Een goed financiële adviseur.

Een adviseur die goed bereikbaar is. Financieel advies onder 1 dak.

uiterst betrouwbaar en deskundig

Dhr. Padt is grondig, betrouwbaar en deskundig. Elk half jaar wordt hij bijgeschoold met de nieuwste wet- en regelgeving en moet hij examens afleggen om z'n deskundigheid op niveau te houden. Hij is betrokken en denkt met je mee. Hij heeft een engelengeduld en legt alles helder uit.

Great !!!

Great !!

• Poleciłbyś nas? Tak

Uitstekend!

Ik ben zeer goed geholpen tijdens het aankopen van mijn eerste woning, denken goed met je mee.

• Betrokkenheid

Perfecte begeleiding in het aankoopproces van de woning en de daar voor nodige financiering.

Direct antwoord op al mijn vragen zonder wachten! In een woord Prima dienstverlening.

Monetstraat 1

1328 PK Almere