Goede communicatie en overleg

Voor een grote beurt ivm APK van mijn BMW moest er veel worden vervangen (olie, banden, etc). Voordat er iets moest worden vervangen wat geld kostte werd er netjes gebeld en overlegd en toestemming gevraagd. Heel fijn.

Snelle service

Snelle service en vakkundig.

top

zoals altijd een goede en vriendelijke service

prima service

prima service

Top service!!

Mijn BMW hand een aanlopende voorrem maar had de auto 's avonds weer nodig. Verkuylen heeft het meteen opgepakt, remklauw gereviseerd, nieuwe remblokken en dezeflde dag kon ik weer rijden!

Probleem zsm opgelost

Snelle diagnose, direct tijd gemaakt, reparatie zsm gerealiseerd

Snelle levering

Ik was mijn enige autosleutel verloren. Maar door de snelle levering en goede service van verkuylen heeft mijn auto niet lang stil hoeven staan. Bedankt

Ik vind dat ik altijd goed behandeld word.

Ik heb zeer goede ervaringen.

Wordt altijd prettig geholpen.

Top bedrijf korte lijnen makkelijk in communicatie.

Gelukkig zijn er nog bedrijven zoals dit bedrijf, fijne korte lijnen, blij met het advies wat ik heb gekregen. Ook na de aankoop top service geleverd, thanx

Snelle en duidelijke service

Ik heb een Mini Countryman gebracht waar enkele onderdelen van vervangen zijn. Om alles naar behoren te laten werken kon deze auto terecht bij Verkuylen. Alle functies werken weer naar behoren en de auto rijdt weer fantastisch! Bedankt voor de snelle en duidelijke service!

Vriendelijke ontvangst en niets is te veel.

Doen wat ze beloven. Werd vriendelijk ontvangen en serieus genomen. Proefrit was geen probleem Taxatie inruil gebeurde op basis van foto's. Straalt vertrouwen uit. Omtrent de Aftersales nog geen ervaring. Wacht dit dus nog even af.

tevreden

Kom er al jaren, zonder problemen.

Deskundig personeel en erg klantvriendelijk

Ik word hier altijd prima, behandeld, hier staat de klant nog centraal. Dit is bij veel garages ver te zoeken! Erkan luistert goed en weet de juiste vertaling te maken naar de monteurs, top! Carlo

Erkan is zeer betrokken

Een uitstekendr garage snelle service tegen een redelijke prijs

Fijn, netjes, meedenkend

Blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Zeer goed alternatief voor officiële dealer

Dank voor uitgebreide service en raparaties aan mijn BMW760 i

Mijn BMW 760 i weekje achtergelaten voor meerdere zake, prima opgelost en tevreden over prijs, bij BMW dealer ging het lang duren.. en zal zeker niet goedkoper geweest zijn.

heel goed

Goed en snel geholpen

Ondanks dat het lastig in de tijd was, toch gelukt om mijn APK en bandenwissel in te plannen en goed af te handelen.

Keurig geholpen en alles netjes volgens afspraak.

Auto weggebracht voor grote beurt, deze is keurig uitgevoerd. Daarnaast hebben ze op eigen initiatief kleine problemen opgelost en deze niet berekend. Top service.

Snelle proffesionele service

Voor een kleine reparatie meteen goed geholpen zonder eerst te moeten wachten wegens drukte. Goede service en erg professioneel bedrijf!

Snel geholpen alle problemen zijn opgelost. Hartelijke bedank.

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel