Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen prijzen consequent warme en professionele begeleiding door Pien Gouka. Klanten noemen haar luisterend oor, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht. Daarnaast wordt de locatiekeuze als zorgvuldig en passend ervaren en wordt het nazorggesprek gewaardeerd. Al met al wordt de dienst als troostrijk en goed georganiseerd ervaren.
Pien was onze uitvaartverzorger, Ze heeft alles zo gestuurd en begeleid dat wij echt de tijd hadden om afscheid te nemen ipv zaken regelen. Alles was mogelijk of werd geregeld Een zeer prettige ervaring tijdens een droevige gebeurtenis
20 January 2026
Anneke
SWIFTERBANT
Zo als verwacht
21 November 2025
Bregje
Emmeloord
Onze ervaring met Pien Gouka was heel erg fijn en prettig. Pien begeleide ons door het bespreken van de uitvaart heen, voor ons was dit de eerste keer. Ze luisterde naar ons verhaal en onze emoties. Hielp ons om de juiste keuzes te maken. Heeft een prachtige locatie uitgekozen, Ook de dagelijks check up bij onze moeder vonden wij heel prettig. Tijdens de uitvaart/afscheid was zij voor iedereen aanspreekbaar. We waardeerde het mooie gedicht waar zij het samen zijn mee afsloot. Ook de begeleiding naar het laatste stukje het meegaan naar de oven. Daar heeft ze ons enorm in begeleid. Ook het persoonlijke na gesprek na een aantal weken word zeer gewaardeerd. Dank je wel Pien. Dank zij jouw kijken wij terug op een mooi samen zijn en afscheid van onze moeder.
20 November 2025
Jannie van Welie
Emmeloord
Als je geconfronteerd wordt met het toch onverwachte overlijden van je man, ben je de eerste dagen nauwelijks in staat iets concreets te bedenken. We wisten alleen zeker wat we niet wilden, maar hoe dan? Pien Gouka voelde feilloos aan wat bij ons zou passen en kwam met de juiste ideeën voor de uitvaart en met name ook voor de locatie. We hebben de begeleiding ervaren als warm en betrokken en kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart. Het paste bij ons gezin.
1 August 2025
Anneke
Biddinghuizen
Geweldige fijne mensen
4 June 2025
Netty
Emmeloord
Dankzij de uitstekende begeleiding van mevrouw Pien Gouka, is de uitvaart precies gegaan zoals mijn man en onze vader het wilde. Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor.
5 January 2025
Cora Tuinstra
Marknesse
Pien is iemand die alles helemaal van je overneemt. Alles was goed geregeld, op tijd en naar wens van overledene en nabestaanden. Zorg en respect voor allen. Luisterend oor en een absolute steun!
26 August 2024
Velden
Dronte
Ze was echt een topper geen andere woorden voor
15 February 2024
Anita Flotman
Marknesse
Het was een hele fijne gesprek en ook een hele fijne afscheid van mijn vrouw en mama. Het was heel goed geregeld allemaal en ook fijn om contact met mevr. Gouka te hebben geha
15 February 2024
jostha Remmerts
Zwolle
Afspraak is afspraak en Pien denkt goed mee.
13 February 2024
Jan van de Klundert
DRONTEN
Een mooie warme uitvaart met een bloemenkrans rond de kist. Voor de kinderen een bellenblaasmoment wat haast sprookjesachtig was.
4 September 2023
Ellen van Zelm
Ik heb veel steun gehad
3 July 2023
Cindy Roos
Emmeloord
Wij gunnen iedereen een Pien bij het afscheid van je geliefde. Het was persoonlijk, duidelijk en een prettige begeleiding met zelfs een goede nazorg. Lieve Pien, bedankt voor alles.
5 May 2023
Marga
Emmeloord
Pien heeft echt de tijd genomen . Heeft goed uitgelegd hoe alles in elkaar zit. Alles wat we hebben afgesproken is ook echter gebeurd.
1 February 2023
Joke
Dronten
Pien Gouka heeft bij zowel mijn vader als mijn moeder de uitvaart verzorgd. Ze neemt je veel uit handen wat heel fijn is in zo'n hectische week. Ze luisterd goed naar de wensen en speelt hier goed op in met goede ideeën en mogelijkheden. In de dagen voor de uitvaart houd ze geregeld contact en ook na de uitvaart informeert ze hoe het nu gaat en of we tevreden waren.
15 December 2022
Erica
Swifterbant
Onze ervaring met Monuta is heel fijn geweest. Ze hebben al onze zaken goed en duidelijk verzorgd. Het was heel goed omdat wij niets wisten over een uitvaart. De uitvaart verzorger was zeer begripvol en geduldig.
1 December 2022
wessel
visser
Zoals boven genoemd
1 September 2022
K.dillen
Dronten
⁰mogelijkheden. WAAR WIJ NOG NOOIT AAN hadden gedacht maar ook de betrokkenheid bloemen die nergens .eer te krijgen waren heeft zij gerealiseerd voor ons was Pien een toppertje beter had niet gekund ook tijdens en na overal mee geholpen bedankt Pien voor je geweldige inzet wij zijn heel blij met jou
25 August 2022
Ronald
Ens
Pien heeft ons tijdens het hele proces ondersteund, was altijd professioneel, maar ook persoonlijk en benaderbaar.
18 May 2022
Alexandra
Lelystad
Pien heeft de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes verzorgd. Er werd naar ons geluisterd. We kijken er goed op terug. Dankjewel Pien!
15 April 2022
Wilma Edelijn
Emmeloord
Eerlijk,professioneel en betrouwbaar is Pien.
13 March 2022
Thea Laan
Amsterdam
Professioneel, behulpzaam, met snelle oplossingen als iets tegen zit, inlevingsvermogen met als eind top geregeld uitvaart!.
20 February 2022
Mariola
Zeewolde
Contact met Pien was super en ondanks eerdere hele slechte ervaring met Monuta heeft zij ervoor gezorgd dat ik tevfreden ben
17 February 2022
Rob Schoorl
Dronten
Pien Gouda is een fantastische vrouw die een uitvaart goed verzorgd, luistert goed naar de wensen van de overledene en de nabestaanden. Geeft ook een persoonlijke touch aan de uitvaart. Ze geeft waardevolle tips die een uitvaart minder zwaar maken, ondanks dat je verdrietig bent vanwege het overlijden van je dierbare. Ik kan niet anders zeggen, top uitvaartverzorger. Ben blij dat we voor Pien hebben gekozen!!
7 July 2021
Guus
Biddinghuizen
We hadden de wens om 3 dagen na overlijden te begraven. Door Pien waren de kaarten diezelfde dag gemaakt en op de bus. Ook onze wens om met eigen famile te schouderen en het graf volledig te sluiten is in vervulling gegaan. Dat was fijn.
28 April 2021
Wilma