Filters

10

Een liefdevolle warme begeleiding...

Dankbaar zijn wij voor de liefdevolle warme en respectvolle begeleiding van Tijn na het overlijden van mijn broer, zoon en vriend. Ook bedanken wij Juliette en Henk voor de liefdevolle verzorging. In de zeer emotionele tijd na het overlijden was Tijn het kompas in deze rollercoaster.. Rustig doch leidend, wat je dan ook nodig hebt om samen een waardig afscheid te kunnen vormgeven. Tijn, dank je wel voor het meedenken, het luisteren en vooral zien van de mensen om je heen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Henk heeft ons heel prettig begeleid

Wij zagen het overlijden van Rina aankomen, maar toen het zover was, viel het erg zwaar. Tijdens het contact met Henk voelden wij ons direct op ons gemak; de manier waarop hij alles heeft uitgelegd en mogelijkheden voor de uitvaart aandroeg waar wij niet eens aan dachten, gaf ons een bijzonder goed gevoel. Door deze manier van begeleiden hebben wij de uitvaart helemaal kunnen doen zoals wij én Rina het gewild zou hebben. Daar kwam nog bij dat de ontvangst in het uitvaartcentrum van Monuta Magis erg hartelijk en warm was in een huiselijke omgeving. Henk is voor ons de juiste man op de juiste plaats geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige begeleiding van Tijn

De geweldige begeleiding in die moeilijke dagen met name van Tijn Poelmann zullen wij nooit vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionals

Toen was het stil.... We wisten niet wat te zeggen, wat te doen, hoe te reageren, hoe in beweging te komen. Het nieuws dat Tamara, mijn vrouw, ons mama, onze dochter, ons nichtje, overleden was, overviel ons als een donderslag bij heldere hemel. En dan? Wat dan? Tijn Poelman, van Monuta Magis, was er voor ons. Vele gesprekken, foto's, verhalen, ideeën, gevoelens kwamen op tafel. Samen lukte het ons om het mooiste afscheid te bewerkstelligen wat in onze kracht zat. Dank je wel, Tijn, dat je er voor ons én Tamara was. Familie Kramer-Freriks

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankt Tijn voor het mooie afscheid

Super netjes geholpen. Er is echt gekeken naar de behoefte en men heeft oog voor details. Service is super! Bedankt Tijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedankt Tijn

Ik ben erg te spreken over de betrokkenheid en empathisch vermogen van Tijn Poelmann.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankt Tijn

Onlangs werden wij geconfronteerd met het plotselinge overlijden van onze buurman. Door het ontbreken van direct betrokkenen ontstond er een complexe situatie. Het eerste contact met Tijn Poelmann van Monuta Magis daags na het overlijden voelde vertrouwd en fijn. Hij steunde ons en gaf sturing aan de ingewikkelde, niet alledaagse afwikkeling. Hij dacht mee in de mogelijkheden voor de crematie en alle zaken die hiervoor geregeld moesten worden. Uiteindelijk hebben we met hulp van Tijn voor een waardig en respectvol afscheid in kleine kring kunnen zorgen . Wij zijn Monuta Magis en met name Tijn Poelmann veel dank verschuldigd voor zijn empathie, benadering, steun en doortastendheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tijn wat geweldig dat je alle tradities respecteert

Ik wil je enorm bedanken voor alles wat je voor de familie hebt gedaan. Hoewel ik betrokken was bij het tolken en begeleiden van de familie, wist ik niet waar te beginnen of wat te doen. Dankzij jouw kalmte, geduld en begrip van de situatie kon ik meegaan. Je hebt mij en de familie ondersteund met alle details en stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. Toen je tegen mij zei: "Maak je geen zorgen, ik regel het wel", voelde ik me gerustgesteld en hoefde ik niet aan alle details te denken. De familie van de overledene is dankbaar voor je vrijgevigheid, geduld en alles wat je voor hen hebt gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een prettige persoonlijke benadering

Wij zijn voor onze beide ouders op een hele aangename wijze geholpen in het afscheid. Ze hebben veel zorgen bij ons weggenomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tijn Poelman heeft op empatische wijze het afscheid van Marta mede mogelijk gemaakt, bedankt!

