Filters

10

Uitvaart Netjes en verzorgd en zeer vriendelijk en behulpzaam.

Wij hebben afscheid genomen van onze moeder en de uitvaart is verzorgd door Monuta. Alles was echt heel erg mooi en netjes verzorgd. Van het begin tot eind. Ook de behulpzaamheid, rust en de ongelooflijke vriendelijkheid van Gerrit Klein, die de uitvaart en alles eromheen heeft besproken met ons als familie, en zorgvuldig de uitvaart fijn heeft geregeld. Zeer prettig geholpen met alles! En daarvoor heel veel dank!! En natuurlijk ook dank aan de andere medewerkers die hun zorg hebben bijgedragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima uitvaartverzorging!

Wij hebben op een fijne manier afscheid kunnen nemen van onze oom. Ook anderen die het afscheid meebeleefd hebben waren zeer te spreken over de manier waarop dit gebeurd is. Het is gedaan in een stijl die echt bij hem paste, ook in de kerk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig verzorgde uitvaart van het begin tot het eind.

De uitvaart verzorger heeft ons veel werk uit handen genomen en was vriendelijk. Het mortuarium sfeervol en opbaring goed verzorgd. Begrafenis vanaf vertrek mortuarium tot het einde op de begraafplaats zeer stijlvol en goed georganiseerd. Alle medewerkers van Monuta representatief en keurig gestyled. De meeste mensen gaven een hoge waardering voor deze uitvaart. Zelfs de video vd uitvaart was mooi.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het was precies zoals wij dit wilden

Het voorgesprek was goed en de uitvaart was heel goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Jammer dat de rekening zo snel binnen kwam

 • Aanbevelen? Ja
10

Soepel en respectvol

Alles ging soepel van begin tot eind, en alle medewerkers waren zeer respectvol

 • Aanbevelen? Ja
9

goede begeleiding en adviezen:

Dit resulgeerde in een mooie respectvolle uitvaart

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede persoonlijke behandeling.

Goede en menselijke afhandeling van de zaken, je word zeer goed door de mensen ondersteund en het zijn gewoon om in een woord te zeggen, toppers!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden over alles m.b.t. de uitvaart

Het contact met uitvaartverzorger Guido Poesiat voelde van begin tot eind vertrouwd, prettig en in alles voelden we ons serieus genomen. We kijken met een fijn, tevreden gevoel terug op een bijzondere, waardevolle dag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot in de puntjes geregeld

Keurige en verzorgde uitvaart, die zeer respectvol verlopen is.

 • Aanbevelen? Ja
8

Netjes en goed verzorgd

We zijn als familie tevreden over de verleende service, ook omdat we ten allen tijde via whatsapp konden communiceren, zodat onverwachte zaken snel geregeld konden worden. De hele uitvaart (en het proces ernaartoe) verliep netjes en verzorgd en we werden goed voorgelicht over de mogelijkheden. Minpuntje: te weinig gereserveerde stoelen voor de familie. Er werd te laat navraag gedaan naar het juiste aantal familieleden. Dat ik bij 'aanbevelen' Nee heb aangevinkt betekent dat ik nóóit een bedrijf aanbeveel. Ik vind dat een belachelijke ontwikkelingen, dat bedrijven daar altijd naar vragen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Was heel goed en persoonlijk

Ik was wat sceptisch over begrafenisondernemingen na een eerdere mindere ervaring. Deze keer was het uitstekend geregeld, duidelijk, transparant, respectvol en persoonlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Behulpzaam vriendelijk

Denken mee erg behulpzaam vriendelijk bijna alles is mogelijk of bespreekbaar Helpen en ontnemen indien mogelijk ook wat uit handen zodat je zelf ook de mogelijkheid heb om andere dingen te regelen Mocht het ooit weer nodig zijn zal ik zeker weer terug komen bij Adrienne Klein

 • Aanbevelen? Ja
10

persoonlijk met respect

alles omtrent het overlijden van mijn vrouw en de route naar de crematie is met veel respect en liefde voor de achterblijvers gerealiseerd. Met name de uitvaart begeleider Gerrit was een grote steun.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van monuta!

Wij zijn heel goed bijgestaan, en alles was tot in de puntjes geregeld zoals wij als familie het wilden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Monuta is een heel betrokken professionele uitvaartverzorger.

Na het overlijden van mijn moeder hebben wij op advies van vrienden Monuta als uitvaartverzorger ingeschakeld. Fijn gesprek gevoerd waarbij alle mogelijkheden zijn besproken. Tijdens de uitvoering van de gemaakte afspraken hebben wij Monuta leren kennen als een organisatie die heel nauwgezet werkt, afspraken stipt nakomt en goed bereikbaar is. De crematie zelf is door Monuta op een zeer professionele en betrokken wijze begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel erg tevreden

Namens de hele familie kan ik zeggen dat alles heel goed en discreet was geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Super lief en geduldig, niks is teveel denken met je mee wat ik zeer op prijs stelde.Ze maakte het een stukje makkelijker voor je zeker in deze moeilijke periode. Echt super tevreden dikke 10 .

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Fijne begeleiding, dat geeft rust. Alles geregeld zoals we het hebben wilden. Wij kijken terug op een goed afscheid. Bedankt Gerrit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk respectvol professioneel

Persoonlijke begeleiding Respectvolle uitvaart Nazorg Bijzonder lieve en professionele Mw. Klein

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoals biven de kaart " het is goed zo"

Prima ervaring. Alles wat wij wilde kon en gebeurde

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooier afscheid konden we ons niet wensen

Als je afscheid moet nemen van degene waar je zoveel van houd dan is het fijn als je iemand hebt die zich voor 110 % inzet om het allermooiste afscheid wat je maar kan wensen te helpen regelen. Dan moet je echt bij Adrienne Klein zijn. vanaf het moment dat we Monuta hebben gebeld en ook om haar hebben gevraagt ( we hadden al eerder een zeer goede ervaring met haar) heeft ze ons bijgestaan met zoveel respect en warmte. Eigenlijk was alles mogelijk. niks was teveel. altijd een luisterend oor , wanneer we er zelf niet uitkwamen was ze er om ons te helpen en voorzien van tips en andere ideeen. en ook na de uitvaart is ze er nog steeds. wanneer je een vraag hebt of wat dan ook is ze nog even warm, hartelijk, geinteresseerd en behulpzaam. iemand met een groot hart voor een ander. Dank je wel Adrienne!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot in de kleine puntjes netjes verzorgd.....

Wederom de dienst en steun van Monuta Adrienne Klein te Vlissingen mogen ervaren. Heel goed verzorgd en luisteren naar de wensen van de nabestaanden. Alles is bespreekbaar en evt te realiseren ook in de Covid19 perikelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

In een moeilijke tijd, is Adriene een lichtpuntje. Dank je wel, voor alles wat je voor ons gedaan hebt.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd