Filters

10

Had niet beter gekund

Petra hebben we leren kennen als een vakvrouw; deskundig en enthousiast met oprechte aandacht en interesse voor de mensen waar ze mee werkt. Uit de informatie die ze van ons kreeg bij het overlijden van onze moeder/schoonmoeder heeft ze een ontroerend, treffend beeld neergezet van de vrouw die wij verloren. Zaken worden door haar voortvarend aangepakt. Ze bracht eenvoud in een voor ons moeilijke tijd. We konden met een gerust hart alles aan haar overlaten. Halve zinnen van ons vertaalde ze naar 100% in balans met onze wensen. Als persoon is ze warm, vriendelijk, authentiek en bevlogen. Petra we willen je bedanken voor de prachtige manier waarop je ons hebt bijgestaan tijdens het hele proces van afscheid nemen van onze moeder/schoonmoeder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dank voor je steun Petra

Vanaf het begin heb ik vertrouwen gehad in Petra, gedurende het hele proces tot en met het afscheid in het crematorium. Petra is daadkrachtig, houdt de regie in overleg, en weet afstand en nabijheid goed te doseren. Een vriend zei naderhand over Petra: er stond iemand! Dankjewel Petra. Marijke, Uitgeest

 • Aanbevelen? Ja
10

Petra is warm, professioneel en heeft een prachtig afscheid verzorgd.

Petra stelt zich professioneel op, maar is ook persoonlijk en warm. Ze denkt mee, neemt het over waar nodig en geeft ruimte waar dat fijn is. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. We kijken terug op een mooi, intiem en persoonlijk afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige ervaring bij een treurige gebeurtenis.

Vanaf het eerste contact viel er een last van mijn schouders, er werd meteen van alles voor mj geregeld door Petra Timmers en aangegeven wat er door mij zelf beslist moest worden. De 24 uurs rouwkamer was zeer welkom en heeft mij geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het eerste contact met Petra voelde meteen goed

Zij komt heel rustig over naar de mensen toe. Haar aanpak is heel professioneel zij is zeer geschikt voor dit beroep en vooral goeie ideeën Voor de verzorging van de uitvaart . Ik zal haar zeker aanbevelen naar andere mensen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Hele fijne ervaring super lieve mensen

 • Aanbevelen? Ja
9

Warm,ontzorgend en professioneel

Vanaf het eerste contact hadden we al een goed gevoel bij Petra. Ze gaf ons goede adviezen over alle onderwerpen en ontzorgde ons zodat wij ons rustig op het afscheid konden voorbereiden. Zelfs na afloop onderhoudt Petra contact wat heel fijn is. We konden Petra wanneer maar, waarover maar altijd bereiken om vragen te stellen, ze ging daar ook altijd meteen mee aan de slag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzorging

Betrokken, toegewijd, aandacht, nazorg

 • Aanbevelen? Ja
10

Een luisterend oor en warm persoonlijk

Petra stond voor ons dag en nacht klaar , ook tijdens ons geval de kerstdagen . Ze geeft het juiste advies , ook het voor na en tijdens contact was erg fijn . Ik zou petra iedereen aanraden .

 • Aanbevelen? Ja
10

Rustig netjes mooi.

Wij hadden al ervaring met andere uitvaartverzorger maar Petra was van het begin netjes en rustig maar wel duidelijk en kwam met zo goede informatie en tips dat maakte het verlies verdraagzaam. Dank je wel Petra.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, professioneel, netjes en met eer afscheid van mijn ouders genomen.

Ik heb de uitvaart afgelopen januari 2022 van mijn beide ouders mogen ervaren. Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Petra is zeer geschikt voor deze baan. Ze leeft met haar cliënten mee om er voor te zorgen dat alles in goede banen verloopt. Zodat ieder een mooie herinnering behoudt van het afscheid nemen van hem of haar geliefde. Ook wil ik Petra complimenten geven voor de nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben heel tevreden van hulp van Petra

Petra Timmers is aardig en behulpzaam mens. Zij heeft heel professioneel georganiseerd de uitvaart van mijn moeder. In die zwaar tijd ik was allen, maar van Petra kreeg ik een kracht en veel aandacht. Ik ben heel dankbaar live Petra

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld , persoonlijk en professioneel

Petra heeft bij ons alles geregeld , het eerste contact verliep meteen soepel en fijn. Alles snel en perfect geregeld , en veel steun aan Petra gehad. Vanaf het eerste moment alles duidelijk uitgelegd , en alles was bespreekbaar. Het is raar om te zeggen, met een gebeurtenis als dit , maar de volgende keer zullen we Petra zeker weer inschakelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel warm maar toch professioneel

Heel blij dat Petra ons zo heeft bij gestaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Complete ontzorging

Fijn contact, snelle reactie, op zoek naar wat de familie wil en wenst

 • Aanbevelen? Ja
10

Lief en warmte

Onze ervaring met petra kan ik niks anders zeggen dan een warme deken.. Natuurlijk is een overlijden nooit leuk , en komt nooit op een goed moment. Zoals bij ons 1 dag voor de kerst. Maar het maakte petra niks uit.. ze stond echt dag en nacht voor ons klaar. En nam al onze zorgen en papieren rompslomp uit handen.. En zelfs nu 3 weken na de crematie hebben we nog contact. Het zijn de kleine dingen die het contact zo fijn en persoonlijk maken , je bent bij petra geen nummertje.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Van begin tot eind uistekend verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Geheel ontzorgt

Wij kwamen op de open dag van het crematorium Alkmaar Petra Timmers tegen. Het klikte gelijk al tussen ons en daarna hebben mijn partner en ik besloten dat zij onze uitvaart moest verzorgen. Mijn partner is overleden en Petra heeft op kalme wijze veel duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden. Liepen we tegen een obstakel op, bijvoorbeeld een muziekbestand omzetten van mp4 naar mp3, dan werd dat door haar opgepakt. Haar advies en luisterend oor heeft de hele ervaring gemaakt, de uitvaart geheel zoals mijn partner had gewenst, niets was te gek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol en zeer meelevend.

Wij kunnen Petra niet anders omschrijven als een warme deken. Onwijs betrokken, liefdevol, meedenkend en meelevend. Ze luisterd naar je wensen en heeft respect voor wat je wil. Een vrouw gemaakt voor het werk wat ze doet. Wij kunnen met een goed gevoel terug kijken op het afscheid van mijn vrouw en onze moeder dankzij haar. Niks anders dan goede woorden dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol, warm en zeer betrokken.

Ook wij hebben de steun en aanpak van Petra ervaren als zeer persoonlijk en daardoor bijzonder waardevol voor tijdens en ook na de uitvaart. Mede door Petra hebben we deze verdrietige periode om kunnen zetten naar een zeer warme herinnering waar zij alle zaken perfect heeft geregeld naar de persoonlijke wensen. Petra, nogmaals namens de familie onze zeer gewaardeerde dank voor jouw steun en medeleven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Petra kwam binnen en het was direct vertrouwd. Empathisch, maar ook praktisch, heel fijn!

Petra heeft ons op een hele fijne, rustige manier door alle "rompslomp" geloosd die ons overkwam na het overlijden van onze tante-moeder. Je denkt direct "wat nu". Petra dacht op een empathisch manier mee over zaken die voor ons moeilijk lagen. Niet oordelen, maar meedenken, dat gaf ons vertrouwen. Alles rond het overlijden van tante en ook daarna is heel goed verlopen. Wij kijken daar met een goed gevoel op terug. Je kunt het maar 1x doen . . . Klinkt gek, maar als we weer voor een overlijden komen te staan, dan bellen we Petra! Bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijn en persoonlijk,meelevend en hartelijk bijgestaan door Petra Timmers.

Petra heeft ons zeer goed geholpen en bijgestaan in deze moeilijke periode tijdens en na het overlijden van onze vader. Zowel op het zakelijke vlak,als op het persoonlijke vlak hebben wij dit als zeer pettig ervaren. Fam.Breed. Alkmaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, betrokken en ondersteunend

Petra heeft ons erg fijn begeleidt bij de uitvaart van onze moeder. Ze is zeer betrokken, geeft op een hele prettige manier gevraagd en ongevraagd advies. Zij denkt aan zaken waar jezelf niet aan denkt, neemt regelzaken van je over, wat gewoon super fijn is in een tijd waarin je toch al voor zoveel zaken staat. Reuze bedankt Petra dat we mede door jou terug kunnen kijken op een mooie uitvaart met alles er om heen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een heel erg betrokken persoon

Petra was zeer betrokken bij de uitvaart. Ze heeft met ons meegedacht. Wij hebben haar hulp en steun als zeer prettig ervaren en kijken terug op een mooie uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel erg betrokken

Petra neemt de tijd voor je ,erg betrokken, wil het zo goed mogelijk doen voor je om een waardig afscheid te regelen. En ook nog daarna. Heb hier een goed gevoel bij. Hartelijk dank Petra,vr.gr.Cocky

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd