Filters

10

Het was een mooie herinnering

Het ziet er super mooi en verzorgd uit. Alle 2 mijn ouders hebben daar gelegen. Ze lagen er mooj/goed bij goed verzorgd. En mijn de crematie van mijn vader was geweldig. Dat zal ik echt nooit meer vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

25-11-2022

Afscheid van mijn lieve vader.. Was zwaar..maar super verzorgd door alle medewerkers ook dat ik mijn vader heb aangekleed en in de kist heb gelegd...de begeleiding was echt super..iedereen was geduldig begripvol en lief...Huub Beurskens die de uitvaart van begin tot einde heeft geregeld en gedaan was echt top...die man is voor dit vak geboren...zo lief en begripvol en de rust die hij uitstraalt...mooier konden we het gewoon niet krijgen....team dankjewel...fam menzo

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaart tot in de puntjes geregeld

Vriendelijke persoonlijke ondersteuning door medewerkers monuta in deze moeilijke tijd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Was allemaal goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

We zijn als familie zeer tevreden, hoe Huub Beuskens de crematie heeft geregeld van mijn oom Ook de begeleiding voor , tijdens en na de crematie was geweldig

 • Aanbevelen? Ja
10

Van A tot Z perfect geregeld!

Ondanks de verdrietige situatie heel veel steun, begrip en hulp gekregen van de Monuta medewerker Huub Beurskens. Hij was goed bereikbaar om vragen te beantwoorden en heeft ons door het hele proces begeleid. De uitvaart was precies zoals wij deze in gedachten hadden. Ook onze vader heel mooi en waardig verzorgd en opgebaard door de verzorger(s). Hij lag er heel vredig bij in zijn marine uniform. Een waardig afscheid!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Persoonlijk

 • Aanbevelen? Ja
10

afscheid kunnen nemen van mn vader op onze manier

We hebben ons de tijd genomen om een mooie uitvaart te kunnen maken voor onze 90 jarige vader-opa-overgrootvader, de uitvaart begeleider dacht heel goed mee over de mogelijkheden en de dingen die we als familie zelf wilden doen, de hele begeleiding van pap van verzorging en opbaring in het mortuarium naar uitvaart/afscheids viering t/m gezamelijk afscheid tot aan de oven. Het klinkt allemaal zo heftig maar achteraf zijn we zo dankbaar dat we het zo hebben kunnen doen en denken dat we onze vader een waardig afscheid hebben kunnen geven zoals hij het zelf gewild zou hebben. Bedankt daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Monuta maakt de beloftes waar

Heel empathische medewerker, duidelijke voorlichting over hoe alles werd geregeld en hoede uitvaart zou verlopen. Medewerker heeft ons een heleboel werk bespaard omdat hij dit voor ons heeft gedaan. Prima service en wij kunnen Monuta aan eenieder aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima verzorgd!

Wij zijn heel tevreden met de voorbereidingen voor de crematie, alles is duidelijk besproken, omdat wij er een persoonlijk afscheid van wilden maken. En het liep daarom uitstekend. We hebben er goede en warme herinneringen aan overgehouden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet beter!

De medewerkers van Monuta hebben kennis van zaken, zijn snel, zorgvuldig en beschikken over meer dan voldoende inlevingsvermogen. Bijna alles is bespreekbaar en ze staan je bij tot op het moment dat echt alles is geregeld. Ze geven je echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een hele fijne, warme, betrokken ervaring in een verdrietige tijd.

Wij hebben ons als gezin gehoord en gezien gevoeld in een moeilijke periode. Er werd met ons meegeleefd, onze wensen werden goed geregeld en dit heeft ons geholpen om een prachtige uitvaart van onze moeder/oma te verzorgen, waar we met een goed gevoel op terugkijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prettige, duidelijke, aimabele uitvaartbegeleider getroffen

Alles tot in de puntjes geregeld. Begeleiding top. Felix Goffin mag na zijn pensioen parttime verder want het is zonde om zijn kwaliteiten niet meer te gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles super geregeld

Goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, persoonlijk en liefdevol

Voor zover een uitvaart mooi kan zijn,was het dat bij jullie! Ontzettend dankbaar voor de warme begeleiding die in deze moeilijke periode voor ons toch een lichtpuntje was,door jullie steun,het meedenken..het gevoel dat we gehoord en gezien werden in onze wensen..respect voor jullie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzorgend

Vanaf melding overlijden tot uitvaart alles prima gecommuniceerd. Alle afspraken die in het gehele traject werden gemaakt, zijn nagekomen. Blij dat ikzelf ook een Monuta verzekering heb.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel vakkundig en zeer betrokken bij het regelen van de uitvaart.

De uitvaartverzorger Huub Beuskens was vanaf het begin heel vakkundig en betrokken. Ook goede adviezen. Ook regelmatig contact met mij over zaken die ik zelf nog moest regelen. Een reminder dat is fijn want je hebt al zoveel aan je hoofd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte begeleiding in een moeilijke tijd.

Wanneer een dierbare plotseling overlijdt is er veel te regelen. Ik wist niet waar te beginnen. Met het eerste telefoontje naar Monuta werd alles in gang gezet en werd ik ronduit perfect begeleid. Het gedenkkaartje, de uitvaart zelf én de nazorg waren ronduit perfect.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede verzorging

ze hebben het heel goed verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte begeleiding/ verzorging en dienst

We hebben vanaf het begin een goed gevoel gehad bij Monuta. Ons contactpersoon was zowel medelevend als ook eerlijk en meedenkend. Geen 9-17 mentaliteit maar hij nam de tijd voor ons. Niets dan lof wanneer we terugdenken aan zowel de voorbereiding van dienst alsook de uiteindelijke uitvoering. Alles was zoals beloofd tot in de puntjes geregeld en kregen van de meeste bezoekers complimenten. Hartelijk dank voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte dienstverlening!

Ik ben heel tevreden over de manier waarop Monuta Lindeman, en met name uitvaartverzorger, de heer Cleven, de begrafenis van mijn man heeft geregeld. Het is heel fijn om in de zwaarste periode van het leven op deze steun te kunnen rekenen. Alles is vakkundig, maar vooral met een luisterend oor, afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat besproken is ook zo uitgevoerd

Heb het als prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles prima geregeld.

Tevreden, alleen drukfoutje in advertentie wat eigenlijk niet had mogen gebeuren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed verzorgd

Zoals mijn vrouw wens was

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Alles tot in de puntjes verzorgd!

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd