Filters

10

De juiste man op de juiste plaats

Mijn ervaring met John Snel is uitstekend. Zowel bij het voorgesprek als bij de uitvaartdienst verliep alles zeer ongedwongen en persoonlijk, en zeker zijn speech bij de uitvaart maakte een diepe indruk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn persoon en eerlijk

Zeer goede begeleiding

 • Aanbevelen? Ja
9

alles naar wens geregeld

Het contact als zeer prettig ervaren . De uitvaart is precies zo gegaan zoals wij in gedachten hadden. Dus zijn wij dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

In deze heftige tijd, hebben we een goed gevoel overgehouden aan John.

John Snels is een hele aardige,lieve man, die zijn vak goed verstaat. We vonden het als familie erg prettig om met hem alles te mogen regelIen voor de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding

John heeft ons uitstekend begeleid na het overlijden van onze moeder. Hij is betrokken, begripvol en behulpzaam. Daarnaast legde hij duidelijk uit, gaf waardevolle tips en dacht met ons mee. Dankzij John hebben we onze moeder een mooi afscheid kunnen geven, dat in alle opzichten goed geregeld was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een betrokken en heel vriendelijk persoon

Alles wordt uitstekend uitgelegd en John is ook heel betrokken bij de familie, niets is hem teveel! Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer duidelijk en vriendelijk

Omdat ik de Heer Snels al een maal ontmoet had, bij een andere crematie.Die was ook uitstekend geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles heel goed geregeld

Onze ervaringen met John zijn alleen maar top! Deze liefdevolle eerlijke man heeft een paar jaar geleden de crematie van mijn schoonmoeder geregeld en door de positieve ervaring na het overlijden van mijn oma vorige maand weer contact met hem opgenomen. Ook deze crematie in alle opzichten heel goed geregeld, daardoor is het afscheid bijzonder mooi geworden zoals mijn oma verdiende. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig ontzorgd in een moeilijke tijd

John heeft de uitvaart van mijn vader liefdevol en met veel respect geregeld. Hij gaf waardevolle tips en dacht mee met alle beslissingen die gemaakt moesten worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

goed luisteraar, handelt alles goed af enhandelt heel zorgvuldig

Mijn ervaringen met John Snels zijn erg positief

 • Aanbevelen? Ja
10

De uitvaart van mijn moeder is door John perfect geregeld.

Vanaf het begin was er een goede klik in een open relatie. Er is alle tijd genomen in de voorbereiding waarin je ruim de kans kreeg om je wensen kenbaar te maken. Waarin we niet precies wisten hoe e.e.a. te doen zijn er waardevolle oplossingen aangedragen door hem. Gedurende het hele proces zijn we uitstekend op de hoogte gehouden. Dankzij John werd het een mooi afscheid. Alle lof!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en creatief

Na het plotselinge overlijden van onze man en vader, heeft John werkelijk perfect met ons samengewerkt. Wij hadden meerdere specifieke wensen, zoals een natuurbegrafenis. John heeft ons vanaf dag 1 helemaal begrepen, en samen met ons en zijn netwerk, een zeer mooi, speciaal afscheid gerealiseerd. Niets ging hem te ver, en de uitvoering was perfect. Wij bevelen John Snels van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en uitsteked verzorgd

Alles was mogelijk het was heel goed verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
9

Rustige en respectvolle man

John heeft de uitvaart verzorgd van mijn zus, een paar jaar geleden John ontmoet omdat mijn zus al het een en ander wilde vast leggen ook dat kan al van te voren. Dat maakt het een klein beetje makkelijker. Ondanks het verdriet is alles respectvol verlopen ook bij het uitvaartcentrum Monuta.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vertrouwd, eerlijk en fantastisch geregeld

Voelde goed, contact was super, alles was goed geregeld. Mooie intieme locatie , goed verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

John Snels is echt een topper

Beste John ik wil jou en je team, namens de hele familie bedanken voor het verzorgen van de crematie van mijn lieve vrouw. Vanaf het begin toen je bij ons kwam had jij alle aandacht hoe wij de crematie voor ogen hadden. Je gaf ons in deze moeilijke tijd goede adviezen, en bracht ook ideeen in voor een liefdevol en waardig afscheid. Jou kwaliteiten als uitvaartbegeleider heeft bij ons een diepe indruk achtergelaten, en jou voorwoord tijdens de crematie was in een woord geweldig. Ook de nazorg door John en zijn team is uitmuntend. Jou vakbekwaamheid ook na de crematie heeft mij verder geholpen om dit grote verlies te dragen. John Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Aardig uitvaartondernemer,heeft gezorgt dat guus afscheid kon nemen van zijn huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer betrokken begeleider!

50 jaar Vincentius/ASVZ Udenhout. Vanaf haar 12e was het hier voor ons José haar "thuis". Mooie jaren vlogen voorbij en op 29 december jl kwam hier toch plots een einde aan. John: Je hebt zowel ons pa als ons ma begeleid naar hun laatste rustplaats en ook voor ons José heb je dit op een hele mooie en bijzondere wijze op je genomen. Door je vakbekwaamheid en expertise heb je ervoor gezorgd dat wij, in haar vertrouwde omgeving (de kapel op terrein ASVZ locatie Vincentius Udenhout) op een hele mooie, waardige en muzikale wijze afscheid hebben kunnen nemen van José. Alles was tot in de perfectie geregeld. "Bedankt" John voor het regelen van dit afscheid. Jij hebt prima aangevoeld "hoe bijzonder maar toch ook heel gewoon" onze zus José was. Nel, Anja en Franka

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en respectvol

Onze eerdere ervaringen met John waren al heel goed. Recent hebben we weer een beroep gedaan op zijn kwaliteiten als uitvaartbegeleider. John luistert goed, is betrokken, denkt voortdurend mee en heeft goede oplossingen als de situatie daarom vraagt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne en rustgevende begeleiding van alles

John was een uitstekende begeleide voor de gehele crematie. Het had aandacht, rust en ideeën waardoor het regelen van de crematie dienst een passend afscheid werd van onze 100jarige vader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend begripvol en behulpzaam

In mijn moeilijkste ogenblikken werd ik op een zeer integere manier bijgestaan. Er werd overal in mee gedacht en niets was te veel. Ook werd alles helder en duidelijk uitgelegd. Het maakt dat ik op een mooie manier afscheid heb genomen van mijn dierbare moeder

 • Aanbevelen? Ja
10

John heeft de uitvaart van ma geweldig geregeld.

John heeft goed naar onze wensen geluisterd en die ook vorm gegeven. Zowel de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart waren prima geregeld. Hij was betrokken, empathisch en toonde medeleven. Niets dan lof.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer positief.

John heeft zowel de uitvaart van onze moeder(2015) en recent van onze vader verzorgd. Beide keren een zeer goed gevoel aan over gehouden. Alles was netjes naar wens verzorgd. John denkt mee, en geeft goed advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een ontspannen en adequate verzorging van de uitvaart

John biedt steun door zijn kennis en geeft je de ruimte en tijd om jezelf te blijven tijdens het regelen van de uitvaart. Hij legt de juiste accenten en creëert op de juiste wijze een ontspannen sfeer terwijl alles wat er geregeld moet worden, bijna geruisloos gebeurt. Alles werd perfect voorbereid in de gewenste sfeer. We zijn dan ook zeer tevreden over het verloop en het contact.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima in orde

Was goed verzorgd. Was zoals we het in gedachten hadden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd