Antoon
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 461 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle en transparante service met duidelijke uitleg over het uitgevoerde werk. Het team wordt omschreven als eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk. Ze tonen betrokkenheid bij wensen en het nakomen van afspraken. De algehele ervaring is positief bij herhaalde bezoeken.
Antoon
Schijndel
Prima service, verstand van zaken en auto’s enbrabantse vriendelijkheid.
Martijn Maatjens
Roosendaal
Er wordt goed meegedacht en de service is prima. De kosten van de APK keuring waren wel erg hoog.
16 April 2026
Kees
Sint-Michielsgestel
Na melding op korte termijn afspraak kunnen maken. Prima geholpen en duidelijke communicatie.
Frank
Heeswijk-Dinther
Zeer duidelijke en heldere communicatie over het onderhoud. Wat is wel nodig en wat niet. Auto samen doorlopen en je weet waar je aantoe bent. Ze hadden binnen twee weken tijd voor mij en hebben alles volgens afspraak gedaan.
Luuk
Nuenen
Goed en betrouwbaar bedrijf. We zijn al ruim 25 jaar klant en alleen maar positieve ervaringen!
Erika
Den Bosch
Super service! Snel geholpen, behulpzame mensen en ook nog eens goeie koffie!
28 March 2026
Jeffrey
Uden
Onderhoud laten uitvoeren, snel en eerlijke prijzen ! Bedankt
27 March 2026
Benjamin
Geldrop
Voor het eerst mijn BMW in onderhoud. Ik ervaar vriendelijk contact, direct een afspraak kunnen plannen. Goede communicatie tijdens onderhoud.
25 March 2026
Ad van Gestel
Eindhoven
25 March 2026
Jan
Veghel
Eigenlijk niets negatiefs te melden. Branco (receptie) is een prettig persoon, die duidelijk aangeeft wat er zou moeten gebeuren en wat daarvan de financiële consequenties zijn.
24 March 2026
G.H. Stolk
BOXTEL
Een mooi bedrijf met de benen gewoon op de grond. Geen strakke pakken en leveren mooie auto's gebruikt en nieuw. Ze denken met de klant mee, zijn vriendelijk en komen hun afspraken na. Ook op servicevlak heb ik goede ervaringen. Ga zo door en zet de familietraditie voort als lokaal bedrijf met beide benen op de vloer. Mijn ervaring met Verkuylen is gestoeld op de aankoop van zowel een gebruikte als een nieuwe BMW. Ga zo door Perry en Bas met jullie team.
24 March 2026
Dirk
Rosmalen
Flinke schade aan mijn auto die na 5 dagen helemaal kant en klaar weer thuis op de oprit stond. Ook de leenauto, een BMW natuurlijk was top! Dankjewel!
21 March 2026
Franco
Schijndel
Door het meedenken en snelle schakelen door Branko waren we snel weer onderweg ondanks een kapotte band ! Top service weer !!
21 March 2026
Michel
Oirschot
problemen uit het verleden nu goed opgelost
19 March 2026
Perfecte service!
5 March 2026
Arjen
Boxtel
Ik kwam bij Verkuylen met de vraag voor onderhoud van mijn nieuwe auto. Ik ervaarde meteen dat ik welkom was. Er werd naar mijn auto gekeken en wat dingen werden uitgelegd. Uitstekende service en vriendelijkheid!!!!!
5 March 2026
Yvonne
Sint-Oedenrode
Wij komen al jaren bij autobedrijf P. Verkuylen tot alle tevredenheid. Er wordt altijd meegedacht en hetgeen er moet gebeuren gebeurt altijd zo snel mogelijk. Wij zijn dik tevreden.
3 March 2026
Toon
Meierijstad
In een eerste gesprek met Bas Daanen heb ik mijn wensen omtrent de uitvoering van de gewenste auto aangegeven. Vervolgens heeft Bas mij op zeer korte termijn de gewenste auto gepresenteerd. Wat geresulteerd heeft in de aankoop en levering. Ik ben zeer tevreden. De verwachting die gecreëerd is met de keurige uitstraling van het bedrijf stelt absoluut niet teleur. Alles volgens afspraak geleverd.
28 February 2026
Ad en Carin
Kaatsheuvel
Zeer mooie BMW X4 3.0i gekocht. Na twee maanden startte de auto niet meer. De accu was niet meer goed. Snel afspraak gemaakt, er werd een nieuwe accu gemonteerd en de kosten werden netjes gehalveerd. Fijne garage met zeer vriendelijk personeel.
24 February 2026
Ronald
Helmond
Altijd goed
11 February 2026
Caroline
Vught
Fijn geholpen met het juiste onderdeel.
21 January 2026
Maurice
Schijndel
Mijn aSchade was top gerepareerd, goede service !
20 January 2026
Sjors van Heertum
WIJCHEN
Erg goed bedrijf goede service
16 January 2026
Paul