Filters

10

Super geregeld

2 Jaar geleden in contact gekomen met Herma, daar mijn moeder haar wensen op schrift wilde zetten.. Het eerste contact was al zeer fijn. Nu 2 jaar verder moest alles in werking gezet worden, alle lof voor Herma! Zowel het contact met ons en de uitvoering van de crematie, maar ook de nazorg! Een heel fijn persoon!

  • Aanbevelen? Ja
10

De uitvaart is gegaan, zoals wij het graag wilde hebben.

De totale begeleiding van Herma was tot in de kleinste puntjes verzorgd. Begripvol,didactisch,menselijk, de familie op de voorgrond. Zelf op de achtergrond, maar indien nodig, onopvallend aanwezig. Herma hebben we leren kennen als een liefdevolle vakvrouw. Namens de familie hartelijk dank

  • Aanbevelen? Ja
10

Herma is een klasse apart!

Ik heb Monuta Herma Pijfers als zeer empatisch, professioneel en betrouwbaar ervaren. Herma is een warme persoonlijkheid met oog voor detail. Zij denkt mee en komt met passende voorstellen om zodoende het afscheid echt persoonlijk en bijzonder te maken. Daarnaast treed Herma niet op de voorgrond en koestert zij de familie. Ze is duidelijk in wat er allemaal mogelijk is. De kostenbegroting wordt vooraf besproken en is super transparant om zodoende financiële verassingen te voorkomen. Herma is een klasse apart en ten zeerste aan te raden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Herma heeft ons twee keer in korte tijd fantastisch geholpen bij de voorbereiding van de uitvaarten, op de dag zelf en ook daarna. Dankzij haar goede adviezen hebben wij op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze dierbaren.

  • Aanbevelen? Ja
9

Het was een warm, vlekkeloos en bijna gezellig afscheid.

Wij hadden al ervaring met Herma. In november vorig jaar heeft zij ook de uitvaart van mijn moeder verzorgt. Net als toen was het nu ook weer een prettige informele samenwerking. Hoewel ik hoop voorlopig geen gebruik van haar diensten te hoeven maken, zal ik, mocht het wel nodig zijn niet aarzelen en haar weer vragen alles te regelen.

  • Aanbevelen? Ja
9

Accuraat en anticiperend

Ondanks dat wij Herma in de privésfeer goed kennen, heeft zij ons met een warm hart en uitstekend advies begeleid. Zij heeft een uitstekend gevoel voor de stemming en omstandigheden en is een prima adviseur voor allerlei vragen die bij het verzorgen en afwikkelen van een uitvaart aan de orde komen. Ook is zij prima bekend bij en met lokale en regionale instanties zoals kerken en begraafplaatsen, wat bij ons o.a. heeft geresulteerd in een prima locatie van de door ons gewenste grafkelder.

  • Aanbevelen? Ja
9

We mochten en konden het zo regelen zo als mijn vader gewild had

Wij als familie konden en mochten alles zo regelen als we zelf wilde. En zoals mijn vader het gewild zou hebben.

  • Aanbevelen? Ja
8

Goede begeleiding gehad!!!!

Ik zou de mensen willen laten ervaren, hoe ik het ervaren hebt bij de begeleiding van het afscheid van mijn echtgenoot door Herma Pijfers, mooie goed personen, met haar hart op de juiste plaats

  • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig, vol compassie, zo wil je het gewoon geregeld hebben...

Vanaf het eerste moment hadden wij het gevoel dat het goed zat, dat Herma wist waar ze het over had en dat de hele uitvaart in goede handen was. Dat is op zo'n moment het allerbelangrijkst want je hebt genoeg andere zaken aan je hoofd. Wij hadden al ervaring met Monuta na het overlijden van mijn schoonvader en nu, na het overlijden van mijn moeder, was het een uitgemaakte zaak: we bellen Monuta. Toen bleek dat Herma hier 4 kilometer verderop woonde. Nooit geweten, maar wel zo makkelijk. Ze dacht aan alles, dacht mee over de kaarten en had overal een oplossing voor. Nu, achteraf, kijk ik met een goed gevoel terug op de hele uitvaart. Ook van de, helaas vanwege Corona maar kleine groep genodigden, kregen wij veel complimenten over de hele gang van zaken.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prettige samenwerking en afstemming

Met de uitvaartverzorgster zeer prettige samenwerking en afstemming. Ondanks de Corona maatregelen was er toch nog veel mogelijk. Zij regelde dat uitstekend. Hartelijk dank

  • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd