Filters

10

Geweldig

Liefdevol, bekwaam, meelevend, rustig. Gewoon een geweldige man

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en zeer professioneel

Vanaf het moment van overlijden zijn wij als familie zeer goed bij gestaan door John Bres. Geen vraag was teveel. Dit heeft geleid tot een fijn en waardig afscheid waar wij, als nabestaanden, met een goed gevoel op terug kijken .

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en warm

Onze ervaring met Audrey Peper is zeer goed geweest. Zij heeft zich aan ons heel inlevend getoond met oog voor details. Mede dankzij haar is de uitvaart van mijn vader mooi verlopen. Ze heeft zich een uitstekende regisseuse getoond in een emotionele periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een licht in de duisternis

De uitvaartverzorgster wist precies wat wij wilden terwijl we zelf geen idee hadden. Alles is ons uit handen genomen, de uitvaart was prachtig en we hebben alle tijd gekregen die we wilden. Alles was top geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles prima geregeld

Duidelijke afspraken die correct werden nagekomen. Met als resultaat een mooie uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een warme en vriendelijke service.

Top service en wat een warme service

 • Aanbevelen? Ja
10

zou niemand anders het willen laten regelen dan Audrey

wat een geweldige lieve behulpzame en vakbekwame vrouw. audrey kwam in een huis vol mensen en verdriet en heeft ons stapje voor stapje meegenomen in het proces van afscheid nemen. zij heeft alle stappen rustig met ins doorgenomen en daar alle tijd voor uitgetrokken. zij heeft samen met ons er een hele mooie dienst van gemaakt waar wij met hele warme gevoelens aan terug denken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vooral de rustige, vriendelijke en open manier waarop John ons heeft bijgestaan was erg fijn

Vanaf het eerste gesprek hadden we al een positieve indruk. De communicatie met John verliep altijd erg prettig, helder en ongedwongen. Tijdens het hele proces tussen het overlijden en de uitvaart hadden we nogal wat specifieke wensen maar dit was geen probleem. John stelt zich open op en denkt graag mee. Mede hierdoor kijken we terug op een prachtig afscheid van mijn lieve moeder. Heel veel dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, duidelijk, zorgvuldig.

Het was voor mij de eerste keer dat ik een uitvaart regelde, Richard heeft ervoor gezorgd dat ik geen stappen oversloeg en dat uiteindelijk alles naar wens verlopen is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi en respectvol afscheid

Na het overlijden van Joke Blansjaar-Verdonk op 13 juni j.l. hebben wij gekozen voor Monuta - John Bres als uitvaartondernemer, vertegenwoordigd door Richard Willemsen. Wij als nabestaande willen Richard bedanken voor het in acht nemen en meedenken betreffende de wensen van Joke omtrent de uitvaart. Richard heeft de gehele familie maximaal begeleid in diverse fasen van de uitvaart. Met als gevolg een onvergetelijke en blijvende zeer positieve herinnering aan dit traject. Wij danken Richard voor al zijn steun en begeleiding. Met vriendelijke groet, Ed, Marieke, Fokke, Danielle, Rob en Mylène (Blansjaar)

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgvuldig

Een zeer zorgvuldig, goed geregelde uitvaart onder leiding van een uitvaartverzorger die duidelijk wist wat hij moest doen. Absoluut vriendelijk, meedenkend. Een vakman ! Ik beveel hem bij iedereen aan !

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter lijkt ons niet mogelijk.

John Bres heeft zowel de uitvaart van mijn vader (2020) als mijn moeder (2022) verzorgd. Hij deed dit in beide gevallen uitmuntend. Was meteen beschikbaar, alert, met gevoel en empathie, doortastend, op de juiste toon, proactief, professioneel en zeer sympathiek. Voor ons was John precies de juiste persoon, met de gevraagde skills en zowel de betrokken als de vakkundige uitstraling. Betrouwbaar bovendien. Dank John.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Audrey kwam bij ons na het overlijden van mijn lieve oma. Ze nam de tijd om naar het verhaal van opa te luisteren en naar wat wij wilde omtrent de begrafenis. Alles werd tot in de puntjes geregeld, werden overal bij betrokken en niets was te gek. De warmte, de betrokkenheid en de professionaliteit voor haar vak was duidelijk merkbaar. Wij zijn haar ontzettend dankbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, respectvol

John heb ik ervaren als betrokken en goed luisterend naar onze wensen. Hij gaf op een prettige manier adviezen zonder deze op te dringen. Fijn dat hij bij de uitvaart van mijn moeder aanwezig was , hij liet ons de ruimte en nam vanzelfsprekend over waar nodig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, zorgzaam en verwarmend

Na het overlijden van mijn moeder kwam Audrey bij ons thuis. Vanaf het begin een goede klik. Ze voelde ons goed aan. Alles van het begin tot het eind heeft ze uitstekend geregeld. Ze heeft ons erg gesteund in ons verdriet. Ook de nazorg, ze heeft mijn vader meerdere malen gebeld hoe het met hem gaat. Tevens heeft zij ons goed geadviseerd en geholpen bij het laten maken van de sieraden met as. Ondanks het verdriet heeft Audrey ons een goed gevoel gegeven over hoe wij het afscheid hebben gedaan. Dank je wel hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijn en snel

Wel wat prijzig

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Uitvaart verzorging van Richard willemsen werd prima verzorgd ben heel tevreden ook de nazorg was heel goed

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed geregeld

Goed verzorgd. Met respect en een heel mooi einde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie persoonlijkheid

Goede begeleiding en erg accuraat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Steun en toeverlaat tijdens de moeilijke dagen na het overlijden...

Het eerste gesprek voelde direct al goed en er was een klik. John is rustig, vol aandacht en behulpzaam. Zijn begeleiding was geweldig of het nu was bij de verzorging van mijn moeder na het overlijden, de condoleance of bij het afscheid zelf waar John prachtig gesproken heeft. De dienst op ‘’Sterrenheuvel’’ was zo liefdevol, indrukwekkend en mooi verzorgd. John heeft dan ook alles gedaan wat er mogelijk was om ons te ontzorgen in deze voor ons zo verdrietige periode na het overlijden van mijn moeder/schoonmoeder en onze oma. We zijn John dankbaar dat hij onze steun en toeverlaat is geweest tijdens deze moeilijke dagen na het overlijden -

 • Aanbevelen? Ja
10

Monuta heeft ons enorm geholpen om onze oom een warm afscheid te geven.

In de moeilijke tijd die volgt na het overlijden van een dierbare is het voor een ieder ontzettend moeilijk om gelijk van alles te regelen. Wij zijn enorm blij met hoe wij hierin zijn begeleid. Van het eerste telefonische contact, de gesprekken met de uitvaartverzorger die in alles met ons mee dacht tot de uitvaart zelf. Ook het gesprek na de uitvaart als nazorg hebben wij als zeer prettig en steunend ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne dienst

John Bres, is een hele fijne empathische uitvaartverzorger die het hele traject heel goed begeleid en je volledig ontzorgd zodat je zelf kunt focussen op hoe jij de uitvaart wilt regelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

John is een betrokken , warm en liefdevol persoon.

Onze moeder overleed 16 febr. Er komt zoveel op je af. Wij zaten in een rollercoaster, je weet t allemaal even niet meer . John heeft ons er super in begeleidt, ons erdoorheen geloodst zeg maar. Hij was altijd bereikbaar, ook op zondag toen hij vrij was… Het was een prachtige uitvaart op Sterreheuvel,mooie woorden ook van John voor onze moeder. Alles was tot in de detail geregeld. Chapeau ! Namens ons gezin nogmaals hartelijk dank voor alles John, was een goede keuze om met jou in zee te gaan Hartelijke groet Ria Hoenderdos en familie

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Er werdt goed naar mij geluisterd en er werdt mij niets opgedrongen en waar nodig was kreeg ik tips en trucs voelde mij erg op mij gemak bij Audrey.Er moet ook een klik zijn en die was er.Heel erg bedankt Groetjes Olga van der Linden

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd