Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Willem van Moniuta heeft ons na het overlijden van mijn moeder heel goed begeleid op een warme en persoonlijke manier. Ik zou Monuta zeker aanbevelen.
27 December 2025
Tanja
Hoeven
Alles was goed geregeld en duidelijk. Een goede ervaring.
26 November 2025
Nicole
Super en enorm kundig
15 September 2025
Pierre de Rooij
Oudenbosch
Wij zijn zo fijn begeleid na het overlijden van onze moeder en oma. Thanneé, Miriam en ook Coby willen wij heel hartelijk bedanken voor de verzorging van de crematiedienst van onze moeder en oma. Zij heeft een 100% mooi afscheid gekregen zoals wij zelf ook voor ogen hadden. En ook de persoonlijke aandacht van jullie uit naar ons toe was perfect. Alles was bespreekbaar en dat is heel mooi. Een dikke 10 vanuit ons.
31 March 2025
Anita
Hoeven
Na het overlijden van onze moeder zijn we op een hele prettige wijze geholpen.
4 March 2025
Corinne Braakmann
Oudenbosch
goed geregeld op een zeer nette manier
2 December 2024
ger de jong
Oudenbosch
Thanneé heeft ons passende zorg gegeven. Duidelijk alles doorgenomen en besproken. De uitvaart is perfect gelopen door een goede voorbereiding. Bedankt
12 August 2024
Freddie
Oudenbosch
Ik en de familie, zijn zeer te spreken, hoe ze gsprekken met mijn man en mij is omgegaan. Ik kijk terug op een waardig afscheid. Het is gegaan zoals mijn man en ik het samen besproken hadden . Dank daarvoor
18 July 2024
THESSY Van Poppel
Etten-Leur
De medewerkers zijn respectvol naar de betrokkenen. Op een persoonlijke en aangename wijze. Nemen de tijd voor alle aspecten. Denken met je mee. En, ook belangrijk, de activiteiten worden netjes en correct uitgevoerd.
16 July 2024
Nelly Adriaans Jochems
Kruisland
Onze begeleidster Thaneé heeft Het afscheid van mijn moeder kundig ,warm en proffesioneel begeleid. We waren erg blij met haar aanbevelingen en begeleiding. Top geregeld. De juiste persoon op het juiste moment. Dankjewel Thaneé.
15 June 2024
John
Oudenbosch
De eerste ervaring met een uitvaartverzorger. We werden zeer goed begeleidt en ze denken overal aan. Toch werd er niets geforceerd en we mochten alles tot in detail zelf beslissen. Het was een mooi afscheid.
6 May 2024
Lydia
Sprundel
Mevrouw Ellen Kok-Dekker van Monuta Oudenbosch heeft een zeer warme uitstraling, had oog voor onze wensen en opmerkingen, was goed bereikbaar en had tijd voor overleg, en heeft daar waar nodig goed meegedacht. De uitvaart was van A tot en met Z goed geregeld. De uitvaart zelf was zeer warm, persoonlijk en respectvol. Ik zou haar warm aan willen bevelen!!!
20 March 2024
Adrien
Bergen op Zoom
Vanaf het telefoongesprek t/m uitvaart zijn wij uitstekend bijgestaan en begeleid, niets anders dan lof
16 March 2024
Michel
Standdaarbuiten
Wij als familie willen Thaneé hartelijk bedanken voor haar goede zorgen om de uitvaart van mijn moeder en alles wat er omheen zit tot een goed einde te brengen. Ze is professioneel, heeft een luisterend oor voor al je wensen en denkt vooral met je mee. Thaneé, nogmaals bedankt voor alles.
14 March 2024
Zeer persoonlijk
1 February 2024
Dineke
Etten leur
ze had alle tijd voor me
31 January 2024
Ronny vervaart
Oudenbosch
Ik ben prima begeleid en er werd heel goed naar me geluisterd.
27 November 2023
Sandra
Braakmann
Zeer ervaren top verzorgd
3 October 2023
W kerstens
Etten-Leur
Bedankt Ellen en Thannéé, de crematie van onze dochter en zus was tot in de puntjes verzorgd. Beter had het niet gekund. Aan alle wensen van onze dochter is voldaan. Tevens willen wij jullie ontzettend bedanken voor de nabestaanden wandeling in het arboretum. Het heeft ons ontzettend goed gedaan dat er een mogelijkheid was om over onze dochter te praten.
24 September 2023
Corry
Zevenbergen
We kenden elkaar al van een eerdere uitvaart, en gewoon als dorpsgenoten. Dus heel vertrouwd om de uitvaart door Ellen te laten verzorgen. Ze dacht heel goed mee in onze plannen en kwam met het prachtige idee van de bloemenband om de kist. Tijdens de uitvaart viel alles precies op zijn plaats. We kijken met liefde terug.
16 August 2023
Clasien
Oudenbosch
Door het persoonlijk contact en toch een zakelijk nuchtere houding verliep alles perefect.
9 August 2023
Antoine
Oudenbosch
Vriendelijk en netjes aan huis! Dachten echt mee!
1 August 2023
Maria
Rucphen
Echt een aanrader
1 August 2023
marian marian chantrel
Rijsbergen
De ervaring met monuta was heel goed.
18 May 2023
johan