Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een warme en professionele begeleiding bij het regelen van uitvaartdiensten. Klanten waarderen het luisterend oor, het meedenken en de zorgvuldige afhandeling van alle details. De ervaringen geven rust en vertrouwen tijdens het hele proces.
Vanaf het moment dat Anita binnen kwam was het gevoel bij ons direct goed. Ze weet echt waar ze het over heeft, luisterd goed naar je wensen en draagt dan mogelijkheden aan. Wat ze ons vertelde hadden wij niet over nagedacht en wisten niet dat het mogelijk was. Het was (schoon) moeder precies op het lijf geschreven. Ze denkt met alles mee en doet, naar mijn idee, meer dan er van haar verwacht word en begeleid je in het hele proces. Wij zijn heel blij dat we zo'n vrouw als Anita op dat moment aan onze zijde hadden. Wij zullen haar dan ook graag aanbevelen bij anderen. Een dikke 10 verdient.
19 December 2025
Goede afspraken
16 December 2025
Evelien
Assen
Monuta Withaar heeft voor ons de uitvaart van onze broer tot aan de puntjes heel goed geregeld. We zijn haar erg dankbaar voor. Alles werd goed met elkaar besproken. Welke kist het wordt en ook het financieel en hoeveel familie zouden komen. Ze heeft alles geregeld. Het was een hele mooie crematie en ook een mooie hele afscheid van onze broer. Ik kan alleen zeggen dankjewel dat u zoveel met ons mee denk. Want er moet zoveel geregeld worden. Maar Monuta Withaar heeft ons zoveel geholpen. Langs deze weg willen haar bedanken. Monuta Withaar dank je wel voor alles.
3 November 2025
Johannes en Mery
Hoogeveen
Wij zijn geholpen door Carola voor het afscheid van onze moeder. Wat een warm en fijn persoon. Ze heeft ons veel werk uit handen genomen zodat wij in alle rust naar het afscheid konden toeleven. Ook heeft ze goed naar ons geluisterd en werd de dienst kaarten en bloemen echt zoals mama hetnhad gewild. We kijken er met een warm gevoel op terug Judith en miranda
1 July 2025
Judith
Assen
De uitvaart betrof mijn geestelijk gehandicapte broer die woonachtig was in een zorginstelling te Assen. Ik woon zelf in Tiel maar kon het regelen op afstand van de niet zo standaard zaken en plechtigheid volledig overlaten aan Anita Withaar. Het werd voor mij als enige nabestaande en ook het verplegend personeel daarom een buitengewoon troostrijk en ontroerend afscheid die alle aanwezigen nog lang zal heugen. Heel erg bedankt daarvoor Anita.
28 January 2025
Jakob Drenth
Tiel
Voor de 2 keer heeft ze ons bijgestaan na het overlijden. Heel goed contact . En super geholpen bij onze wensen. Iemand met verstand van zaken. Kan haar zeker aanbevelen.
17 January 2025
Aafke
Zuidlaren
Goede hulp, goed afhandelen. Ben zeer tevreden erover
26 July 2024
Hendrika van Dijken
Hoogezand
ik heb nergens achteraan hoeven te zitten.alles paste naadloos en waar nodig werd er direct geanticipeerd op onvoorziene omstandigheden. wij als achterblijvers konden onze eigen ideeën inbrengen en er was persoonlijke aandacht voor iedere nabestaande het voelde als de warme nabijheid van familie , zeer troostend.
22 June 2024
caroline
groningen
Fijn, warm persoonlijk contact. Goed meedenken en ons veel zorg uit handen nemen. Ik had het volste vertrouwen, dat het goed zou komen op de uitvaart. En dat was ook zo!
16 May 2024
Ina
Assen
Ik ben zeer tevreden over mevr witharig. Haar betrokken heid met iedereen is geweldig. Ze luisterd goed naar de wensen en mogelijkheden omtrent de kosten. Ze heeft ons als familie goed opgevangen en begeleid. We konden haar altijd bellen met vragen, en ook de nazorg is fantastisch. Als ik er niet uit kwam dan kon ik terug vallen op Anita en dat is heel fijn. We hebben het goed geregeld en we hebben een fijne herinnering om op terug te kijken, ook al was de situatie heel verdrietig.
15 March 2024
Janke
Assen
Veel steun, empathie en respect. Duidelijkheid over wat de kosten zijn. Ook na overlijden mogelijkheid om vragen te stellen. Uitvaart was zeer mooi!
8 March 2024
Siegerlina van Vliet
Roden, Drenthe, NL
Op een fijne manier meegedacht met de wensen voor de uitvaart. Mijn vader had niet aangegeven hoe de uitvaart er uit moest zien en samen is het gelukt om het te regelen zodat het echt past bij mijn vader. Erg fijn was ook er voor is gezorgd dat de hond bij de crematie mocht zijn voor kinderen en ook pa zou dat op prijs hebben gesteld.
3 February 2024
Jeroem
Nootdorp
Na het overlijden van mijn vrouw was Anita op goede en professionele manier betrokken bij het regelen en ondersteunen voor, tijdens en na afloop van de crematie. Nogmaals bedankt Anita.
2 February 2024
Rinus
Assen
Gemakkelijk en goed contact met de uitvaartverzorger.
18 January 2024
Marga
Assen
Een prima ondersteuning tijdens het hele proces met een prima advies en veel ruimte om de uitvaart in te vullen zoals wij dit wilden.
18 December 2023
Harrie
Assen
Na het overlijden van mijn moeder thuis kwam Anita Withaar van Monuta in een korte tijd langs voor een uitgebreid gesprek voor het direct op gang brengen van het reilen en zeilen van de uitvaart: vanaf de eerste stappen direct voor de verzorging vanuit huis tot en met de uitvaart en de zorg erna. Heel fijn.
18 September 2023
Jan Willem de Jong
Winschoten
Heel deskundig in de omgang is Carola. Onvergetelijke persoonlijke momenten bij overlijden van mijn broer. En de regie toch bij de familie laten. Carola op de achtergrond aanwezig. Heel fijn en heel professioneel. Dank dank hiervoor.
8 May 2023
Hilda Van der molen
Eindhoven
Zij is een mens tussen de zaken door of doet zaken tussen het mens zijn door. Zou zoveel goede dingen kunnen plaatsen, maar geen enkele slechte oftewel een super vrouw die je in dit soort tijden nodig hebt qua ondersteuning, begrip, meedenken enz
15 March 2023
Mernephta
Almere
Dankzij Anita Withaar van Monuta is de uitvaart van mijn vrouw volledig naar wens verlopen.
2 March 2023
Dhr.E
Correct, netjes, betrokken, duidelijk
1 March 2023
Martin
Assen
De samenwerking met Anita bij het overlijden van mijn moeder was uitstekend. Haar jarenlange ervaring. professionaliteit en medeleven hebben ervoor gezorgd dat we het afscheid hebben kunnen geven op de manier waarop mijn moeder het had gewild. Daarnaast neemt ze heel veel logistieke en praktische zaken uithanden en kun je als nabestaande focussen op het afscheid.
17 January 2023
Martijn
Zurich
Beveelt niet aan
4 November 2022
Heine Staal
ASSEN
Weet van wanten,en inzicht en handelt daar na
3 November 2022
Peter Doede van der Laan
Assen
Zeer aardig, goede gesprekken en ik vind dat ze voor ons haar werk heel goed gedaan heeft.
12 September 2022
Rj