Filters

10

Alles tot in de puntjes geregeld

Isabelle gaf mij direct een fijn gevoel, vanaf het eerste gesprek, de uitvaart gesproken door Jolanda. alles was zeer goed geregeld.. een mooier afscheid van mijn moeder kon ik niet wensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn, of beter mijn familie hebben uitstekende ervaring met Isabelle Braem

Al snel na het moment van overlijden van mijn vrouw kwam Isabelle Braem in actie na mijn eerste telefoontje. Al snel werd de overledene verzorgt en opgebaard thuis. Dezelfde dag een bezoek gehad van Isabelle die sfeer uitstekend aanvoelde en ons begeleide in de keuzes die we moesten maken. De rouwkaarten geheel verzorgde naar onze wensen. Die ons hielp en ons hielp de rouwkaarten snel te versturen. De dag van uitvaart perfect regelde doormiddel van een van te voren en met ons besproken draaiboek. Die persoonlijk de plechtigheid als uitvaartbegeleider uitstekend leidde. Die het "ik ben er voor u" volledig waarmaakte.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, meelevend en meedenkend

Hele profesionele en persoonlijke begeleiding. Alle afspraken zijn minutieus nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles correct en respectvol afgehandeld

Als nabestaanden zijn wij zeer tevreden over de correcte en respectvolle afhandeling rondom de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer tevreden over de service

Het was voor mij een rollercoaster. En ze heeft mij er heel goed door geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitvaart zoals ik het mij had voorgesteld.

Professioneel en correct afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige persoonlijke benadering!

Het eigen verhaal werd zeer goed waargenomen en discreet verwerkt tijdens uitvaart. Zorg rondom, tijdens en na de uitvaart was geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Integer en professioneel

prettig contact , voelde energetisch heel goed en de verzorging van de overledene, Joke, was heel mooi. De dag van de uitvaart was geregeld zoals we samen hadden afgesproken en er zijn zelfs nog mooie elementen aan toegevoegd in samenspraak met ons. waardoor wij zeer tevreden zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart

Warme ontvangst waardoor je je meteen op je gemak voelt. Correcte en rustige verzorging van de uitvaart. Duidelijke informatie vooraf met goede inzage in alle mogelijke opties voor de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Alles ging uitstekend en was een perfecte uitvaart

 • Aanbevelen? Ja
10

Isabelle en Thamar een topteam!!

Meelevend, Inlevend en geduldig

 • Aanbevelen? Ja
10

goede uitvaart verzorgster

dit was voor ons de 2x keer dat wij een uitvaart geregeld hebben via Isabelle Braem. en deze is wederom ook volgens onze wens verlopen. zeer tevreden over de manier waarop ze tewerk gaan

 • Aanbevelen? Ja
9

GEWELDIG EN GEVOELIG

DUIDELIJK EN MET ERVARING

 • Aanbevelen? Ja
8

Respectvol en zeer goed meedenkend in eigen keuzes

Ze nemen alle tijd en voldoen aan de wensen die ik had Indien nodig eerlijk over wat wel en niet kon. Wat ik fijn vond dat hij zei bij twijfel niet doen en dat was ook zo. Verder zeer correct en zorgzaam. Goede ontvangst en kwamen alle afspraken punctueel na. ps. een klein minpuntje wat denk ik alleen mij aanging vond het een zuinige catering en dit was mijn tweede ervaring in korte tijd. Want ik ga er van uit op is tekort

 • Aanbevelen? Ja
8

De uitvaart is keurig verzorgd, maar de rekening was wel fors.

Isabella Braem heeft gezorgd voor een professioneel en waardig afscheid voor mijn man. Wat wel is tegengevallen, zijn de kosten voor het opbaren thuis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Wij waren erg onder de indruk van de familie kamer, zeer fijne plek. Tevens de begeleiding van Isabella, duidelijk, kordaat en zeer betrokken. Wij zijn erg tevreden het gaf ons rust en tevredenheid in een moeilijke periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk , meelevend en meselijk

In 1 woord geweldig van a tot z . goede afspraken gemaakt en netjes nagekomen op en top verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geregeld

Mijn ervaring met Monuta Isabelle Braem is zeer goed. Je wordt heel goed geinformeerd, en ze zijn zeer betrokken. Ten allertijden kan je ze bereiken en er terecht met eventuele vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ondersteuning en persoonlijk maatwerk

Ik ben Isabelle en Thamar ontzettend dankbaar voor alle hulp en steun die ze ons hebben gegeven bij het afscheid van onze vriendin. Ze hebben er alles aan gedaan haar een waardig einde te geven. Ze waren persoonlijk betrokken en wisten precies waar ze moesten ondersteunen of wanneer er ruimte was voor humor. Dankzij hun keiharde werk heb ik afscheid kunnen nemen en kijk ik terug op een hele bijzondere dag die waardig is aan het mens waar we het voor deden. Dat zal ik nooit vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle aandacht voor mij en degene van wie ik afscheid moest nemen.

Het was een willekeurige keuze, maar wat ben ik blij dat ik bij Isabelle en Tamara terecht gekomen ben. In zo'n intens verdrietige periode is het zo waardevol dat iemand echt luistert naar wat je graag zou willen voor degene van wie je afscheid moet nemen. Ook dingen waarvan ik niet wist dat het mogelijk was. Zo is hij tot de laatste dag in zijn eigen bed kunnen blijven en heb ik alles voor hem kunnen doen, tot en met het begeleiden naar de ruimte van de crematie. Ik voelde me gesteund en ook al moeten ze het druk gehad hebben, voor mij leek het alsof ik de enige was en daardoor alle aandacht kreeg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en respectvol

Isabelle had ook al de dienst rondom mijn vader begeleid. Ook hier was al een fijn contact. Ook voor mijn moeder hebben we samen het afscheid kunnen samenstellen dat ze verdiende. Isabelle was altijd behulpzaam en respectvol. Een echte professional, niet gemaakt maar met hart op goede plek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect hoe deze meiden de uitvaart geregeld hebben

De ontvangst was al allerhartelijkst en de inschatting mbt de wensen was perfect ! Van dag een tot de dag van de uitvaart was niets te veel voor ze. Ook de nazorg was met aandacht en interesse. Monuta wees zuinig op deze meiden ! Van dit kaliber vind je er niet veel

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in de perfectie geregeld met aandacht voor de nabestaanden

Ik heb de begeleiding in en de verzorging van de uitvaart van mijn moeder ervaren als een grote steun. Hun vakmanschap en hun open adviezen vond ik zeer positief

 • Aanbevelen? Ja
10

Kunnen terug kijken op een mooie uitvaart!

Zeer tevreden over de verzorging van overledene en de nazorg nabestaanden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct, netjes en vakbekwaam ondanks corona tijd.

Persoonlijke correcte benadering. Gelijk en netjes handelen. dank je wel voor de nette crematie van ons Ma

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd