Filters

10

“Een warm bad”

De zorg van Ellen rondom het afscheid van mijn man was hartverwarmend. Je merkt dat zij dit werk met haar hart doet. Het contact met haar voelde erg vertrouwd. Zij denkt mee en heeft een groot empatisch vermogen. Mede dankzij haar inzet is het afscheid van mijn dierbare man goed en mooi geweest conform onze en zijn eigen wensen. Ik en mijn gezin zijn daar erg dankbaar voor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankt!

Langs deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne wijze waarop jij, samen met de Sherpa medewerkers, de uitvaart van haar hebt geregeld. Vriendelijk, betrokken bij Sherpa en mij een relaxed gevoel gevend heb jij alles tot in de puntjes gedaan. Uiteraard ook mijn dank aan Thijs voor zijn rol. Groetjes Jacques Meijer

 • Aanbevelen? Ja
10

fijn contact voor een mooi en waardig afscheid

het was een fijn contact met Ellen Spierenburg wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een mooi, waardig afscheid van onze vader

 • Aanbevelen? Ja
10

Bedankje

Het volgende moet van mijn hart en wel het volgende. Ik kan je nog niet met duizend woorden bedanken hoe jij de crematie van Hans krook hebt geleid. Ellen ik heb een heel fantastisch goed gevoel hieraan over gehouden omdat je dit alles zo waardig en sereen hebt gedaan. Chapeau hiervoor. Ook het voorlezen van mijn tekst. Je wist het bijzonder goed te verwoorden en punten op de “I” te leggen. Ik kijk naar dit alles met een grote glimlach en vol trots terug wat jij die dag voor ons hebt gepresenteerd en geleid. Je bent geknipt voor dit vak en met nogmaals dank. Vriendelijke groet, Lisette Vogel van Toren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grote dank!

Ik wil je laten weten wat je vast al hebt gemerkt, dat we heel tevreden zijn over de organisatie en uitvoering van de uitvaart van zusje Irene! Ik had het me niet beter kunnen wensen. Het overtrof echt al mijn verwachtingen en ik ben er bij de voorbereidingen de hele week heel rustig door geweest! Dat ik samen met onze kinderen, twee schoonkinderen en twee verzorgers de kist van Irene mocht sluiten vond ik een heel rijk moment! Ook het lopen naast de loopkoets met zelfs een zonnetje erbij vond ik heel speciaal! Hoe Thijs ons met armgebaren de koets rustig liet manoeuvreren over het terrein en jullie vooropliepen richting Crematorium, ik vond het prachtig! Er is veel meer te noemen, jouw rustige, deskundige en warme omgang met ons heb ik erg gewaardeerd! Het was heel prettig dat jullie afgelopen maandag bij ons thuis een en ander konden bespreken. Ook de keuze van de familiekamer vond ik heel goed, een prettige omgeving voor een kleine groep. Heel veel dank voor je geweldige bijdrage aan de uitvaart van Irene, samen met Thijs, aan wie ook onze dank! De fotocarrousel en de muziek waren perfect naar onze zin! Hartelijke groet, Ingrid Wielaard, mede namens Wilfred

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Ellen doet alles met veel gevoel en zorg en ze ondersteunt je waar het kan. Je kan je geen betere wensen. Zeker in mijn geval, omdat de oorzaak van de dood van mijn man niet normaal was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleiding en mooi warm afscheidshuis.

Het afscheidshuis van Ellen is stylvol en warm, een fijne plek om afscheid te nemen in alle rust en vrijheid. Ellen denkt mee in oplossingen en geeft duidelijke uitleg over de opties. In deze moeilijke tijd zorgt ze ervoor dat alles soepel verloopt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grote dank

Lieve Ellen, Grote, grote dank voor de wijze waarop je het mij mogelijk hebt gemaakt om op mijn passende wijze afscheid te nemen van Anna in bijzijn van onze dierbaren. Het soepele meedenken en de begeleiding in de organisatie van dit afscheid heb ik als zeer waardevol ervaren. De waardigheid en jouw professionaliteit waarmee je de ceremonie mede vorm hebt gegeven was toch wel ontroerend en dwingt respect af. Daarnaast ging je mee in mijn menselijke gewone doen en dat vond ik ook zeer plezierig. Jij gaf mij de ruimte om op mijn wijze met de zaken om te gaan en dat zal zeker komen omdat wij beiden everzwijn (1959) zijn. Wij zijn tenslotte de ruw geslepen diamanten die het gewone doen van de mens uitdragen zeker herkennen en uitdragen. Mijn complimenten ook voor jouw assistente die naar mijn verrassing tevens jouw dochter bleek te zijn. Zij is een prachtige aanvulling op hetgeen neergezet is en heeft een waardevolle bijdrage geleverd in de uitvoering van de hele plechtigheid. Geef ook haar mijn grote dank. Hug en groet, Nico

 • Aanbevelen? Ja
10

Ellen was always respectful and compassionate

Ellen & Monuta were a pleasure to deal with. We has a few extra challenges, language, distance and general customs. Ellen was always respectful and compassionate going through all of the arrangements. We as a family loved the idea of the Goodbye House and given our circumstances this really suited our circumstances and made everybody feel comfortable and at home. We would like to thank Ellen for her professionalism and empathy at all times. The McKeon Family

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, warm, empathisch en professioneel

Wij zijn als familie zeer tevreden over Ellen Spierenburg (en haar assistent). Zij gaf ons met haar persoonlijkheid, warmte en empathisch vermogen, ruimte om in verdrietige dagen een mooi afscheid voor te bereiden. Professioneel, persoonlijk, meedenkend en altijd bereikbaar, is zij voor ons een grote steun geweest vanaf het overlijden van onze vader. Ook de dag van de begrafenis is,heel waardig verlopen. Zij verdient wat ons betreft, een groot compliment. Lia April 2023

 • Aanbevelen? Ja
10

Een tien met een griffel voor Ellen en haar team.

Ik wil graag laten weten dat we bijzonder tevreden waren met alle ondersteuning die we van Ellen hebben gekregen. Prima afspraken, altijd punctueel nagekomen, naadloze samenwerking met het crematorium. Kortom ik zou geen enkel zwak punt kunnen noemen. Ook de Monuta Nazorg documentatie bleek een welkome inlichtingenbron. In voorkomende gevallen zal ik haar diensten aan ieder aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

het was heel mooi

We kijken terug op een prachtig afscheid van onze dochter en zus, Sara. Ellen was heel meedenkend. Ze luisterde goed en gaf goede adviezen, Ze kwam echt tegemoet aan onze wensen en vond overal een oplossing voor. Sara was bij ons thuis opgebaard. En Ellen kwam elke dag langs. Het contact voelde zo vertrouwd, dat ik het gek vond dat onze wegen weer gingen scheiden na de uitvaart. Ik vond het heel waardevol dat ze later nog weer bij ons langs is geweest om na te praten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo goed verzorgd, mooi en sfeervol, bijna zoals thuis

Wat was het fijn om Frans de laatste dagen te bezoeken in het afscheidshuis van Ellen Spierenburg Op het moment dat we er binnenkwamen voelde het veilig en vertrouwd. Het heeft ons enorm gesteund en wij zijn heel erg dankbaar voor haar liefdevolle zorg. Het is een prachtig mens. DANKJEWEL! Kiki Vesters

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Mevr spierenburg is in 1 woord een kanjer!! Ze heeft voor mij heel veel gedaan en ook heeft ze nog humor als je er even door heen zit. Ze luistert...ze blijft rustig ze geeft je advies dus een echte kanjer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Iemand die met je mee denkt

Zo fijn dat er meegedacht werd over de mogelijkheden. Goed geluisterd naar mijn wensen en ook zorg voor mij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettig

Ellen heeft ons ontzettend goed geholpen. Het was belangrijk dat mijn jonge kinderen goed afscheid konden nemen van hun vader. Door het balsemen voor te stellen en een alternatief voor de kist en koeling in huis, kon dat op een prettige (voor zover je dat woord kunt gebruiken in deze situatie) manier. Veel contact, hulp en ideeën. Vingerafdruk heel fijn. Het ging zoals we gepland en gehoopt hadden. Ook nog een aantal keer contact na de uitvaart. Tja hoop dat we Ellen voorlopig niet nodig hebben, maar als het weer zover is dan weten we haar te vinden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meelevend en onopvallend aanwezig.

Ellen luistert heel goed en heeft oog voor details. Is zeer betrokken en deskundig. Ellen is een warme persoonlijkheid en een grote steun geweest in onze moeilijke periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professional met oog voor het detail.

Rustig, luistert goed, leeft mee, je voelt je met haar meteen thuis, geeft een goede en heldere uitleg, laat niets aan het toeval over, is onopvallend steeds aanwezig, en in alle opzichten een steun voor de nabestaanden . Ook de nazorg was heel plezierig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ellen is een top-vrouw met een groot inlevingsvermogen

Ik ben zeer blij dat Ellen de uitvaart heeft begeleid. Dat heeft ze in alle opzichten voortreffelijk gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een uitvaart met respect voor de nabestaanden

Met Ellen heb je een vriendin gedurende die hele moeilijke tijd, ze neemt je bij de hand in de meest lastige vraagstukken. Een respectvolle uitvaart voor zowel de overledenen als de familie. Ze luistert goed naar de verhalen die verteld worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

betrokken, invoelend en open voor aanwijzingen

Het is de persoon die ervoor zorgt dat dit een onvergetelijk afscheid is geworden. Ellen Spierenburg heeft dit meer dan waar gemaakt door haar persoonlijke betrokkenheid zij heeft, met haar medewerkers, veelal lokaal bekende mensen, het afscheid van mijn vrouw op een bijzondere wijze begeleid. Ook haar tweetaligheid was bijzonder- zeker voor onze buitenlandse vrienden via de video verbinding Voor ons maakt de onderneming die dit regelt niet zoveel uit, want het is de persoon Ellen Spierenburg, die het moet doen. Zij heeft een bijzonder goede naam in onze omgeving, die het (weer) heeft waargemaakt. Onze dank hiervoor aan haar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ellen neemt alle tijd

Ellen heeft ons begeleid bij het afscheid van onze moeder. Vanaf het begin nam ze alle tijd om alles rustig uit te leggen en ook naar onze verhalen te luisteren. Het was zeker niet alleen zakelijk. Ellen heeft haar best gedaan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en op ons gemak te stellen. De uitvaart is helemaal volgens onze wensen verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige uitvaart!

Wij hebben voor mijn vader een prachtige uitvaart gekregen. Met een lach en een traan! De begeleiding voor ons maar ook voor de kinderen was heel goed! Ze voelde en dacht met je mee, waar wij niet aan dachten daar kwam zij mee! Ondanks het pijnlijke verdriet, kunnen we terug kijken op een mooie afscheid. Dankjewel Ellen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mevrouw Spierenburg heeft het afscheid van onze broer vakkundig en betrokken verzorgd.

Het afscheid van onze broer is bijzonder waardig, betrokken en vakkundig begeleid door Ellen Spierenburg. Naast de ruimte die zij ons gaf om verdriet te hebben, overlegde en regelde Ellen de praktische zaken zeer adequaat. Ook wanneer wij een beslissing wilde herzien, had Ellen een gewillig oor voor onze nieuwe wensen. Wij hebben de begeleiding bij de begrafenis van onze broer zeer op prijs gesteld en kijken terug op een waardevol afscheid. Dank hiervoor. Namens de familie, Herman.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik had nooit verwacht dat professionaliteit samen kan gaan met betrokkenheid

Zoals velen, die als nieuwe weduwnaar te maken krijgt met de harde en zakelijke kant van de nieuw ontstane status, was ook ik behoorlijk in de war. Mevrouw Spierenburg wist mij niet alleen met raad en vooral daad bij te staan, maar zij deed dat ook nog eens op een manier, die op echte betrokkenheid met mij wees. Zij nam alle tijd voor mij en mijn familieleden die mij bij stonden en samen vormden wij gewoon een team. Dit team, onder aanvoering van mevr. Spierenburg zorgde er wel voor dat mijn overleden echtgenote een zeer waardig afscheid ten deel viel. Niet alleen de inzet en betrokkenheid speelde een rol. Ook het bij haar onderneming horende zgn "afscheidhuis" in Baarn zorgde ervoor dat ik hier met een zeer professionele uitvaartonderneming te maken had.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Beukenlaan 4

3741 BP Baarn

[email protected]

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.