Filters

10

Alles was perfect verzorgd

Een dikke 10 voor John snels

 • Aanbevelen? Ja
10

Voorbereiding, organisatie en uitvaart zeer tevreden.

John heeft ons in de afgelopen jaren op een professionele en persoonlijke manier begeleid met aandacht, begrip en respect in een voor ons moeilijke periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Prima verzorging van de gehele uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn contact met John Snels, je wensen worden gehoord.

Erg emotioneel om een uitvaart te moeten regelen voor mijn man die veel te jong is overleden. Met John had ik een fijn contact, de wensen werden gehoord. Hij dacht zelf mee in bepaalde keuzes, hij voelde de situatie aan, erg fijn. Alle wensen zijn zo kunnen vervuld zoals alle zorg zelf, zelf de ruimte aankleden met persoonlijke spullen van mijn man. Ook de familie kamer had hij al voor ons in optie gezet toen hij bij ons aankwam omdat hij de leeftijd van mijn man had gezien in de papieren. Hier zeker gebruik van gemaakt was heel erg fijn dat dit kon. Ook meedenken in de catering en open staan voor een eigen spreker, alles kon. Ook het gevoel dat je alles kan en mag uitspreken en zo ook in het eindgesprek. Kortom een fijn en warm contact gehad met John. Nogmaals bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

John Snels heeft ons van begin tot eind zeer goed begeleid en geholpen met de uitvaart. Verder was John altijd beschikbaar voor vragen wat zeer prettig was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer persoonlijk, bijzonder vriendelijk en heel bekwaam en respectvol

Bij het overlijden van mijn moeder in mei 2020 wilde mijn vader per se John als uitvaartbegeleider, omdat hij bij het afscheid van een hele goede kennis had gezien hoe goed John dat deed. En dat deed hij ook bij mijn moeder! Als kinderen wilden wij graag heel veel zelf doen en daar dacht John heel goed in mee, terwijl hij ons ook alle vrijheid gaf. Wij wilden ons ma graag opbaren in een lijkwade: John regelde meteen een ervaren collega om dat in goede banen te leiden. En ondanks de enorme coronabeperkingen in die tijd zorgde John er voor dat alles wat maar enigszins mogelijk was werd gedaan om er een onvergetelijk mooi en intiem afscheid van te maken. Dus toen ons pa begin januari overleed was er voor ons maar één persoon om te bellen. Gelukkig maakte John meteen tijd voor ons, ondanks zijn erg volle agenda. Ook nu weer wilden we zo veel mogelijk zelf doen. Dat was voor John natuurlijk geen verrassing, maar hij gaf daarbij ook heel duidelijk aan wat er wel, maar ook wat er door omstandigheden niet meer kon en bood daar een prima alternatief voor. Ook van mijn vader hebben we mede dankzij John heel mooi en goed afscheid kunnen nemen, op de manier die ons pa graag zelf had gewild. Dit keer was ik de opdrachtgever en kreeg daarom ook met de zakelijke kant te maken. Ook die handelde John zeer correct, vriendelijk en efficiënt af, waarbij we steeds duidelijk wisten waar we aan toe waren, ook financieel gezien. John: een lieve, persoonlijke vakman met echt hart voor zijn werk en de mensen waar hij mee te maken heeft. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne persoonlijke begeleiding

Hele fijne persoonlijke begeleiding gehad van John . Hierdoor is de uitvaart van mijn moeder echt heel mooi geweest en heel persoonlijk. Het advies om de uitvaart bij de vierjaargetijden in Roosendaal te laten plaatsvinden was super. Heel intiem en mooie locatie. Ook de nazorg heel prettig om alles nog na te bespreken. John super bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Van begin tot eind super begeleid en geholpen op elk vlak omtrent de uitvaart Precies zoals onze wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk contact, zeer goed bereikbaar

Het persoonlijk contact met John is zeer waardevol. Heel zorgvuldig werkende persoon. Eigenlijk altijd bereikbaar , hoe druk het deze dagen ook was voor hem! Dank je wel hiervoor John!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Van begin tot eind super begeleid en geholpen op elk vlak omtrent de uitvaart

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig, punctueel, groot inleveningsvermogen

Wij hebben het contact met John in deze droevige situatie ervaren als heel fijn. Hij is een menselijke man met zeer groot empatisch vermogen en weet wensen goed te interpreteren, vorm te geven en de juiste mensen aan te raden. Het contact was een grote steun voor ons en we lieten met een gerust hart de te regelen zaken aan hem over. Fam. Konings

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Goede nabestaanden service en een uitstekende uitvaart verzorging

 • Aanbevelen? Ja
10

John Snels is een warm,betrokken respectvol lieve man

Mijn man is overleden op zaterdag 21 oktober 2023. Hij is aan de gevolgen van longkanker overleden. John is een van de beste vrienden van Carlo en hij heeft ons van het begin tot het einde begeleid advies gegeven over alles wat te maken had met de uitvaart. Deze vraag was hem door mijn man gevraagd en John wilde dit heel graag voor ons gaan regelen wat aan de ene kant heel fijn was maar aan de andere kant vrij emotioneel voor beide partijen. John is gewoon zo professioneel in zijn werk maar dit kwam toch wel heel dichtbij. Dankzij onze persoonlijke gesprekken van te voren zijn we samen tot een enorm warm mooi en liefdevol afscheid voor mijn man gekomen. Daar wil ik John heel erg voor bedanken via deze site. Natuurlijk hebben we elkaar al meerdere malen gesproken maar hij mag echt op een voetstuk geplaatst worden. En dit is niet omdat hij een vriend is die er ook zeker is voor mij en onze dochter maar gewoon omdat hij bij elke uitvaart zich 100% inzet voor alle nabestaanden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en respectvol

Na het overlijden van onze moeder de uitvaart verzorgd zoals zij het had gewild. Eenvoudig en met respect zoals zij was. Wij kijken er met een goed gevoel op terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer profesioneel en betrokken uitvaart begeleider

John Snels heeft mijn overleden moeder een zeer mooi en waardig afscheid gegeven die mijn moder ook verdient heeft. John heeft dit zeer profesioneel opgepakt en van begint tot het eind super begeleid. John heeft alles duidelijk uitgelegd, de verschillende opties besproken, budget door gesproken en ook tijds planning door genomen. Wanneer er geimplroviseerd moets worden werd dat gelijk gedaan door John. Wij, de kinderen van de overledenen, zijn super blij dat John dit alles heeft begeleid en afgehandeld. Nogmaals complimenten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne rustige man

Zeer prettig

 • Aanbevelen? Ja
10

professionele en persoonlijke ontzorging!

zo waardevol om tijdens het grote verdriet een zo persoonlijke en professionele aanpak te ervaren van John Snels. Zijn empathische begeleiding hebben wij als zeer positief ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn mens.

Vriendelijk, rustig, meedenkend, echt een steun tijdens zo'n gecompliceerd, zeer emotioneel gebeuren. Alleen maar lof voor deze man.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede ervaring met John

Onze ervaring met John was uitstekend hele lieve man die overal over meedenkt en je overal super goed mee helpt door hem hebben wij een hele mooie uitvaart kunnen regelen voor mijn moeder. Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen John ook echt bij iedereen aan om met zulke moeilijke tijden toch nog iets mooi's te regelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

"niets dan lof"

Mijn ervaringen met John bij zowel de uitvaart van mijn vader en recent na het overlijden van mijn moeder heb ik als zeer prettig en positief ervaren. John is meer dan bereid om die stap extra te zetten ook buiten de bekende gebaande paden om de uitvaart 100% naar de wens van overledenen en nabestaande te laten verlopen. Ook bij de nazorg ervaar ik hem als bijzonder betrokken en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

De juiste man op de juiste plaats

Mijn ervaring met John Snel is uitstekend. Zowel bij het voorgesprek als bij de uitvaartdienst verliep alles zeer ongedwongen en persoonlijk, en zeker zijn speech bij de uitvaart maakte een diepe indruk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn persoon en eerlijk

Zeer goede begeleiding

 • Aanbevelen? Ja
9

alles naar wens geregeld

Het contact als zeer prettig ervaren . De uitvaart is precies zo gegaan zoals wij in gedachten hadden. Dus zijn wij dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

In deze heftige tijd, hebben we een goed gevoel overgehouden aan John.

John Snels is een hele aardige,lieve man, die zijn vak goed verstaat. We vonden het als familie erg prettig om met hem alles te mogen regelIen voor de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding

John heeft ons uitstekend begeleid na het overlijden van onze moeder. Hij is betrokken, begripvol en behulpzaam. Daarnaast legde hij duidelijk uit, gaf waardevolle tips en dacht met ons mee. Dankzij John hebben we onze moeder een mooi afscheid kunnen geven, dat in alle opzichten goed geregeld was.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Kapellerlaan 15

4702 JM Roosendaal

[email protected]

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.