Een klein afscheid waarbij zowel de Nederlandse als ook Poolse cultuur en gebruiken in acht werden genomen. Luisteren naar haar favoriete muziek en gesproken woordjes. Kijkend naar foto’s van haar die haar zo kenmerken. En na afloop buiten bellenblazen door haar zoontjes, waarbij ze kusjes en lieve woordjes naar de hemel hebben geblazen die daar bij (Moeder) Marta aankomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankt Tijn

Tijn, wij willen jouw enorm bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Als wij met vragen kwamen was het antwoord... dat regel ik. Twee grote kranen waar papa jaren mee heeft gewerkt bij de ingang. Geen probleem! Je berichtjes in de ochtend met de vraag hoe het met me ging en waar we die dag aan gingen werken. En de ochtend van mijn verjaardag 4 dagen na de afscheidsdienst een berichtje om me toch te feliciteren en steun te geven op mijn eerste verjaardag zonder papa. Zoveel steun en warmte in een ongelooflijk moeilijke tijd. Dank je wel voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

respectvol en goed

bedankt voor het mooie afscheid dat jullie voor mijn vader hebben geregeld, bedankt voor het luisterend oor, respect voor en naar jullie… vanaf het moment dat we belden tot het eind was je er voor ons. Alles kon besproken worden en je nam er de tyd voor. We hebben veel complimenten gehad van iedereen gewoon omdat het zo mooi was, en heel mooi gesproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en betrokken

Wij willen Juliette bedanken voor haar warme, persoonlijke en betrokken manier, waarop ze Mam's begrafenis heeft geregeld. We zijn blij dat Juliette ons is aanbevolen door enkele familie leden. Ook een woord van dank voor Tijn. Jullie zijn "een goed stel".

 • Aanbevelen? Ja
10

Tijn, je bent een Geweldige steun in een moeilijke tijd.

Tijn wat ben jij een fantastisch mens, je hebt ons heel persoonlijk geweldig begeleid bij het afscheid na het overlijden van Gerda, mijn vrouw. In de week welke wij als gezin hebben doorstaan voor de begrafenis was jij een steun voor ons. Je hebt steeds alle opties aangegeven en ons geholpen met de keuzes die we gemaakt hebben. Regelmatig confronteerde je me/ons met de vraag, maar wat wil jij? Ik heb je ervaren als een zeer deskundig en professionele uitvaartbegeleider. Je was er duidelijk voor ons, dat voelt aan alsof jij ons ondersteund alsof we je al jaren kennen, als een vriend. Bart

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede persoonlijke begeleiding

Wij als familie zijn zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik gun iedereen de fijne hulp die wij hebben mogen ontvangen. Heel prettig

Beste Tijn, Ik wil je bedanken voor de hulp die je ons als familie hebt gegeven in deze moeilijke periode. Ik vind het bewonderenswaardig hoe je ons aangevoeld & begeleid hebt. Ik kan alleen maar met lof en tevredenheid over je praten, als dit niet zo was had ik dit je ook laten weten. Ook de tip van het bloemstuk te laten herschikken naar 2 losse stukken is echt mooi en goed gelukt. Hartstikke bedankt! Met vriendelijke groet,

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardering voor aandacht na moeilijke tijd

Bedankt Tijn voor de mooie , steun kaarten voor onze familie en dit mag waarderen. Je steunt ons niet alleen bij de uitvaart van mijn man, maar je steunt ons na moeilijke tijd nog.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

De uitvaart van ons pap was perfect geregeld.alles wat wij wilden zat in de dienst die wij hadden.van het halen tot de crematie hebben ze aan onze wensen gedaan.julliette is echt een topper.

 • Aanbevelen? Ja
9

kan ik aanbevelen

goed verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Tijn man van goud

Zijn tijdens het overlijden van me vader zeer goed geholpen niks was te veel tijn super bedankt ook voor de grapen van ajax was echt humor haha Michael

 • Aanbevelen? Ja
10

Had niet beter kunnen verlopen

Mijn moeder was helaas niet verzekerd dus ik moest op de kosten letten. Ik heb dit besproken met de medewerker daar en samen hebben we voor een mooie prijs een prachtig afscheid kunnen regelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en tevreden

Een goede uitvaartverzorger, die ruim de tijd nam voor ons en dankzij onze meningsverschillen ook heel netjes oplossingen hiervoor vond!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, netjes, betaalbaar

Het afscheid en uitvaart was snel geregeld. Het personeel was zeer vriendelijk en meedenkend. Mijn moeder was niet verzekerd en al met al hebben we toch nog een mooi afscheid kunnen regelen zonder dat de kosten te hoog werden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles was goed en iedereen was tevreden

Tja waar moet ik beginnen ik weet wel dat de betrokkenheid en passie er van afspat en zo hoort het ook gewoon top. Team magis ga zo door

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed begeleid

Heel fijn, erg duidelijk. Helpen waar nodig( steun bij het verdriet van het overlijden van moeder).

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Warandelaan 62

5707 CV Helmond

[email protected]

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.