Filters

8

Respectvol en zeer goed meedenkend in eigen keuzes

Ze nemen alle tijd en voldoen aan de wensen die ik had Indien nodig eerlijk over wat wel en niet kon. Wat ik fijn vond dat hij zei bij twijfel niet doen en dat was ook zo. Verder zeer correct en zorgzaam. Goede ontvangst en kwamen alle afspraken punctueel na. ps. een klein minpuntje wat denk ik alleen mij aanging vond het een zuinige catering en dit was mijn tweede ervaring in korte tijd. Want ik ga er van uit op is tekort

 • Aanbevelen? Ja
8

De uitvaart is keurig verzorgd, maar de rekening was wel fors.

Isabella Braem heeft gezorgd voor een professioneel en waardig afscheid voor mijn man. Wat wel is tegengevallen, zijn de kosten voor het opbaren thuis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Wij waren erg onder de indruk van de familie kamer, zeer fijne plek. Tevens de begeleiding van Isabella, duidelijk, kordaat en zeer betrokken. Wij zijn erg tevreden het gaf ons rust en tevredenheid in een moeilijke periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk , meelevend en meselijk

In 1 woord geweldig van a tot z . goede afspraken gemaakt en netjes nagekomen op en top verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geregeld

Mijn ervaring met Monuta Isabelle Braem is zeer goed. Je wordt heel goed geinformeerd, en ze zijn zeer betrokken. Ten allertijden kan je ze bereiken en er terecht met eventuele vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ondersteuning en persoonlijk maatwerk

Ik ben Isabelle en Thamar ontzettend dankbaar voor alle hulp en steun die ze ons hebben gegeven bij het afscheid van onze vriendin. Ze hebben er alles aan gedaan haar een waardig einde te geven. Ze waren persoonlijk betrokken en wisten precies waar ze moesten ondersteunen of wanneer er ruimte was voor humor. Dankzij hun keiharde werk heb ik afscheid kunnen nemen en kijk ik terug op een hele bijzondere dag die waardig is aan het mens waar we het voor deden. Dat zal ik nooit vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle aandacht voor mij en degene van wie ik afscheid moest nemen.

Het was een willekeurige keuze, maar wat ben ik blij dat ik bij Isabelle en Tamara terecht gekomen ben. In zo'n intens verdrietige periode is het zo waardevol dat iemand echt luistert naar wat je graag zou willen voor degene van wie je afscheid moet nemen. Ook dingen waarvan ik niet wist dat het mogelijk was. Zo is hij tot de laatste dag in zijn eigen bed kunnen blijven en heb ik alles voor hem kunnen doen, tot en met het begeleiden naar de ruimte van de crematie. Ik voelde me gesteund en ook al moeten ze het druk gehad hebben, voor mij leek het alsof ik de enige was en daardoor alle aandacht kreeg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en respectvol

Isabelle had ook al de dienst rondom mijn vader begeleid. Ook hier was al een fijn contact. Ook voor mijn moeder hebben we samen het afscheid kunnen samenstellen dat ze verdiende. Isabelle was altijd behulpzaam en respectvol. Een echte professional, niet gemaakt maar met hart op goede plek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect hoe deze meiden de uitvaart geregeld hebben

De ontvangst was al allerhartelijkst en de inschatting mbt de wensen was perfect ! Van dag een tot de dag van de uitvaart was niets te veel voor ze. Ook de nazorg was met aandacht en interesse. Monuta wees zuinig op deze meiden ! Van dit kaliber vind je er niet veel

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in de perfectie geregeld met aandacht voor de nabestaanden

Ik heb de begeleiding in en de verzorging van de uitvaart van mijn moeder ervaren als een grote steun. Hun vakmanschap en hun open adviezen vond ik zeer positief

 • Aanbevelen? Ja
10

Kunnen terug kijken op een mooie uitvaart!

Zeer tevreden over de verzorging van overledene en de nazorg nabestaanden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct, netjes en vakbekwaam ondanks corona tijd.

Persoonlijke correcte benadering. Gelijk en netjes handelen. dank je wel voor de nette crematie van ons Ma

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed geregeld ondanks de Corona

De moeite die Isabelle heeft gedaan om toch nog met onze familie samen te komen in het crematorium in Terneuzen om nog even na te praten. Heel veel dank hier voor. Groetjes Ria Blaakman Breskens

 • Aanbevelen? Ja
10

Aan alles was gedacht

Al binnen een paar uur na het overlijden van onze moeder hadden we een gesprek met Monuta waarin zaken overzichtelijk werden. De rouwkaarten, het gebruik van de rouwkamer, het sluiten van de kist en de hele afscheidsdienst waren voor de hele familie waardevol. Het maakte het afscheid nemen van moeder draaglijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn heel tevreden over Isabelle

Isabelle was een steun voor ons in deze verdrietige tijd, zeer correct en professioneel. Ze heeft alles wat we wilden zeggen namens ons verteld in de uitvaartdienst.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd