Filters

9

Fijne en vakkundige begeleiding

Een overlijden van een dierbare zet je leven op zijn kop en maakt je stuurloos. Anita Withaar heeft ons met haar vakman(vrouw)schap perfect door deze moeilijke periode geloodst en voor ons de puntjes op de i gezet. Ze is vriendelijk, kordaat, betrokken en invoelend. Wij kunnen dankzij Anita terugkijken en denken aan een mooi en waardig afscheid.

  • Aanbevelen? Ja
10

Echt uitstekend in haar beroep

Mevrouw Withaar is heel goed in het begeleiden van de uitvaart. En heeft ook alles heel goed geregeld. Wij zijn dan ook zeer tevreden over haar . Je kan je geen beter begeleider wensen. Mevrouw Withaar is zeer zeker perfect in haar beroep.

  • Aanbevelen? Ja
9

Warm en persoonlijk

Anita is warme persoonlijkheid. Ze heeft onze familie ontzettend goed begeleid na het overlijden van mijn oma.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Een aardige vrouw en een vrouw die de situatie goed aanvoeld. Steekt energie en tijd in een soms moeilijke situatie. Ben er zeer content mee.

  • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd