Filters

10

Persoonlijk, warm, empathisch en professioneel

Wij zijn als familie zeer tevreden over Ellen Spierenburg (en haar assistent). Zij gaf ons met haar persoonlijkheid, warmte en empathisch vermogen, ruimte om in verdrietige dagen een mooi afscheid voor te bereiden. Professioneel, persoonlijk, meedenkend en altijd bereikbaar, is zij voor ons een grote steun geweest vanaf het overlijden van onze vader. Ook de dag van de begrafenis is,heel waardig verlopen. Zij verdient wat ons betreft, een groot compliment. Lia April 2023

 • Aanbevelen? Ja
10

Een tien met een griffel voor Ellen en haar team.

Ik wil graag laten weten dat we bijzonder tevreden waren met alle ondersteuning die we van Ellen hebben gekregen. Prima afspraken, altijd punctueel nagekomen, naadloze samenwerking met het crematorium. Kortom ik zou geen enkel zwak punt kunnen noemen. Ook de Monuta Nazorg documentatie bleek een welkome inlichtingenbron. In voorkomende gevallen zal ik haar diensten aan ieder aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

het was heel mooi

We kijken terug op een prachtig afscheid van onze dochter en zus, Sara. Ellen was heel meedenkend. Ze luisterde goed en gaf goede adviezen, Ze kwam echt tegemoet aan onze wensen en vond overal een oplossing voor. Sara was bij ons thuis opgebaard. En Ellen kwam elke dag langs. Het contact voelde zo vertrouwd, dat ik het gek vond dat onze wegen weer gingen scheiden na de uitvaart. Ik vond het heel waardevol dat ze later nog weer bij ons langs is geweest om na te praten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo goed verzorgd, mooi en sfeervol, bijna zoals thuis

Wat was het fijn om Frans de laatste dagen te bezoeken in het afscheidshuis van Ellen Spierenburg Op het moment dat we er binnenkwamen voelde het veilig en vertrouwd. Het heeft ons enorm gesteund en wij zijn heel erg dankbaar voor haar liefdevolle zorg. Het is een prachtig mens. DANKJEWEL! Kiki Vesters

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Mevr spierenburg is in 1 woord een kanjer!! Ze heeft voor mij heel veel gedaan en ook heeft ze nog humor als je er even door heen zit. Ze luistert...ze blijft rustig ze geeft je advies dus een echte kanjer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Iemand die met je mee denkt

Zo fijn dat er meegedacht werd over de mogelijkheden. Goed geluisterd naar mijn wensen en ook zorg voor mij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettig

Ellen heeft ons ontzettend goed geholpen. Het was belangrijk dat mijn jonge kinderen goed afscheid konden nemen van hun vader. Door het balsemen voor te stellen en een alternatief voor de kist en koeling in huis, kon dat op een prettige (voor zover je dat woord kunt gebruiken in deze situatie) manier. Veel contact, hulp en ideeën. Vingerafdruk heel fijn. Het ging zoals we gepland en gehoopt hadden. Ook nog een aantal keer contact na de uitvaart. Tja hoop dat we Ellen voorlopig niet nodig hebben, maar als het weer zover is dan weten we haar te vinden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meelevend en onopvallend aanwezig.

Ellen luistert heel goed en heeft oog voor details. Is zeer betrokken en deskundig. Ellen is een warme persoonlijkheid en een grote steun geweest in onze moeilijke periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professional met oog voor het detail.

Rustig, luistert goed, leeft mee, je voelt je met haar meteen thuis, geeft een goede en heldere uitleg, laat niets aan het toeval over, is onopvallend steeds aanwezig, en in alle opzichten een steun voor de nabestaanden . Ook de nazorg was heel plezierig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ellen is een top-vrouw met een groot inlevingsvermogen

Ik ben zeer blij dat Ellen de uitvaart heeft begeleid. Dat heeft ze in alle opzichten voortreffelijk gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een uitvaart met respect voor de nabestaanden

