Laden reviews...
187 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reacties zijn positief met duidelijke communicatie en grondige reiniging. Klanten waarderen de vriendelijke aanpak en betrouwbaarheid van de planning. De auto's komen schoon en fris terug, vaak snel en efficiënt. De service blijkt zowel handig als betrouwbaar.
Niet alles is gedaan. Jammer dat er daarna ook niet meer gereageerd word.
Beveelt niet aan
24 August 2026
M
Noord Holland
Beste M,
Uw e-mail adres is bij ons niet bekend. Tevens hebben wij geen klant ontvangen.
Wij verzoeken u vriendelijk om uw klacht in te dienen via [email protected] als u diensten bij ons heeft afgenomen.
2 auto's laten reinigen binnen en buiten door Donovan. Prima en voor herhaling vatbaar.
21 August 2026
Anneke
Amsterdam
Alle vlekken in het interieur eruit gekregen en een schone auto van binnen en buiten!
20 August 2026
Stefan
Amsterdam
De poetser heeft zich uitstekend van zijn taak gekweten, de auto is weer showroom nieuw, zeer tevreden
19 August 2026
Rein van Noord
Pijnacker
Binnen intererieur erg netjes schoon, lak buiten zou beter kunnen. Verder goede service!! En keurig op tijd, voor de deur.
17 August 2026
Barend
Diemen
Zoals de eerdere keren . Netjes op tijd en alles netjes gedaan.
12 August 2026
Richard Diepgrond
Almere
Auto was vergeven van de vogelenpoep! Vlak nadat ik een afspraak had gemaakt. Maar vol overgave aan de gang en drie uur later als door een ringetje te halen! Volgens mij is hij nog nooit zo schoon geweest, binnen en buiten. Trouwens ook een heel aardige gozer met verstand van zaken! Kost een paar centen maar dan heb je ook weer een zo goed nieuwe auto, in ieder geval wat uiterlijk betreft!! Waarvoor dank!!!
7 August 2026
Ton Ploeg
Den Haag
De velgen zijn nog vies, her en der zandkorrels en niet goed gekeken onder de stoelen waardoor er nog viezigheid achter bleef. De stoelen zitten gaatjes in vanwege de ventilatie,daar is viezigheid in achter gebleven en dat had makkelijk verwijderd kunnen worden met de juiste materiaal.
7 August 2026
chafik amroussi
heerhugowaard
Geweldig zoals mijn auto er na de poetsbeurt uit zag. Glimmende lak, geen vuiltje meer te zien. Inwendig geheel gecleand, de matten zagen er weer uit als nieuw.
6 August 2026
Jannes Schuurhuis
Brielle
Prachtig schoon gemaakt
5 August 2026
Anneke van Rooijen
Culemborg
Auto zeer professioneel schoongemaakt van binnen en buiten. Zeer vriendelijke medewerker
Paul
Ijmuiden
De chauffeur liet netjes weten dat hij er aan Kwam,Netjes gewerkt,auto ziet er weer super Schoon uit. Thanks
Anja Peiren
Tiel
Afspraak snel gemaakt, prijs zoals op de website staat aangegeven. Goede communicatie. Volledig volgens afspraak een mooi resultaat
Alfred
Sassenheim
Professioneel, vriendelijk, komt afspraken na en levert uitstekende dienst.
31 July 2026
Royal Brinkman
's-Gravenzande
Denzel heeft een hele klus gehad, hij heeft de haren van onze witte boxer uit de auto verwijderd. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Hij kon niet alles verwijderen, omdat boxerharen erg vervelend zijn, en de bekleding lastig. Maar de auto is weer leefbaar en mijn zoon kan er weer fatsoenlijk in rijden.
29 July 2026
jannie
ter aar
In eerste instantie sceptisch, maar uiteindelijk zeer goed geholpen. Zelfs daags na de behandeling nog geholpen met een second opinion en advies door een van de beste medewerkers. Auto leek van binnen weer zo goed als nieuw. Een flinke aanrader!!
25 July 2026
Marvin
Purmerend
Wat een service! Gregory heeft topkwaliteit geleverd! Hij ging heel nauwkeurig te werk, en heeft echt zijn uiterste best gedaan! Ik ben super blij met het resultaat!
23 July 2026
Dominique
Amsterdam
Ik ben erg tevreden over de interieurreiniging van mijn auto. De stoelen, vloermatten, het dashboard en alle andere oppervlakken zijn perfect schoon gemaakt. De auto ruikt weer fris en ziet er van binnen weer uit als nieuw. Professionele service, vriendelijk personeel en een uitstekend resultaat. Zeker een aanrader!
21 July 2026
Genie
Den Haag
super
17 July 2026
kleurgamma
Amsterdam
Grondig en top gereinigd en zeer attent en vriendelijke medewerker
8 July 2026
Heleen Ybema
Zwolle
Ik vind het jammer aan de telefoon hebben ze verteld dat het €169 was toen ik moet afreken was het €230 euro
Beveelt niet aan
5 July 2026
Mohamed
Delft
Donnovan was op tijd en zeer vriendelijk. Er is gevraagd of er specifieke zaken waren die extra aandacht hadden. Heeft de opdracht correct uitgevoerd. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden heden.
3 July 2026
Joyce
Leiden
Uitgevoerd zoals afgesproken en netjes op tijd en heel mooi schoon!
30 June 2026
Jeffrey
Zwolle
Fijne service dit. Netjes laten weten dat hij iets vertraagd was, auto helemaal netjes gepoetst en ziet er weer fantastisch uit! Echt een aanrader.
29 June 2026
Jennifer
Zoetermeer
Prettig geregeld, goed gewerkt. Half uur later dan afgesproken, geen probleem maar ik vraag me af of de plannjng niet te volgen kan zijn zodat je er niet uren voor niks op zit te wachten. (Planning 9-11, aankomst 11:40 u)
29 June 2026
Joost
Hillegom
MyCarCleaners is toonaangevend in autoschoonmaak op locatie sinds 2010. Wij werken voor de particulieren, bedrijven en overheid.
Boek een poetser aan huis.
Neonweg 106
1362 AE Almere