Samen dingen oplossen van de auto wat lastig is was om te maken….omdat de onderdelen lastig was aan tekomen.alles word uit de kast getrokken om het te kunnen maken en ik was er super blij mee. Bij de Peugeot garage in Uden stuurde ze mij naar de sloop daar moest ik maar gaan kijken voor een motortje voor mijn elektrische raam voor mijn Peugeot RCZ Toen kwam ik bij Paul en die heeft alles mooi gemaakt zonder problemen. En de prijs was ook mooi. Bij de Peugeot dealer in uden ga ik nooit meer heen. Die is ook nog eens schreeuwend duur met alles. .. ik blijf mooi bij Paul met mijn auto.

• Bereikbaarheid

VDA denkt mee met de klant

Eerlijk bedrijf wat het beste voorheeft met de klant. Ze denken mee om een reparatie goed en betaalbaar uit te voeren. Geen onnodige kosten.

• Bereikbaarheid

Goede service en deskundig.

Prijs is afhankelijk van wat er noodzakelijk aan de auto moet gebeuren, en is inherent aan de huidige kosten.

Altijd behulpzaam

We hoeven maar te bellen en ze staan voor ons klaar.

Super service

Passie voor auto's, ook als je met een roestbak aan komt! Zoals mijn Lada Niva

Correct en betrouwbaar bedrijf

Werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd

• Bereikbaarheid

Uitstekende service, denkt en leeft mee

Paul heeft hart voor zijn zaak en neemt alle tijd voor mij als klant. Denkt mee in mogelijkheden, zoekt oplossingen en is heel betrokken. Echt een aanrader als je voor een mensgerichte service gaat, dit is de reden dat ik voor dit autobedrijf wel extra km’s maak.

Afspraken nakomen

geen overbodige werkzaamheden uitvoeren

Duidelijk, eerlijk en flexibel

Een hele fijne garage. Ik kom er nu al een tijdje en ben altijd erg goed geholpen. Zijn erg flexibel met het maken van afspraken ondanks de drukke agenda.

• Bereikbaarheid

Ik ben deze keer niet zo erg tevreden

Het is mij een raadsel dat een ervaren monteur 2,5 uur nodig gehad heeft om een kleine beurt incl APK uit te voeren. Ook wanneer hij een paar nieuwe lampjes heeft moeten monteren.

Service is altijd goed

Snel en goed geholpen

Ik ben erg tevreden

Wat bij de originele dealer (Peugeot Nefkens) niet meer gemaakt kon worden, kon bij VDA wel. Ook de APK keuring kon op tijd gebeuren voor ik op vakantie ging. De enorme klantvriendelijkheid van Paul kom je niet vaak meer tegen. En zeer deskundig ook.

fijne man en mensen

prima zaak

• Bereikbaarheid

Direct open top service en nee is heen antwoord

Altijd tevreden weer de weg op met de auto. Staat open voor de klanten met een oor.

Zeer kundige monteurs aanwezig

Goed en vriendelijke monteurs en eigenaar

Snelle goede service!

Heeft altijd tijd voor me en goede oplossingen !

tevreden

Alles volgens afspraak gerepareerd

Top service !!!

Vriendelijk, kundig kortom TOP !!!

• Bereikbaarheid

Nog geen enkele negatieve ervaring

Paul heeft nu alweer zo’n 15 jaar mijn auto’s in onderhoud de eerste jaren nog via Ton Crooijmans. Paul is altijd eerlijk, ik heb bij hem nooit het idee dat er onnodig onderdelen vervangen worden, hij zal ons ook nooit met een “onveilige” auto de weg op sturen. Kortom een eerlijke garage waar ik me altijd gehoord en veilig voel.

Snel geholpen

Ik had problemen met mijn auto en kon eigenlijk meteen terecht, in overleg is de reparatie uitgevoerd en ik heb ook nog tips gekregen over terugkoppeling naar ANWB. Ik ben inmiddels een tevreden klant van VDA

• Bereikbaarheid

Foutmelding via mijn dashboard werd direct uitgelezen en dezelfde dag is het probleem met m’n remlichten nog opgelost. Supersnelle service en zeer vriendelijk geholpen.

Super klant vriendelijk

Zeer goed geholpen. Super service

• Bereikbaarheid

Zoals gewoonlijk alles naar wens en fijn dat er terugkoppeling is als er iets vervangen moet worden.

Super service

Net voor de vakantie moest mijn auto worden weg getakeld vanuit den haag. VDA heeft alles in werking gesteld dat wij toch de auto gemaakt en wel mee konden nemen op onze vakantie. Heel dankbaar voor.

• Bereikbaarheid

Service has always been great..

I have and old car, and I have let then replace almost everthing except the motor , and it was all done well. Last week they replaced my transmission for my Peugeot 106 (2003). Now my car runs better than it did 10 years ago. so for me I'm content with their service.. now my red racer runs smoother than ever..

Bitswijk 15

5401 JA Uden

Over VDA Autoservice

VDA Autoservice voor Goed en Duidelijk Onderhoud aan uw Auto. Actief sinds 2006 en uitgegroeid van een kleine garage thuis in de schuur naar een alround garagebedrijf waar alle vookomende reparatie's uitgevoerd. Het stelllen van een goede diagnose staat hoog in ons vaandel om een duidelijk reparatie voorstel te doen naar u als klant. Wij onderhouden ook Hybride en Elektrische auto's. Verder kunt u bij ons terecht voor Aircoservice, Accu controle, Bandenservice, Spoelen van automatische versnellingsbak / DSG, Bandenservice, Bandenhotel hebben wij inpandig voor uw winterbanden opslag, Uitlijnservice. Een kleine greep uit onze activiteiten. Graag tot ziens Team VDA Autoservice

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.