Filters

9

Zorgzaam, zorgvuldig, duidelijk

Zeer prettige begeleiding in een moeilijke tijd. Persoonlijk, duidelijk. De uitvaarverzorger neemt alle tijd, er is veel mogelijk. Alles resulteerde in een hele mooie uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer waardig afscheid

Alles was van het begin tot het einde uiterst zorgvuldig geregeld. De persoonlijke begeleiding door de uitvaartverzorger hebben wij als zeer warm ervaren. Overal wordt aan gedacht en er wordt heel veel zorg uit handen genomen. De begeleiding van het crematorium tot aan de kerk was zeer waardig en met heel veel respect. Wij willen Monuta dan ook bedanken voor een mooi afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Een man die zijn werk super doet

 • Aanbevelen? Ja
10

Al mijn wensen zijn volledig in vervulling gegaan

John gaf waardevolle tips, meedenker, betrokken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankt!

Wij kunnen alleen maar vol lof zijn over degene die ons in deze moeilijke tijd heeft bijgestaan en dat was Audrey(John Bres Haarlem). Vanaf het eerste contactmoment was er een klik en is zij er vanaf toen volledig voor ons geweest. Altijd beschikbaar, betrokken, kundig en snel handelen en empatisch. Zij luisterde naar onze wensen en we konden alles overleggen en bespreken. Dit is een bijzondere beroepstak waar ik veel bewondering voor heb, als je zelf zoveel verdriet hebt dan is het fijn dat je iemand treft die zo goed aanvoelt wat je nodig hebt. Audrey enorm bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregeld

Ik heb en top kontakt gehad met John bres heeft goed kontakt gehouden was altijd te bereiken

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn!

Empathische medewerkers, nemen je alles uit handen en zijn invoelend.

 • Aanbevelen? Ja
10

respectvol en kundig!

Wij zijn zeer goed en kundig begeleidt door Audrey! Er werd geluisterd naar onze wensen, en er was ruimte en geduld voor ons verdriet. Ondanks de omstandigheden kijken wij terug op een zeer prettige dienstverlening.

 • Aanbevelen? Ja
10

een prima begeleiding gehad

we konden altijd terecht met onze vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect

bijzonder aardige man, goede kijk op de situatie. blij dat hij de uitvaart van mijn moeder geregeld heeft.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles prima gereld.

Vanaf het eerste telefonische contact na het overlijden van mijn dierbare is alles duidelijk uitgelegd en goed geregeld. Dat was tijdens storm Poly meteen al een uitdaging. Heel toevallig overleed 3 dagen na mijn dierbare een andere dierbare van een deel van de familieleden. En heel toevallig werd deze uitvaart geleid door dezelfde uitvaartleider. Alle zaken liepen op de één of andere manier door elkaar. Beide uitvaarten waren tot op zekere hoogte een uitdaging voor onze uitvaartleidster. Zij heeft alles zeer professioneel en met respect kunnen regelen. Al tijdens het regelen van de uitvaarten vertelde zij dat zij ons nooit zou vergeten. Dat is wederzijds. Bij een volgend overlijden nemen wij zeker weer contact met Monuta op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede begeleiding tijdens de hele periode van de crematie

Vanaf het overlijden tot nu is er goed contact geweest met Monuta en met de medewerkers .

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding

Bij het overlijden van onze moeder zijn wij als nabestaanden uitstekend begeleid door Monuta. Van begin tot na de crematie. Alles werd uitstekend uitgelegd en geregeld. Dankjulliewel hiervoor. Met name Richard en Maureen.

 • Aanbevelen? Ja
10

alles was prima en liefdevol verzorgd

alles was prima en liefdevol verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
8

Een zeer persoonlijke benadering!

De uitvaartverzorger heeft zich snel verdiept in de relatie familie en vader. Op een bijna onzichtbare wijze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima verzorgd.

We zijn van begin tot einde heel vriendelijk, snel en netjes geholpen. Alles was in orde en overal is aan gedacht. Het is fijn dat je in zo'n hectische tijd zoveel mogelijk uit handen wordt genomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig!

audrey heeft mij voor de 3e keer in 1 jaar zo geholpen er wederom een prachtige uitvaart van te maken. volledig gedacht aan mijn schoonvaders wensen en die van ons. de combinatie was weer prachtig. alles tot in de puntjes geregeld. dank voor alles

 • Aanbevelen? Ja
10

Het verlies is groot, de betrokkenheid van Monuta ook.

Fijn warm contact, openheid en duidelijkheid. Liefdevolle uitvaart, en vooral een veilig gevoel. Je weet dat het proffesioneel is, maar ook zeer persoonlijk. Je kunt alles kwijt, en alle wensen worden gehoord. Daar waar nodig was ons contactpersoon assertief, op een moment waarop je dat zelf moeilijk kunt. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Sympathiek, kundig, vleugje humor, voelt goed aan wat de sfeer van de familie is

Eerste telefonische contact was al heel prettig. Ontmoeting daar op volgend meteen heel fijn. Op alle vragen antwoord , goede suggesties en tips. Heeft een heel mooi passend gedicht voorgedragen en de hele uitvaart geruisloos geregeld maar ons veel steun gegeven

 • Aanbevelen? Ja
10

Meteen een vertrouwensband gekregen met de uitvaart verzorgende

Erg fijne ervaring met geduld, begrip. En een hele fijne samenwerking

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding van begin tot het einde.

Prettig contact, goede informatie, de begeleiding geeft het gevoel van ontzorgen, dat geeft rust tijdens hectische dagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

In deze moeilijke tijd: TOP

Onze uitvaartbegeleider dhr Richard Willemse heeft ons top begeleid, alles kon en mocht! Wij hebben na het plotselinge verlies van onze zoon(27 jaar) echt het idee gehad dat wij nog echt afscheid hebben kunnen nemen, iedereen was welkom ondanks dat wij niet een afscheid in de grote aula hadden. Dit was juist veel persoonlijker!!! Onze zoon was formule 1 fan en wij hebben dan ook samen met hem de wedstrijd gekeken, kon niet mooier!!!! Mocht je Richard krijgen als uitvaart begeleider mag je jezelf een gelukkig mens prijzen❤️

 • Aanbevelen? Ja
10

zou dit met niemand anders doen

een nare herinnering, maar met dank aan Audrey wel een met een gouden randje. door ons zo goed aan te voelen heeft ze ons weer begeleid om zo de laatste wensen van mijn schoonmoeder waar te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

de begeleiding van Audrey kon niet beter.

Audrey was bescheiden, meedenkend, respectvol, belangstellend, to the point, flexibel en zij stelde op het juiste moment de juiste vragen. doordat zij zo goed meedacht over onze specifieke situatie, is het afscheid op een heel mooie, bij mijn 95-jarige vader passende, manier verlopen waar iedereen, jong en oud, zeer tevreden over was. tevens was zij bereid om in te spelen op onze wensen die ter plekke wijzigden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onbeschrijfelijk hartverwarmend

Onze uitvaartverzorger Richard wss een topper! Niks was hem te gek en nam goed de tijd voor ons. Met alles konden we bij hem terecht. Zou monuta 100% aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.