Filters

10

Zo ontzettend fijn !

Mocht u nog twijfelen over waar en wie ik de plechtigheid zou willen laten regelen, dan meteen Monique bellen! Zo goed verzorgt en alles volgens al onze wensen. Niet zo'n koud en afstandelijk, maar huiselijk warm en gemoedelijk. Voor het hele team een dikke pluim !

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo een afscheid gun je iedereen!

Wat een warme en empathische mensen zijn Monique en haar hele team. Er was zoveel ruimte, respect en aandacht voor ons als nabestaande. Er werd goed geluisterd en geanticipeerd op onze wensen m.b.t. het afscheid. Samen met de kennis en ervaring van hun hebben we het afscheid als heel warm en liefdevol kunnen ervaren. We kregen de gelegenheid om overal bij te helpen en er was zo een fijne sfeer zowel in de locatie als de omgang met ons dat ook de 4 kleinkinderen ( in de leeftijd van 3 tot 10) op een hele fijne manier afscheid hebben kunnen nemen van hun opa.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goede verzorging

zorg voor de overledene perfect. zorg voor de nabestaande uitstekend. goede uitleg over alles, in begrijpelijke taal. ook na de uitvaart ook goede contacten. dank jullie wel. in het bijzonder alle lof voor Inge.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en zeer liefdevol

Een mooie locatie Afscheidshuis aan den IJssel, liefdevol ontvangen door een geweldig team. Dit team is zeer deskundig, bespreken alles rondom de uitvaart met zorg en respect naar de overledene en de nabestaanden. De mogelijkheden die geboden kunnen worden tot een persoonlijk afscheid zijn uitgebreid en goed besproken en verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze doen alles wat in hun vermogen ligt!

De uitvaart was in het afscheidshuis, een aanrader! Informeel, en de medewerkers zijn erg betrokken, Inge was geweldig! Echt een aanrader, ik kijk er met tevredenheid naar terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Top

Het is bijna niet mogelijk om hier nog verbeteringen in te zoeken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Troostrijk

De hulp en hoe alles geregeld werd rondom het overlijden van onze moeder,nam ons veel zorg uit handen. Hulpvaardige ,lieve en werkelijk geïnteresseerde mensen die een hoop zorg op zich namen ,adviseerde en er was niks wat ze raar of vreemd vonden. Wij mochten zelf invullen hoe we alles wilde en daar werden we ook door hen in ondersteunt.

 • Aanbevelen? Ja
7

Alles perfect en netjes verzorgd

Ik was zo blij met Monique die dacht overal in mee, Je komt toch altijd voor verassingen te staan ook al heb je alles nog zo goed van te voren besproken en bedacht, maar alles ging vanzelf en heel fijn dat ik altijd contact kon opnemen als me wat te binnen schoot. Bijvoorbeeld een bepaalde route rijden op de dag van de uitvaart en langs de woning rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een ongeziene betrokkenheid die de hele dag als een warm deken voelt!

Appje aan Monique een week na de uitvaart: ,,Ha die Monique, Via deze weg willen wij (familie, vrienden, Nicolette en ik) jou héél erg bedanken voor de grandioze middag. Jij hebt ons een 'onvergetelijke herinnering' gegeven, dankjewel!''

 • Aanbevelen? Ja
10

Je vindt geen betere uitvaartverzorger

Toen mijn partner onverwacht en veel te jong overleed was ik ten einde raad - ik nam een uitvaarverzorger in de arm maar had geen goed gevoel bij hem. Bij toeval kwam ik uit bij Monique en dat heeft zo moeten zijn. Omdat alles aan dit overlijden uitzonderlijk en gecompliceerd was heeft Monique alle zeilen bij moeten zetten om alles geregeld te krijgen zoals wij dat wilden. En daar was niks standaard aan. En dat ook nog middenin coronatijd. Ze heeft alles (en méér voor elkaar gekregen). De uitvaart was perfect en we kijken er (hoewel dat raar klinkt) met liefde en respect op terug. Had niet beter gekund. En Monique blijft voor altijd een plek in ons hart hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Had niet beter gekund.

Lieve Monique en het hele team om je heen, wat een talent hebben jullie! Heel erg bedankt voor het leiden van de uitvaart van ‘tante Rina’. Je bent onze steun geweest, ons moment van een lach en een traan. Een vast gegeven in een tijd van chaos. Dank je wel!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en uitvaart volgens wens uitgevoerd.

Goed ontvangen na het verzorgen van overledene, uitvaart uitgevoerd volgens wens overledene, voldoende advies gegeven voor de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

respect uit gevoerd

De uitvaart van mijn geliefde vriendin Joke was erg netjes en met heel veel respect uit gevoerd. Wij hebben helaas kennis mogen maken in deze zeer moeilijke tijd met Shanna Hueting. Natuurlijk had ik dit begrijp mijn niet verkeerd, niet gewild, want dan was mijn lieve vriendin Joke nog bij mijn, maar dit is helaas niet meer zo. Van Moniek de werk gever van Shanna had ik begrepen dat Shanna nog in opleiding is?? Ik vraag me af waarom, het is echt met geen pen te beschrijven wat Shanna in deze moeilijke periode voor ons heb gedaan. Ze stond altijd klaar, en als je een e-mail stuurde kreeg je ook in afzienbaren tijd een antwoordt. Hetgeen Shanna had geregeld, was zeer netjes en met heel veel respect voor de naaste van Joke gedaan. Natuurlijk kan je eindeloos door blijven schrijven hoe de uitvaart door Shanna was voorbereid, maar daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Maar ik denk dat het geen wat hier boven staat meer dn voldoende zeg/en mag zeggen. Ondanks dat Shanna nog in opleiding?????? Is, kan je echt met gerust hart, alles van af het beging toe aan de dienst toe aan haar over laten, het is echt een toppertje Henk

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende en persoonlijke aandacht.

Hoewel ik het ziekbed en het snelle overlijden van mijn vrouw als uitzonderlijk dramatisch heb ervaren, was haar uitvaart tot in de puntjes verzorgd door Monique. Zij dacht werkelijk aan alles. De condoleance en de uitvaart waren zonder meer mooi, waardig en respectvol.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig

Professioneel, secuur, meedenkend en menselijk. Onze ervaring met Monuta was ontzettend prettig. Inge heeft ons bijgestaan den gezorgd voor een prachtig afscheid. Altijd bereikbaar en snelle reacties

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrokken, integer, professioneel en liefdevol.

Het team van MMM heeft ons In een zeer dramatische periode met veel toewijding, betrokkenheid, professionaliteit en liefde voor de mens bijgestaan. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een heel fijn mens doet alles met gevoel

Een hele fijne ervaring met heel veel zorg en goede ideeien wij hebben het ervaren als heel fijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige en professionele mensen werken hier

Wij zijn zeer goed begeleid bij het overlijden en het rouwproces rondom mijn vader. De medewerkers bij Monuta Monique Maurik hebben ons professioneel, maar vooral zeer persoonlijk meegenomen in het hele proces van overlijden tot aan de crematie, maar ook de nazorg is prima geregeld. Monuta Monique Maurik kwam ook geregeld aan huis langs (thuisopbaring), hetgeen fijn was voor de familie. Wij hebben ook alles door hen laten regelen, van rouwkaarten tot rouw- wagen, de praatjes, de cake en zelfs gehaktballen :) op de crematie zelf. Bij de nazorg is wederom veel aandacht besteed aan de persoonlijke wensen met een lach en een traan in een geweldig mooie en sfeervolle ruimte in Capelle West.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super en Persoonlijke

Monique and Anton arranged it perfectly for my dear husband. If it had to happen could not have brought him to a better place. They handled all the small details l wanted. The South African tint that l wanted. My husband’s favorite place. Nothing was too much trouble, telephone contact and what’s app contact. Even after, the contact still went on. This was the place to being my sweetheart. Sadly.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een lieve betrokken mensen.

Ondanks de droevige periode wil ik Monique en Inge nogmaals hartelijk bedanken voor alles wat ze hebben gedaan, zowel voor als na het overlijden van mijn vrouw. Wat een lieve betrokken mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige en heel persoonlijke begeleiding.

Het contact was zeer prettig en alles meer dan uitstekend verzorgd. Alles was bespreekbaar en het afscheidshuis is een prachtige en huiselijke locatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Een afscheid is een verdrietige aangelegenheid. Desondanks weet Monique hier toch iets moois en respectvol van te maken. In een huiskamer sfeer is afscheid genomen van onze dierbare. Wij zijn Monique hier heel erg dankbaar voor.

 • Aanbevelen? Ja
5

Uitvaart prima geregeld, maar nazorg niet.

Zo goed als het eerste contact was, zo bitter is de nasmaak. Monique heeft in februari de begrafenis van onze vader verzorgd. We hadden met Monique afgesproken dat we sieraden ( met vingerafdruk ) zouden uitzoeken zodra het afscheidshuis operationeel zou zijn. In die periode na de begrafenis waren er bij Monique privé ook vervelende omstandigheden, dus we hadden er alle begrip voor dat het wat lastiger was om een afspraak te maken. Mijn broer kreeg op een gegeven moment geen antwoord meer op zijn berichten en inmiddels zijn we zo’n half jaar verder, dus hebben we zelf maar weer contact opgenomen. Keurig netjes in de brievenbus gegooid, maar tot onze grote verbazing niet de originele en echt een slechte afdruk/kopie. En dat zonder enige uitleg. Uiteindelijk komt het erop neer dat de originele afdrukken kwijt zijn. ( Nee, ze zitten ook echt niet in de map. ) Volgens Monique is voor sieraden alleen een digitaal bestand nodig, maar de originelen hadden voor ons wel waarde, net als die van onze moeder. Fouten zijn menselijk, maar gevoelsmatig lijkt het of dit al langer bekend is geweest en er daarom is gewacht tot wij zelf weer op de lijn zouden komen. Wij zijn echt diep teleurgesteld in de afwikkeling achteraf ( ook het nazorggesprek heeft nooit plaatsgevonden en uiteraard hebben we daar geen behoefte meer aan nu ). We hopen oprecht dat dit bij niemand meer voor zal komen, want we zijn nog steeds tevreden met hoe de uitvaart is verlopen. Er wordt echt wel goed meegedacht om het best mogelijke afscheid binnen het budget te regelen, als je zelf goed aangeeft waar de grens ligt.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste klant, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de nazorg na de uitvaart van uw vader. Inmiddels heeft Monique contact met uw broer gehad over de vingerafdruk. We gaan er van uit dat de klacht daarmee naar tevredenheid is afgehandeld. Afdeling Klanttevredenheid Monuta

10

Zorgvuldig, betrokken en ondersteunend.

De uitvaart van onze moeder was bij Monuta Monique Maurik in hele goede handen. Er komt veel op je af en er moet veel geregeld worden in korte tijd. Onze uitvaartverzorgster, Inge van der Kroon, was altijd bereikbaar en in alle opzichten een grote steun en toeverlaat. Daarbij is het afscheidshuis een meer dan prachtige plek voor een waardig afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dat het ook anders kan, zo persoonlijk complimenten.

Monique, Onze complimenten zoals er is nagedacht over het afscheidshuis in Capelle ad IJssel de inrichting maar juist het kleinschalige geeft een bijzonder element aan het hele rouw proces. Je denkt mee en biedt allerlei mogelijkheden waardoor het heel persoonlijk wordt. Maar ook de complimenten aan jou Monique en je team en zoals jij bent woorden schieten te kort. Dank voor alles.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.