Filters

10

Erg fijne en goede begeleiding

Al onze wensen konden gedaan worden en werd goed meegedacht over hoe alles gedaan moest worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en professioneel

Fijn en professioneel. Mooie dienst en woorden

 • Aanbevelen? Ja
10

in een woord perfect!

In samenspraak zijn we gekomen tot een "viering van het leven" van de overledene. Zeker ook de locatie van het Grand Cafe heeft daartoe bijgedragen én de invloed van de uitvaartbegeleider.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Hele mooie uitvaart Ik

 • Aanbevelen? Ja
8

De Monuta uitvaartverzorger was zeer correct, behulpzaam en medevoelend

De uitvaartverzorger van Monuta was zeer meevoelend en correct. Hij had oor voor de wensen van mijn dochters en mij en dacht en hielp mee om deze te verwerkelijken. Hij had alle tijd voor ons en was zeer geduldig. Ook zijn vrouw was zeer behulpzaam en profesioneel. Mede door hun heeft mijn man en vader van mijn dochters, een ontzettend mooie uitvaart gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed!

Het zijn echte professionele lieve meelevende mensen, die houden van hun vak , om ons zo goed mogelijk te helpen met wat de wensen zijn van de overledenen. En wat er allemaal mogelijk is en wij hebben gekozen om het klein en intiem als familie afscheid te nemen bij mijn schoonmoeder, en dit kon bij hun op locatie van het mortuarium daar hebben ze voor als je het klein wilt houden of alleen met mensen waar je van houd afscheid moet nemen van een dierbaar familielid. Het was allemaal super geregeld, heel warm lief en zacht, menselijk wij kijken echt goed terug op het afscheid. Hier nog een laatste bericht voor Juliëtte en Tijn bedankt voor het mooie afscheid van onze moeder / oma/ schoonmoeder/ liefs van de familie Rooijakkers

 • Aanbevelen? Ja
10

heel persoonlijke begeleiding, er wordt goed meegedacht en een attente uitvaartonderneemster

De uitvaartonderneemster, Juliëtte Magis, voelde ons goed aan. Ze luisterde prima naar onze wensen en stelde alles in het werk om deze uit te kunnen uitvoeren. We kijken met een heel goed gevoel op het afscheid van mijn vader terug!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige en begripvolle begeleiding met duidelijke uitleg en taakverdeling

5 dagen na het overlijden van mijn moeder, overleed onze zoon. Moeder was bij Dela verzekerd en daar waren verschillende dingen mis gegaan (bij verzorging en in de dienst) Dus waren wij erg alert en hebben deze fouten ook besproken met Juliette van Monuta Magies, maar het verschil was erg groot; persoonlijk bezoek (niet via een App) ook de verzorging was het verschil; moeder (eerste verzorging door ons zelf gedaan) werd opnieuw verzorgt zodat ze in de kist niet op de persoon leek die ze was. Onze zoon (ook eerste verzorging door ons zelf gedaan) lag mooier en rustiger in de kist. Ook bij de afscheidsdienst was alles mooi gegaan. Wij hebben dit ook aan verschillende verteld. Onze jongste zoon is ook direct overgestapt naar Monuta. Wij wilde dit ook wel maar op onze leeftijd niet meer slim denken wij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goed service

De contacten verliepen zeer correct, vriendelijk en met veel gevoel voor de situatie. Zelfs vanuit een vakantieadres werd er nog naar mij gebeld over de procedure, etc. Heel persoonlijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

De uitvaart is perfect volgens onze wensen uitgevoerd

Juliette Magis heeft de uitvaart van mijn echtgenote perfect volgens onze wensen uitgevoerd. Ze heeft vooraf goed overleg gehad met ons, heeft zaken goed afgestemd met derde partijen en hierdoor heeft mijn vrouw de uitvaart gekregen zoals ze dat wilde en geeft ons dat een goed gevoel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige begeleiding en heel vriendelijk

Luisteren goed naar persoonlijke wensen en doen er alles aan om het afscheid precies naar wens te laten verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke uitvaartmaatschappij

Hele fijne mensen. Persoonlijk, meedenkend en gemoedelijk. Staan altijd voor je klaar. Ook aan de nazorg is gedacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Top Goed geholpen door julliette Magis Echt aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Accuraat, bescheiden, persoonlijk, innemend.

Na de ervaringen bij het overlijden van mijn moeder kon er geen twijfel over bestaan bij het overlijden van mijn vader wederom aan Juliette Magis te vragen om de uitvaart te begeleiden. Wij, als gezin hebben haar leren kennen als een kundig, innemend, bescheiden en persoonlijke uitvaartverzorgster. De manier waarop ze acteert is ons zeer welgevallen. Nooit op de voorgrond, van alles en iedereen op de hoogte, persoonlijk, innemend en zeer bescheiden.

 • Aanbevelen? Ja
9

overlijden

keurig door Monuta opgelost, in Brabant ( 's-Hertogenbosch) is Dela wel de bekendste maar zeker perfect geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijne verzorging op het moment dat het nodig is

Persoonlijke aanpak, zorgvuldig en zeer vakkundige ontzorging van een emotionele periode

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer emphatysch.

Zeer correcte en gevoelsmatige benadering en afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne persoonlijke begeleiding van Julliet Magis

Julliet heeft alle moeite gedaan om naar onze wensen te luisteren en mee te denken waardoor wij een afscheidsdienst hebben gehad waar we heel fijn op terug kijken

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige meedenkende uitvaart begleidster

Met ons afscheid hebben we een zeer prettige samenwerking gehad met Juliet . Ze hielp ons bekwaam hield het persoonlijk en op sommige momenten Ook luchtig . We konden al onze ideeen ingeven en waar nodig . Kortom Bij volgende. Afscheid willen we weer graag met haar dit realiseren

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd