Filters

1

Zeer slecht en na schade geen oplossing

Auto laten poetsen van binnen, na de werkzaamheden geconstateerd dat de hendel van de cruise control aan de stuurkolom was afgebroken. Meedere malen contact gezocht. Helaas blijft men erbij dat de schade niet door hen is ontstaan. Zelfs na foto's te hebben overlegd van de verse breuk van de hendel. Zeer slechte service en nooit meer!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Christoph, Bedankt voor uw bericht. Wij hebben uw klacht zeer accuraat opgepakt en u reeds aangegeven dat de poetser tijdens de reiniging geen schade heeft gemaakt, noch heeft geconstateerd. Indien de poetser dit had veroorzaakt dan hadden wij dit uiteraard netjes voor u opgelost. Echter, wij kunnen geen aansprakelijkheid erkennen wat niet door onze werkzaamheden is veroorzaakt. Nogmaals onze excuses voor eventueel ongemak hierdoor. Vriendelijke groet, Team Car-Cleaners.nl

9

Fijne service

Ik ben heel blij met het resultaat dat behaald is. Ik heb mijn auto nu 7 jaar voor het eerst heb ik mijn bekleding laten reinigen. Het ziet er weer als nieuw uit. Heel erg blij. Dankje wel lorenzo voor de perfecte service.

 • Aanbevelen? Ja
1

Auto kapot naar reiniging

Direct na de schoonmaak startte mijn auto niet. Ik kreeg een push-start van de schoonmaker die beweerde dat een zwakke accu de reden zou kunnen zijn nadat de deuren gedurende langere tijd tijdens het schoonmaken waren geopend (ik had nog nooit eerder accuproblemen gehad met deze auto). Tijdens het rijden op dezelfde dag merkte ik dat de deursloten willekeurig open en dicht gingen. Op aanraden van het bedrijf heb ik de week erna de auto goed geventileerd en verwarmd. In de loop van die week nam het willekeurige openen en sluiten van de deursloten af. Maar de handmatige schakelaar voor het sluitsysteem werkt nu ook echter niet meer. Ik neem aan dat reinigingsvloeistof de storing heeft veroorzaakt. Er was ook condensatie aan de binnenkant van mijn navigatiedisplay te zien. Verder lijkt gebruik van een teveel aan reinigingsvloeistof een kortsluiting te hebben veroorzaakt waardoor de accu leeg raakte: ik moest nog drie keer hulp zoeken om de auto te starten in de week nadat de schoonmaak had plaatsgevonden. Klantenservice suggereerde dat deze fouten te wijten waren aan de leeftijd van de auto, of andere redenen dan het schoonmaken. De auto is echter pas acht jaar oud en ik ben de eerste eigenaar, en heb nog nooit een van deze problemen gehad. Op dit moment is mijn auto onbruikbaar en de ervaring heeft me veel stress bezorgd. Dit had ik niet verwacht van zo'n eenvoudige en routinematige procedure als een schoonmaakbeurt.

 • Aanbevelen? Nee
9

Uitstekende service

Wij hebben een tweedehandse auto gekocht die stonk heel erg maar rook. Niks meer van te ruiken perfecte service.

 • Aanbevelen? Ja
6

Resultaat super, communicatie kan beter

Afspraak gemaakt om mijn auto interieur te reinigen tussen 08:00 - 12:00 uur. Avond van tevoren kreeg ik een SMS dat het om 13:00 uur zou zijn. Nou goed, vooruit dan.. Tijd verstreek en uiteindelijk kreeg ik een aanvullende SMS met nog een ander tijdstip en later werd ik nog gebeld. De afspraak werd toch pas 16:30 uur. Waarom werd helaas niet toegelicht, achteraf gezien had dit voor meer begrip gezorgd. De persoon die de werkzaamheden verricht heeft, heeft uitstekend werk geleverd. Van de honden haren was niets meer terug te zien!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kanjers

Geweldige app ervaring mijn auto’s zijn super zeer schoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Schoner dan ik had durven dromen

Boven verwachting goede service. Echt àlles was schoon. En veel beter schoon dan ik dacht dat nog mogelijk was. Prettige, betrouwbare medewerker.

 • Aanbevelen? Ja
3

Gaat wel....

Heb de duurste behandeling laten doen,maar er mankeerde nogal wat aan de uitvoering daarvan en moest stroom geven terwijl de cleaner ook een aggregaat bij zich had......

 • Aanbevelen? Nee
9

Prachtig resultaat

Voor 2 auto's ernstig vervuild ivm werkzaamheden en verbouwing, (bus,'MAN) interieur erg goed gereinigd zelf enkele verfvlekken zijn eruit gehaald met de stoommachine.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Communicatie helder en het resultaat blinkend schoon!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede vriendelijke service

Poetser was op tijd, vriendelijk, behulpzaam. Snel en goed schoon!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

Had een heleboel hardnekkige vlekken in mijn auto die ik er zelf niet uit kreeg. Beetje rond gegoogled en ben car cleaners tegengekomen. Meteen een afspraak gemaakt en werd de volgende ochtend al geholpen. Ben hartstikke tevreden met het eindresultaat, binnenkant is als nieuw!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed werk geleverd, vriendelijke man

Nooit eerder de auto schoon laten maken door een ander, maar omdat er vlekken in de bekleding waren gekomen die ik er zelf niet uit kreeg, heb ik gegoogeld en kwam bij Carcleaners uit. En de man die langs kwam heeft goed werk geleverd, de bekleding ziet er weer fris en schoon uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Schone auto, supersnel en conform afspraak

Blij met het eindresultaat

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

Heavy extra vies shampoo pakket genomen. Ik ben heel erg goed geholpen, de service was top, heel klantvriendelijk, niets om op wan te merken! Alle vlekken zijn uit mijn bekleding, nu kan ik weer met een fris gevoel autorijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Mijn auto is weer als nieuw!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend gedaan en zeer tevreden!

Een medium shampoo pakket gehad. Mijn auto is weer super schoon van binnen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Super vriendelijk en professioneel! Mijn dank is groot!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Ik heb mijn Audi A3 laten reinigen met een Elite pakket. Mijn auto is van binnen en buiten weer brandschoon. Heel klant vriendelijk. Had ik veel eerder moeten doen. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super schone auto!!

Afspraak gemaakt voor woensdag (flexibel) en de poetsers waren lekker optijd ik was zelf 5 minuten te laat. Auto lekker gereinigd ik had een medium shamponeerpakket. Tot in de puntjes schoongemaakt zelfs mijn kofferbak is gestofzuigd top dus!!! Ik ben super tevreden mijn auto rook ook lekker fris!! Mijn velgen waren zo vies en dacht dat komt niet meer goed, maar zijn weer helemaal schoon. Zeker aan te bevelen netjes op tijd, schone auto en dat allemaal na 2 dagen eerder een afspraak online gemaakt te hebben.

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos

Woensdag 11-05-2022 zijn ze geweest om mijn auto van binnen, en van buiten te poetsen, en de bekleding te reinigen. Bekleding was schoon, en de auto gepoetst. Eindresultaat was niet naar mijn zin. Binnenkant van de deuren, stijlen, en kofferbak ( plaatwerk ) niet gedaan, zelfs niet schoongemaakt. Velgen, en banden ook niet gedaan. Buitenkant van auto allemaal nog witte strepen van poetsmiddel, dus niet goed uitgepoetst. Hier foto’s van gemaakt, en een klacht ingediend. Woensdag 18-05-2022 was meneer van CAR Cleaners terug, heb aan hem aangegeven wat de klachten waren, ook dat de velgen niet schoon waren. Velgen kon hij niet schoon maken zei hij, omdat dan het hele wiel eraf moest. Borsteltje had hij niet. Meneer heeft even met een hogedrukreiniger rond de plekken gelopen die hij moest doen, deze later ingespoten met een of ander spul, en afgeveegd met een doekje. Meneer was nog geen half uurtje bezig. Hij gaf aan klaar te zijn, weer geen banden en velgen gedaan. Deze heeft hij later na aangeven van mij toch gedaan. De plekken die hij gedaan heeft van de deuren, etcetera, waren schoon, met strepen, en glommen niet. Voor mij dus NOOIT GEEN CAR CLEANERS MEER, had het Heavy Duty pakket, met extra braak reiniging, wat in totaal €245,00 euro heeft gekost. Dit was het allemaal niet waard, had hem net zo goed door de wasstraat kunnen halen, en zelf met een lapje kunnen poetsen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitstekend gedaan, het resultaat is het 100% waard!

2 weken geleden mijn 2e hands auto aangeschaft die van binnen stonk doordat hij waarschijnlijk als bezorg auto was gebruikt. veel vlekken in de bekleding en een geur die met meerdere denneboompjes (je kent ze wel die je ophangt aan je binnenspiegel) niet te maskeren was. Na grondig online onderzoek en een aantal belletjes naar locale autoschoonmaker bedrijven kwam ik online bij CarCleaners terrecht. Ze waren veruit de goedkoopste en kwamen nog thuis bij mij langs ook! Vanochtend is de auto grondig aangepakt en schoongemaakt en ik ben echt zo erg tevreden met het resultaat dat ik met plezier deze review schrijf. Bedankt Appie voor je deskundige toelichting en hoe je het hebt aangepakt! Super klantvriendelijk geholpen en elke cent waard geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig!!!

Ziet er weer keurig uit. Dankje voor deze goeie service

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ontzettend bedankt voor het reinigen van onze Tesla vandaag. Hij ruikt weer heerlijk fris van binnen en glimt weer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig!

Communicatie verloopt prima. Netjes bellen omdat ze er eerder zijn. De auto zowel aan de binnen als buitenzijde keurig schoon na het saharazanddrama :) Ik vind het de €117,= echt waard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Hele goede service, super personeel helemaal geweldig. Tot de volgende x

 • Aanbevelen? Ja

Over Car Cleaners BV

Car-Cleaners.nl is toonaangevend in autoschoonmaak op locatie sinds 2010. Wij werken voor de particulieren, bedrijven en overheid.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd