Filters

9

Uitstekende ervaring en uitvoering van begin tot eind.

Vanaf het moment van overlijden, snel en goed telefonisch contact, waarna de eerst volgende dag, al persoonlijk bezoek aan huis. Vanaf dat moment gerichte informatie, uitleg en aanbevelingen. De overlijdenskaart kunnen uitzoeken, tekst besproken en de invulling in zijn geheel samengesteld. Twee dagen later de dag van de crematie in schema op papier ontvangen. De crematieceremonie verliep vlekkeloos. Tijdens de condoleance na afloop veel waardering daarover gehoord van familie en kennissen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

In alle opzichten zijn wij content met de(na) zorg, deskundigheid en begeleiding bij de uitvaart crematie van Annemarie

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaringen met Monuta

Ik heb in 1,5 jaar tijd 2 x gebruik gemaakt van de diensten van Monuta. Zowel John Bres als Audrey Peper zijn zeer proffesioneel en "warme" personen met een luisterend oor en voelen goed aan wat de wensen zijn. Zij helpen je een mooie en persoonlijke uitvaart te verzorgen. Ik kan hen beiden met Monuta aanraden en vindt Sterrenheuvel een hele mooie locatie om een uitvaart te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot in de puntjes verzorgd

John was erg professioneel en heeft ons zeer goed beleid bij de uitvaart. We hadden ons geen betere uitvaart kunnen wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

John Bres bleek een onmisbare steun te zijn bij het overlijden van mijn moeder.

John nam ons bij de hand en loodste ons op onnavolgbare wijze door deze moeilijke periode. Hierdoor hebben wij op een prachtige manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder. John is een ongelooflijk warm en meedenkend persoon en ik zou John Bres dan ook van harte willen aanbevelen voor mensen in een vergelijkbare situatie. Hij bleek echt een onmisbare steun te zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alleen maar goeds!

Op het moment dat wij het als familie het hardst nodig hadden, was Audrey Peper onze rots in de branding. Van het allereerste hectische begin tot aan het einde van de uitvaart was ze werkelijk altijd bereikbaar. Professioneel, maar met een warm gevoel heeft ze alles geregeld voor de crematie in Sterrenheuvel voor onze moeder. Overigens een bijzondere ambiance, het voelde prettig, huiselijk. Het maakte deze hectische tijd tevens tot een bijzondere tijd. Zo fijn dat we alles konden regelen wat onze moeder ook graag wilde. Het is goed zo.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed.

Tijdens het eerste gesprek met Audrey Peper had ik gelijk een goed gevoel.Er werd gezegd alles mag niets moet. Het overleg en het regelen van de crematie is in goede harmonie verlopen. Crematorium Sterrenheuvel is wat dat betreft een top locatie voor een waardig afscheid. Samen gevat; heb ik aan alles een goed gevoel overgehouden. Jo Mijnes

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig team John Bres en Audrey Piper 10+

Voor het overlijden van mijn moeder heeft zij in samenwerking met John Bres alles geregeld voor haar uitvaart. Na het overlijden kwamen de collega's van john en audrey mijn moeder ophalen met de grootste eer. De volgende dag kwam Audrey zij nam alle tijd waardoor mijn vader alles duidelijk begreep. Zowel ik als mijn vader waren volledig onder de indruk van het medeleven en de know how van Audrey. De uitvaart was zo mooi geregeld door audrey precies zoals mijn moeder gewild had. Wij waren heel erg onder de indruk dat zelfs de pijn bij het afscheid minder werd. John en Audrey bedankt voor de begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer fijne begeleiding

Vanaf het eerste contact met Joh Bres van Monuta was dit voor ons een warme en steunende ervaring. Alles wat we wilden werd door hem goed geregeld en uitstekend begeleid! Tineke, Nicolette en Edith

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer geschikt voor zijn werk.

We hebben binnen een jaar 2 crematies via de heer Bres mogen doen en alles is keurig en professioneel verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

10+ voor Audrey

Audrey heeft ons goed geholpen en mee gedacht Over de begrafenis van onze dochter Een dikke tien + Voor ons

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankbaar voor de mooie dienst

Wij zijn Audrey en haar team zeer dankbaar voor de warme en waardige behandeling en verzorging van vaders uitvaart. Ze namen alle tijd voor ons en kwamen met nuttig advies. Alles prima geregeld en aan al onze wensen is voldaan. Ook kregen we alle gelegenheid overal bij betrokken te zijn waar we wilden. Duidelijke en goede communicatie en een duidelijk kostenoverzicht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

John Bres heb ik ervaren als een zeer vriendelijke, betrokken persoon. Zowel in contact voor het overlijden van mijn vriendin als daarna. Mijn vriendin liet met een gerust hart alles over aan John en mijzelf. Zijn betrokkenheid, aandacht, meedenken zijn een geweldige steun in de verdrietige tijd. Ik ben heel blij dat John er voor ons was en nog is met het regelen van alles. Een man uit duizenden! Een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer betrokken zorg

De attente persoonlijke zorg die John Bres mij verleende na het overlijden van mijn man, was hartverwarmend. Zijn begeleiding in deze moeilijke tijd heeft mij letterlijk ontzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding en verzorging

Ik heb de begeleiding en verzorging als zeer prettig ervaren. Op vragen werd direct en adequaat gereageerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer top gedaan Audrey Peper

Na de crematie van me oma. Waar Audrey ons heeft bijgestaan. Hebben we weer om haar gevraagd toen mijn vader helaas veel te jong overleed. En weer heeft ze ons goed geholpen en bijgestaan. Alle wensen die we hadden zijn weer goed uitgevoerd en niks was te gek. Weer supper bedankt voor alles Audrey Peper. Liefs Fam. Molenaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meelevend, respectvol en zeer goed inlevend .

John komt over als een zeer proffesionele en gevoelige man. Hij is respectvol naar iedereen en leeft mee. Kwam met mooie ideen en liet hierbij ons de keuze zonder aan te dringen. Mede dankzij John is de crematie van mijn man enorm mooi geweest. Hoe vreemd dat ook klinkt. Ik ben hem echt heel dankbaar en blij dat ie op ons pad kwam...

 • Aanbevelen? Ja
10

liefdevol, respect.

Een uitvaart om op terug te kijken. Een gevoel van groot respect en de liefde voor het laatste stukje zorg van de overledenen. Ook de naaste familie woord niet vergeten. Bedankt voor de zorgen John Bres.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijn, alles tot in de puntjes verzorgd.

Hele fijne mensen met veel ervaring. Ik weet nu door wie ik mijn uitvaart laat verzorgen.

 • Aanbevelen? Ja
9

SUPER GOED

Hele fijne en zeer goede begeleiding door Audrey, nogmaals SUPER bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super begeleiding door de heer J Bres

Een heel fijne begeleiding door een emabel persoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed geregeld. Corona tijd en even goed de tijd genomen om een waardig afscheid te nemen.

Keurig geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

John is een warm persoon die op een heel fijne manier je bijstaat in moeilijke tijdeb

Al eerder heb ik hier een recensie achtergelaten. Vlak na het overlijden van mijn vader. Was toen al heel erg blij en dankbaar voor wat John voor ons gedaan heeft. De afgelopen week en gisteren hebben we kunnen ervaren dat wat John doet niet door elke uitvaartondernemer wordt gedaan. John was er echt voor ons. Zorgde voor een heel intieme betrokken sfeer. Je hoefde je echt nergens druk om te maken omdat John precies aanvoelde wat je op zo’n moment nodig hebt. Aandacht en tijd... geen bekommering om details... maar vooral de personal touch. Hoe anders was het wat we gisteren ervaarde op een crematie van een familielid. De uitvaartonderneemster was zoveel afstandelijker en rommelig. Nu na 9 maanden en deze laatste ervaring kunnen we nog meer zeggen: kies voor John! Zeker als je iemand zoekt met gevoel en inlevingsvermogen en aandacht voor details.

 • Aanbevelen? Ja
10

In persoonlijke benadering en uitvoering, perfect

Overvallen door het plotselinge overlijden van mijn tante uitstekend bijgestaan door Audrey Peper die met veel warmte betrokkenheid en kennis vrijwel op elke vraag een antwoord en of een oplossing had. Het is goed te weten dat er mensen bij Monuta werkzaam zijn die naast menselijke benadering ook erg goed op de hoogte zijn van de praktische zaken en daarbij niets word vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring met Monuta is erg goed

Mijn ervaring met Monuta en vooral met John Bres was erg goed heeft de uitvaart goed verzorgt. Iemand die een goed luisterend oor heeft.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd