Filters

10

geweldig!

audrey heeft mij voor de 3e keer in 1 jaar zo geholpen er wederom een prachtige uitvaart van te maken. volledig gedacht aan mijn schoonvaders wensen en die van ons. de combinatie was weer prachtig. alles tot in de puntjes geregeld. dank voor alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Het verlies is groot, de betrokkenheid van Monuta ook.

Fijn warm contact, openheid en duidelijkheid. Liefdevolle uitvaart, en vooral een veilig gevoel. Je weet dat het proffesioneel is, maar ook zeer persoonlijk. Je kunt alles kwijt, en alle wensen worden gehoord. Daar waar nodig was ons contactpersoon assertief, op een moment waarop je dat zelf moeilijk kunt. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Sympathiek, kundig, vleugje humor, voelt goed aan wat de sfeer van de familie is

Eerste telefonische contact was al heel prettig. Ontmoeting daar op volgend meteen heel fijn. Op alle vragen antwoord , goede suggesties en tips. Heeft een heel mooi passend gedicht voorgedragen en de hele uitvaart geruisloos geregeld maar ons veel steun gegeven

 • Aanbevelen? Ja
10

Meteen een vertrouwensband gekregen met de uitvaart verzorgende

Erg fijne ervaring met geduld, begrip. En een hele fijne samenwerking

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding van begin tot het einde.

Prettig contact, goede informatie, de begeleiding geeft het gevoel van ontzorgen, dat geeft rust tijdens hectische dagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

In deze moeilijke tijd: TOP

Onze uitvaartbegeleider dhr Richard Willemse heeft ons top begeleid, alles kon en mocht! Wij hebben na het plotselinge verlies van onze zoon(27 jaar) echt het idee gehad dat wij nog echt afscheid hebben kunnen nemen, iedereen was welkom ondanks dat wij niet een afscheid in de grote aula hadden. Dit was juist veel persoonlijker!!! Onze zoon was formule 1 fan en wij hebben dan ook samen met hem de wedstrijd gekeken, kon niet mooier!!!! Mocht je Richard krijgen als uitvaart begeleider mag je jezelf een gelukkig mens prijzen❤️

 • Aanbevelen? Ja
10

zou dit met niemand anders doen

een nare herinnering, maar met dank aan Audrey wel een met een gouden randje. door ons zo goed aan te voelen heeft ze ons weer begeleid om zo de laatste wensen van mijn schoonmoeder waar te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

de begeleiding van Audrey kon niet beter.

Audrey was bescheiden, meedenkend, respectvol, belangstellend, to the point, flexibel en zij stelde op het juiste moment de juiste vragen. doordat zij zo goed meedacht over onze specifieke situatie, is het afscheid op een heel mooie, bij mijn 95-jarige vader passende, manier verlopen waar iedereen, jong en oud, zeer tevreden over was. tevens was zij bereid om in te spelen op onze wensen die ter plekke wijzigden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onbeschrijfelijk hartverwarmend

Onze uitvaartverzorger Richard wss een topper! Niks was hem te gek en nam goed de tijd voor ons. Met alles konden we bij hem terecht. Zou monuta 100% aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima adviezen en begeleiding voor een mooi afscheid.

We hebben op een mooie manier teruggekeken op het leven van mijn moeder. Het afscheid was prachtig. Sterrenheuvel en de mensen van Monuta hebben dit mede mogelijk gemaakt. Wij zijn hier dankbaar voor. Mooie herinnering.

 • Aanbevelen? Ja
10

De uitvaartverzorger maakte ons verlies draaglijker door zijn inlevingsvermogen.

Alles werd goed en duidelijk besproken. Een zeer professionele en liefdevolle begeleider. Beter kan eigenlijk niet. Onze dank is groot.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden.

Mijn ervaring heb ik al aangegeven.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed verzorgd

Ik kwam in contact met Monuta namens mijn vrienden wie haar man verliest. Na het melden kregen wij al snel contact met een uitvartvetzorger. Alles was duidelijk uitgelegd. Mijn vriendin is heel tevreden hoe zij geholpen is door de uitvaartverzorger.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niets op aan te merken

Keurig verzorgd. Fijne samenwerking met Richard Willemsen. Erg tevreden over alles....

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

geweldige service, aardige oprechte mensen en speciale hulde voor John Bres!

 • Aanbevelen? Ja
10

Repectvol.

Ik vind munuta een zeer goede uitvaart verzorgen. Ik ben blij dat ik mij heb aangemeld nadat mijn man was overleden Ik raad munuta xeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg tevreden

Audry Peper is een prettige vrouw die de situatie goed inschat. En denkt goed mee in de wensen. Duidelijke afspraken maakt. Wij waren erg tevreden over haar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed en behulpzaam. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Alleen het gebouw al, dat gaf ons hel

Fijn en een goed gevoel. Heel veel rust in het gebouw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Heel erg goed van begin tot het einde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er staat iemand naast je!

In verdrietige tijden is het belangrijk dat er iemand naast je staat die helpt met alles wat op je afkomt. Wij hebben dit ervaren en het voelde heel erg goed! Meelevend, vriendelijk en met kennis van zaken. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Monuta: verdrietige tijden met een klein gouden randje, dank zij Monuta.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles naar wens, communicatie top.

Het afscheid van onze moeder was dankzij Monuta, Sterrenheuvel en de persoonlijke en duidelijke communicatie met onze contactpersoon Richard Willemsen een warm en mooi afscheid. Alles top verzorgd!! Dank hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Empatisch, flexibel, liefdevol, respectvol en met gevoel voor de situatie.

Suggesties en wensen van nabestaanden werden naadloos opgepakt en perfect uitgevoerd. Begeleiding daar waar we het nodig hadden. We hadden het gevoel dat alles mogelijk was, terwijl we gesteund werden bij zaken waar we nog geen beslissing over hadden genomen. Er werd snel geschakeld en op een hele fijne manier meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer integer, meelevend

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en meedenkend

De uitvaart van mijn moeder heeft John tot in de puntjes goed geregeld. Hij heeft alles gedaan om de uitvaart van mijn moeder te laten verlopen zoals door ons gevraagd. Wij zijn zeer tevreden op de manier waarop hij dat heeft gedaan. John is vriendelijk en meedenkend. Een vakman ! Ik beveel hem bij iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij hebben John ervaren als een betrouwbare, betrokken en zeer kundige professional

Er komt veel op je af na het overlijden van een dierbare en wij hadden geen enkele ervaring met hoe dit te organiseren. Blij dat wij John via een aanbeveling hebben gevonden want hij heeft ons op professionele wijze ontzorgt. In persoonlijk contact hielp hij ons geduldig om onze wensen en ideeën vorm te geven. Daar waar we geen enkel idee hadden, deed John waardevolle suggesties voor het afscheid. Het resultaat was een mooie, waardige en liefdevolle dienst waar mijn vrouw/onze moeder trots op zou zijn geweest. Dat is een troostrijke gedachte. Dank je John.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd