Goede service en advies
Patrick is een rustige en betrouwbare verkoper. Dringt niets op en komt afspraken na. Wij zijn tevreden met onze Audi Q5 Sportback!
2 May 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 176 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen consistente positieve ervaringen met vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en een soepele afhandeling. Klanten waarderen eerlijke prijsstelling, snelle levering en betrouwbare service. Over het algemeen is de ervaring positief, betrouwbaar en prettig.
2 May 2025
Anna
Arnhem
Voor de aanschaf van een gebruikte BMW 330e kwam ik bij Patrick van PPW auto's terecht. Hij levert fantastische service! De hybide accu is op mijn verzoek kosteloos bij de BMW dealer gecontroleerd en ik kreeg zonder dat het in de advertentie vermeld stond een set velgen met winterbanden erbij. De communicatie was heel prettig en transparant.
10 April 2025
Murphy
SCHARENDIJKE
Ik ben 77jaar dit heb ik nog nooit meegemaakt wat een service en betrouwbaar hier klopt het spreekwoord eerlijk duurt het langst .Patrick ga zo door en blijf zo’n mooie en eerlijk auto’s verkopen , dan krijg jij steeds meer klanten . Wat mij betreft met je zaak , heel veel succes . Van een tevreden klant. Jan v d Breekel.
5 April 2025
Jan
Moergestel
Even getwijfeld om 100% electrisch te gaan, maar EQC bevalt top
7 March 2025
Bob
Amersfoort
Zeer gedreven en enthousiaste eigenaar maakt het waar in kwaliteit en in kwantiteit
25 February 2025
Hans schouten
Leidschendam
Patrick is een eerlijke, leuke gast. Het vertrouwen is er direct en niets is teveel. Zijn service staat bovenaan het lijstje. Een proefrit met de mini Cooper, hij stond al klaar en te blinken. Wat een mooie stoere bak, net als al zijn andere bolides. Zo'n mooi assortiment heeft hij staan die je nergens anders ziet. Ook staat hij voor oplossingen, er was een klein probleempje met de mini maar dat is keurig en vakkundig opgelost. Hij had zelfs voor een week lang en electrische mini te leen voor mij. Echt super geregeld. Zelfs mijn zoon zei: als ik een nieuwe auto wil dan weet ik waar ik moet zijn. Absoluut een prachtbedrijf met een geweldig persoon. Bedankt.
5 February 2025
Anita
HOUTEN
Patrick is een eerlijke en vakbekwame professional. Hij komt al zijn afspraken na.
4 February 2025
Gino
Zoetermeer
Op zaterdag gebeld voor een afspraak voor een bezichtiging. Patrick was heel flexibel in het maken van afspraken. Tijdens de bezichtiging heeft Patrick ons uiterst vriendelijk, persoonlijk en op een toegankelijke manier ontvangen en te woord gestaan. Aan het vervolgcontact en overeenstemming hebben wij een goed gevoel aan over gehouden. Ook de aflevering hebben wij als zeer aangenaam ervaren.
16 December 2024
Koen
Breda
Fijn contact gehad met Patrick. Neemt de tijd voor je en beantwoord al je vragen. Hadden meer het gevoel dat we met een oude kennis in gesprek waren dan een verkoper. Voertuigen zijn allemaal top notch! Absoluut een aanrader
7 December 2024
Halil
Bircan
Toen ik daar naar binnen liep voelde gelijk goed aan ben heel goed geholpen en heb een heel leuk auto kennen kopen
23 October 2024
Ali Akdemir
Dordrecht
Recent heb ik bij deze dealer een prachtige Audi Q3 Sportback gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm tevreden ben over de gehele ervaring. De service was uitstekend; er was absoluut geen sprake van opdringerigheid, en de verkoper nam ruim de tijd voor ons. We kregen meteen de kans om een proefrit te maken en kwamen snel overeen over een eerlijke verkoopprijs. Patrick is een betrouwbare en eerlijke handelaar, goed bereikbaar en zonder onnodige poespas. Bij de koop kregen we ook een nette garantie mee, met de belofte dat we altijd konden bellen als er iets was. Na ongeveer een maand merkte ik iets aan de remmen. Eén telefoontje was genoeg en ik mocht zonder problemen langskomen. De remblokken en remschijven werden direct vervangen, zonder gedoe. De auto rijdt nu als een zonnetje! Dit is duidelijk een eerlijke en kundige handelaar die ik met een gerust hart aan iedereen kan aanbevelen. Ik hoop zeker dat ik mijn volgende auto weer bij hem mag kopen!
4 October 2024
Mourad
Leiden
Wij hebben Patrick bij de aanschaf van onze MINI Countryman als een bijzonder hulpvaardig, sympatiek en professioneel persoon ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een andere auto dan is PPW zeker een aanrader.
4 October 2024
Aad 't Hoen
Zoetermeer
Heeel blij met m'n nieuwe auto, super vriendelijk geholpen
21 August 2024
Iwj
Pijnacker
Goede en vakkundige voorlichting. Keurige prijs gekregen voor onze inruilauto. De hier gekochte Mini Countryman voldoet uitstekend. Voor ons is dit een “top bedrijf” en bevelen het ten zeerste aan. Groetjes Cees
4 July 2024
Cees
Hengelo
Onlangs mijn auto tegen redelijke prijs ingeruild voor een jongere auto welke aan onze huidige wensen voldoet. Prettig contact met de verkoper gehad en prima uitleg van het nieuwe model. Bedankt voor de snelle levering en jullie flexibiliteit .
21 June 2024
Zoltan
Vlissingen
Prachtige auto gekocht Voelde vertrouwd er werd eerlijk advies gegeven en nog 6 maanden garantie de auto boekjes waren niet aanwezig maar werden netjes na gestuurd . Patrick bedankt , heel tevreden !!!!!
16 June 2024
Ingrid
Apeldoorn
Super mooie auto gezien, heerlijk in gereden. De hele ruimte stond vol met mooie auto’s, maar de Volvo was precies wat ik zocht. Mooie deal gesloten en blij naar huis. Vandaag de auto opgehaald en veel meer service gekregen als verwacht!! Wat bijzonder, dat zie je niet vaak meer… Tien sterren als het zou kunnen, maar de vijf zijn meer dan verdiend en ik raad dit bedrijf aan iedereen…
16 May 2024
Robin Irene
Boven Leeuwen
Heel goed geholpen, goede prijs voor m'n Inruilauto, goede uitleg, Ik raad deze garage bij iedereen aan.
16 May 2024
Ad
Arnemuiden
PPW Auto’s werken snel en zijn heel servicegericht. Leuke mensen en leuke auto’s!
8 May 2024
Kathy
Breda
Top bedrijf, erg fijn geholpen en geadviseerd. Vanaf het begin direct vertrouwen gehad dat ik als jonge meid zonder verstand van auto’s goed geholpen zou worden en dat blijkt ook met mijn aankoop. Een echte aanrader.
24 April 2024
Amber
Dordrecht
PPW is kritisch in welke auto’s hij in de verkoop neemt. Dit zie je direct terug in de kwalitatieve en volledige auto’s welke aangeboden worden. PPW auto’s staat achter hetgeen hij verkoopt plus heldere, duidelijke communicatie maakt het een fijne ervaring als klant. Ik kom hier zeker terug!
8 April 2024
Evert
Bleiswijk
Patrick is zeer prettig om zaken mee te doen en komt de gemaakte afspraken stipt na. Blij met de auto en met PPWautos.
12 March 2024
Michiel
Nieuw-Vennep
Zie boven.
26 February 2024
Mart
Classens
Perfect geholpen, onze Volvo is keurig netjes afgeleverd geheel volgens afspraak! Vriendelijk contact en communicatie en goede service.
22 February 2024
Sander
Made
Mijn ervaring is heel goed , alles ging heel makkelijk en snel en erg goed geholpen. Patrick heeft duidelijk een hele erge passie voor auto’s en dat is terug te zien in de kwaliteit van zijn werk
22 February 2024
Julius