Met Ellen heb je een vriendin gedurende die hele moeilijke tijd, ze neemt je bij de hand in de meest lastige vraagstukken. Een respectvolle uitvaart voor zowel de overledenen als de familie. Ze luistert goed naar de verhalen die verteld worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

betrokken, invoelend en open voor aanwijzingen

Het is de persoon die ervoor zorgt dat dit een onvergetelijk afscheid is geworden. Ellen Spierenburg heeft dit meer dan waar gemaakt door haar persoonlijke betrokkenheid zij heeft, met haar medewerkers, veelal lokaal bekende mensen, het afscheid van mijn vrouw op een bijzondere wijze begeleid. Ook haar tweetaligheid was bijzonder- zeker voor onze buitenlandse vrienden via de video verbinding Voor ons maakt de onderneming die dit regelt niet zoveel uit, want het is de persoon Ellen Spierenburg, die het moet doen. Zij heeft een bijzonder goede naam in onze omgeving, die het (weer) heeft waargemaakt. Onze dank hiervoor aan haar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ellen neemt alle tijd

Ellen heeft ons begeleid bij het afscheid van onze moeder. Vanaf het begin nam ze alle tijd om alles rustig uit te leggen en ook naar onze verhalen te luisteren. Het was zeker niet alleen zakelijk. Ellen heeft haar best gedaan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en op ons gemak te stellen. De uitvaart is helemaal volgens onze wensen verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige uitvaart!

Wij hebben voor mijn vader een prachtige uitvaart gekregen. Met een lach en een traan! De begeleiding voor ons maar ook voor de kinderen was heel goed! Ze voelde en dacht met je mee, waar wij niet aan dachten daar kwam zij mee! Ondanks het pijnlijke verdriet, kunnen we terug kijken op een mooie afscheid. Dankjewel Ellen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mevrouw Spierenburg heeft het afscheid van onze broer vakkundig en betrokken verzorgd.

Het afscheid van onze broer is bijzonder waardig, betrokken en vakkundig begeleid door Ellen Spierenburg. Naast de ruimte die zij ons gaf om verdriet te hebben, overlegde en regelde Ellen de praktische zaken zeer adequaat. Ook wanneer wij een beslissing wilde herzien, had Ellen een gewillig oor voor onze nieuwe wensen. Wij hebben de begeleiding bij de begrafenis van onze broer zeer op prijs gesteld en kijken terug op een waardevol afscheid. Dank hiervoor. Namens de familie, Herman.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik had nooit verwacht dat professionaliteit samen kan gaan met betrokkenheid

Zoals velen, die als nieuwe weduwnaar te maken krijgt met de harde en zakelijke kant van de nieuw ontstane status, was ook ik behoorlijk in de war. Mevrouw Spierenburg wist mij niet alleen met raad en vooral daad bij te staan, maar zij deed dat ook nog eens op een manier, die op echte betrokkenheid met mij wees. Zij nam alle tijd voor mij en mijn familieleden die mij bij stonden en samen vormden wij gewoon een team. Dit team, onder aanvoering van mevr. Spierenburg zorgde er wel voor dat mijn overleden echtgenote een zeer waardig afscheid ten deel viel. Niet alleen de inzet en betrokkenheid speelde een rol. Ook het bij haar onderneming horende zgn "afscheidhuis" in Baarn zorgde ervoor dat ik hier met een zeer professionele uitvaartonderneming te maken had.

 • Aanbevelen? Ja
9

hele aangename en respectvolle begeleiding

Wij hebben de begeleiding van Ellen heel aangenaam ervaren. Ellen was heel meelevend en respectvol. Zij heeft ons heel goed geholpen om een mooie uitvaart te organiseren. Wij kunnen Ellen zeker aanbevelen aan anderen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super begeleiding en ondersteuning, slordige afwerking

Vanaf het eerste telefoontje hadden we een klik. Ik wist precies hoe en ik de uitvaart van mijn vader voor hem wilde. Tijdens de gesprekken met Ellen kon ze dit ook goed oppakken. Helaas heb ik geen na evaluatie met Ellen zelf gehad dat had ik graag gewild. Er was wel een dingetje die ik graag met haar had willen bespreken. Een ander ding is dat ik nu twee keer gevraagd heb naar de afrekening, maar helaas nog niet heb ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Respectvol,meelevend en zeer waardig

Via face book volgde ik Ellen Spierenburg al. Haar betrokkenheid en ook vakkundigheid maar zelfs nog dat ene stapje meer van liefdevol en waardigheid hebben voor ons als familie het moment na sterven, de verzorging van mijn vader alsmede de opbaring thuis en daarna de begravenis hebben voor ons een speciaal plekje door haar gekregen .Met dankbare grt Yvonne de Witt en familie

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd