Filters

10

Optimaal "genieten" van (de voorbereiding) een uitvaart.

Vanaf het allereerste contact was er meteen een klik. "Geen woorden maar daden": een lijfspreuk die ik hoog in het vaandel heb staan, werd door Petra tot in de perfectie tot uitvoer gebracht. Ik ben inmiddels 55 jaar, maar had nog geen enkele ervaring in het 'werken' aan een uitvaart. Nog nooit eerder had ik te maken gehad met een verdrietige situatie, als deze. Petra regelde alles op een hele natuurlijke en menselijke manier, zodat ik en mijn familie het verlies konden verwerken en aandacht aan elkaar konden geven. Het is inmiddels alweer 3 maanden terug dat ik in deze situatie zat en heb de tijd genomen om deze review zo objectief mogelijk te schrijven. Petra is een warm mens, dringt zich niet op en heeft begrip voor de situatie waar jij op dat moment in zit. Zij is integer, professioneel en zeer goed georganiseerd. Het klinkt misschien heel raar, maar ik heb genoten van haar werk!! Groet van Eric

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn om zo ondersteund te worden in een moeilijke tijd!

Petra Timmers is secuur, respectvol en invoelend. Het organiseren en uitvoeren van de uitvaart van onze dochter verliep foutloos. Ook daarna was het contact warm en had je zorg voor ons. Petra fijn dat je ons hebt bijgestaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een topper!

Ontzettende betrokken lieve vrouw. Dankbaar voor haar meedenken, contact houden en Petra haar steun.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Petra heeft ons enorm goed bijgestaan na het overlijden van onze tante Jo. Ze is er wanneer nodig, zonder te aanwezig te zijn. Petra is een mooi mens, zeer professioneel, zo iemand van wie het jammer is dat je die pas ontmoet onder verdrietige omstandigheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een dikke 10 voor Petra

Petra, Jij hebt ons ontzettend goed geholpen bij de uitvaart. Je warme persoonlijkheid voelde gelijk vertrouwd. Zowel voor als na de crematie was je dag en nacht voor ons aan het werk! En het is nog niet klaar. Ik zou je aan iedereen aanbevelen. Lieve groeten, Paula en Gerard van Doorn

 • Aanbevelen? Ja
10

Een 10 voor Petra Timmers!

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking met Petra Timmers. Petra staat direct voor je klaar, ongeacht dag of tijdstip. Daarnaast denkt ze voortdurend met je mee om tot een voor jou wenselijk afscheid te komen. Daarbij is voor haar niets te gek en probeert ze tot de allerbeste keuzes en/of oplossingen te komen. Ook na het afscheid houdt het voor Petra niet op. Petra doet veel aan nazorg en behandelt iedereen met respect, aandacht en liefde. Ik kan Petra omschrijven als een warme, professionele, betrokken en integere persoonlijkheid en kan haar van harte aanbevelen! Onze dank richting haar is danook groot.

 • Aanbevelen? Ja
10

Petra is een heel prettig persoon die op een uitstekende manier uitleg geeft over alles waarmee als

Als je voor een trieste periode komt te staan zoals in mijn geval stelt Petra je op een rustige en meteen vertrouwde manier gerust. Ja staat er dan niet alleen voor gelukkig. Petra heeft alles uitstekend begeleidt en daardoor mijn vrouw een waardig afscheid bezorgt. Alles is tot in de puntjes verzorgd door Petra. Ik wil haar hiervoor heel hartelijk bedanken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mijn Man is op 31-01-2021 overleden dus je gaat van die tijd een achtbaan in .werdt gelukkig geholpen door Petra Timmers Zei begreep mijn verdriet en hielp me bij Louis zijn uitvaart. In deze tijd geen makkelijke manier om afscheid te nemen maar ze heeft het toch voor elkaar gekregen mijn een warm afscheid te laten nemen van me man. En met veel verdriet maar met een goed gevoel. Bedankt Petra

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prima begeleiding en zorg

Met veel zorg gekeken naar onze wensen en naar de mogelijkheden die er waren om aan onze wensen te voldoen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik kon me geen betere persoon voorstellen dan Petra Timmers.

Volgen mij kregen we Petra toegewezen, nou die keuze had niet beter kunnen zijn. Wat is die vrouw betrokken toegewezen met haar beroep. Mijn kinderen zeiden "kunnen we haar ook adopteren?" Het gebeuren waarin zij bij je binnen komt is natuurlijk verre van fijn, maar dan heb je aan Petra een HELE goeie. Dank je heel hartelijk voor je steun en toewijding. Arie Leeuwrik en zijn kinderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Petra zeer Professioneel, maar ook een mens met hart van goud.

Als een dierbare onverwachts sterft heb je geen tijd om helder over zaken na te denken en om het allemaal zelf te regelen. Afscheid nemen van een dierbare kun je namelijk maar één keer doen en dat wil je tot in de puntjes verzorgd hebben. Wij hebben Petra leren kennen als eenProfessioneel persoon, die oprecht een luisterend oor is. Jekwam met een duidelijk helder verhaal, je had voorbeelden en er werden ideeën aangedragen. Petra was er als we met vragen zaten. niet alleen tijdens de intake maar ook tijdens en na de crematie. Persoonlijk vinden we je niet allen zeer Professioneel, maar ook een mens met een hart van goud. Dankzij Petra is de crematie gevormd zoals wij het in ons hoofd hadden zitten. Wat ons betreft kon het niet beter en kunnen we met een goed gevoel terug kijken op de uitvaart hoe groot het verdriet ook is, dit was een heel waardig afscheid van onze Moeder/Schoonmoeder. Wij zouden Petra dan ook aan iedereen aanraden in deze moeilijke tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankbaar!

Fijne begeleiding. Heel bekwaam en persoonlijk. Dankbaar Petra!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig mooi en integer begeleid en goed , ge en verzorgd

Petra , Een vakvrouw met het hart op de juiste plaats !! Ook de nazorg vond ik geweldig ,!! Met vriendelijke groet Truus Abbes

 • Aanbevelen? Ja
10

Petra is een vrouw met een grote passie voor dit vak.

Ik heb deze crematie voor mijzelf als zeer goed ervaren en dit ook van de andere genodigden gehoord. Verder was er heel veel contact in het begin van Monuta kant uit om de crematie in goede banen te leiden ,dit was ook precies wat wij wilden. Daarnaast was de opbaring thuis van mijn vrouw, die 9 dagen was, ook heel goed begeleid door Monuta..Verder kan ik iedereen een uitvaart aanraden bij Monuta zoals wij die hebben ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, meedenkend en proffesioneel

Petra heeft ons geweldig begeleid bij de organisatie van de crematie van onze zoon. Ze denkt mee, stuurt waar nodig, adviseert en komt al haar afspraken na. Ze is een warm persoon die aanwezig is wanneer nodig, maar tegelijk ook op de achtergrond kan blijven. We kijken terug op een bijzonder afscheid en zijn haar daar erg dankbaar voor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een. mooi afscheid!

Lieve Petra, Wat heb je dat mooi gedaan. Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld

Aan alle wensen voldaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, professioneel, warme vrouw, die alle lasten uit je handen neemt.

Ze neemt alle tijd, komt langs om alles te bespreken. Zegt wat ze heeft geregeld, we waren ontzettend blij met haar.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd