieft....een dank je wel! Je was onze steun en toeverlaat bij het overlijden van onze moeder. We wensen een ieder die zich in deze situatie bevindt een Wouter toe.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, respectvol en fijn team

Onze ervaring met Wouter en zijn team was meer dan goed. Fijn contact op voorhand en na het overlijden van mijn man en vader zeer goede begeleiding. Duidelijk, kundig, respectvol, attent en perfecte nazorg. Dank nogmaals Wouter en team!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn contact en mooi afscheid!

Het afscheid van mijn moeder was heel goed verzorgd van begin tot het einde! Het contact met Wouter hebben wij als familie als heel prettig ervaren! Hij is betrokken, rustig, vriendelijke, kundig en denkt mee. Nogmaals bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies zoals we het voor ons zagen.

Wij willen Wouter Groenleer en zijn team nogmaals hartelijk bedanken voor de perfecte verzorging van de uitvaart van onze man, (schoon)vader, opa en overgrootvader. Alles is exact verlopen zoals we gewild en besproken hebben. We hebben in alles de warmte en het respect voor de overledene en ons als familie kunnen voelen. In eerste instantie was er even schrik omdat het uitvaartcentrum door een nieuwe eigenaar was overgenomen, maar we hebben er absoluut geen spijt van dat we toch met Wouter in zee zijn gegaan. Hij is absoluut kundig en ervaren in zijn vak. Ook de betrokkenheid bij ons als familie heeft ons goed gedaan. Zelfs in het weekend voor de plechtigheid op maandag kregen we nog Whats appjes. Is alles goed met jullie? Kan ik nog iets voor jullie doen? De communicatie was over alles duidelijk en snel. Alles was perfect geregeld. De verzorging, rouwkamer, kaarten, advertentie, prachtige rouwboeketten van Bloementroost Zeeland, administratieve afhandeling en het afscheid zelf met muziek en foto’s in een mooie presentatie. We kunnen Monuta Wouter Groenleer aan iedereen aanbevelen. Indien nodig zullen we een volgende keer zeker weer een beroep op hen doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een warme deken

Vanaf het moment dat we na het overlijden van mijn moeder, in contact kwam met Wouter, voelde zijn zorg als een warme deken over ons gezin en familie. Wouter ontzorgt en denkt continue mee als het gaat om het voorbereiden en uitvoeren van een ontzettend mooi en waardig afscheid. Hij staat ten alle tijden klaar voor alle betrokkenen en voelt aan waar op dat moment extra aandacht nodig is. Respectvol, oprecht betrokkenheid, en pragmatisch handelen zijn de eigenschappen van Wouter die we hebben mogen ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed begeleid tot in de puntjes verzorgd.

Heel vriendelijk en vakkundig begeleid, tot in de puntjes geregeld en keurig verzorgd, het was een mooi afscheid, alle verzorgers waren ook zeer vriendelijk en behulpzaam, gewoon geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een bijzonder fijne man is Richard

Als oud collega kan ik Richard alleen maar 100% aanprijzen in alles wat hij doen. Hij is begaan, uiterst professioneel en met zijn warme persoonlijkheid een topper in de uitvaartbranche. Ik beveel hem dan ook van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een bijzonder fijne man is Richard

Als oud collega kan ik Richard alleen maar 100% aanprijzen in alles wat hij doen. Hij is begaan, uiterst professioneel en met zijn warme persoonlijkheid een topper in de uitvaartbranche. Ik beveel hem dan ook van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fijne lieve man is Richard

Als oud collega kan ik Richard alleen maar 100% aanprijzen in alles wat hij doen. Hij is begaan, uiterst professioneel en met zijn warme persoonlijkheid een topper in de uitvaartbranche. Ik beveel hem dan ook van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met respect en liefde naar het volgende station

Bijzonder vriendelijk ontvangen, mijn moeder was prachtig verzorgd. Er werd aan alles gedacht. Wij hebben ondanks ons verdriet de uitvaart als erg fijn ervaren.

 • Aanbevelen? Nee
10

Paste precies bij ons.

Monuta, een warme vriendelijke uitvaartonderneming die precies weet hoe met mensen om te gaan in de en tijd die beladen is en vol verdriet. Monuta heeft ons als familie door alle aspecten heen geloodst van de uitvaart. In een zeer korte tijd hebben wij meerdere familieleden verloren, hebben dus ook vergelijking kunnen maken tussen Uitvaartverzorgers. Laat niets te wensen over en is bereid altijd dat ene stapje harder te lopen daar waar nodig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Correct en rustig, betrouwbaar.

Goed verzorgd. Zakelijk en correcte benadering. Kan ook zaken uit handen geven die nabestaanden zelf kunnen regelen. Kan goed omgaan met het onverwachte, staat nergens van te kijken. Respectvol. Laat de nabestaanden in rust en zonodig met steun zaken regelen. Ervaren, weet wat hij regelt. Geeft goede tips. Begrijpt de omstandigheden en treedt kordaat op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles top geregeld / Perfecte emotionele betrokkenheid / afstand

Monuta legde alles goed uit, fijn dat dit in fasen gebeurt. Fijn dat het uitvaartcentrum 24 uur toegankelijk is. Mooie familiekamer met prachtige achtergrond, nette inrichting en mooie verlichting. Op de uitvaart zelf is het monuta die onopgemerkt alles in goede banen leidt. Mede door hun is het voor ons een prachtige uitvaart geworden waar we met een goed gevoel op terugkijken. Nogmaals dank voor alles Monuta.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot einde perfect geregeld

In deze moeilijke tijd nemen ze heel veel van je over. Aan een paar simpele vragen hebben ze al genoeg om de uitvaart echt perfect te regelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een warm,gevoelige man

Monuta was erg begaan met alles en iedereen die met de uitvaart te maken hadden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

We zijn heel goed geholpen! Met onze wensen en vragen! Monuta is een hele vriendelijke onderneming en gaven ook goed advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 woord: GEWELDIG

Zeer betrokken, niets is te veel, overal zijn oplossingen voor. Monuta, wij zijn jullie eeuwig dankbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk meelevend professioneel

Alle hulp, en meer dan dat, om de uitvaart zo mooi mogelijk plaats te laten vinden. Geweldig mijn dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Monuta is betrokken, attent, praktisch en heeft een geweldige persoonlijkheid en menselijke kant.

Als je binnen een uur plotseling moet zoeken naar een uitvaartonderneming en je op de gok voor iemand kiest dan kun je je niemand beter wensen dan Monuta. Zowel mijn broer als schoonzus hebben na de inspannende week tot aan de crematie nog vaak gezegd hoe we het getroffen hadden. Monuta heeft ons met respect behandeld, goede adviezen gegeven en de hele dienst is precies zo gelopen als bedoeld. Onder de zeer trieste omstandigheden was Monuta een rots in de branding. Echt geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed contact, netjes geregeld

Monuta is zeer meeleven en behulpzaam voor het regelen en verzorgen van een uitvaart. Ook persoonlijk een fijne man om alles te bespreken

 • Aanbevelen? Ja
10

prima geregeld

top team

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Scottweg 1 01

4461 GS Goes

[email protected]

Over Monuta Wouter Groenleer

Reviews t/m 1 maart 2023 zijn verzameld door Monuta Richard Ensing

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.