Top!

Behulpzaam, meedenkend en maximaal klantgericht

Meedenken -en werken met de klant.

Kijken naar wat de auto nodig heeft aan onderhoud en hierin het beste naar de klant adviseren. Ook als het prijskaartje hierbij lager uitkomt (en dus gunstiger voor mij als klant). Daarbij is mij beloofd gratis een lichte deuk te verhelpen, aangezien hier in het verleden afspraken over waren gemaakt. Bij Verkuylen is afspraak = afspraak.

Service zoals het hoort!

Prettig lokaal bedrijf waar men met je meedenkt en de juiste kennis in huis heeft.

Mooie zaak met fijn personeel

We zijn vriendelijk ontvangen en konden al snel een proefrit nemen. De 3 serie was mooi gepoetst van binnen en buiten, er moesten alleen 2 nieuwe voor banden om en dat is netjes met de prijs afgehandeld. Het bedrijf zag er netjes uit en personeel was vriendelijk. Zeer fijne ervaring!

Vriendelijk en kundig.

Heel vriendelijk ontvangen. Onderhoud netjes uitgevoerd.

Top service

Goede snelle service. Top

Heel goed

Wederom zeer goed geholpen. Vakkundig, vriendelijk en snel

Super goed geholpen door Bas

Op zoek naar een Mini Countryman kwam ik bij dit bedrijf uit. Super goed geholpen door Bas. Deskundig advies en komt afspraken na. Zeker een aanrader!

Onderhoud auto een reparatie

alles op het hoogste kwaliteitsniveau, snelle uitvoering

Topp

Goede snelle service en volgens afspraak

Fantastisch !

Zeer betrouwbaar bedrijf, inmiddels hier mijn 4e BMW gekocht. Verkopers uiterst vriendelijk en nemen de tijd voor je en komen afspraken na. Echt een TOP bedrijf.

Fijne garage.

Geven duidelijke uitleg over de kosten en de te verrichten onderhoudsactiviteiten.

Auto haalt mijlpaal dankzij Autobedrijf P. Verkuylen!

BMW-liefhebbers weten dat de viercylinder-N42-motor een minder sterke reputatie heeft. Dat mijn auto met dit type motor na ruim 22 jaar en ruim 401.000 km. nog prima functioneert, laat zien hoe goed de technische begeleiding vanuit Autobedrijf P. Verkuylen al jarenlang is! Ditmaal was ik er voor een reguliere grote beurt ("inspectie") en nu rij ik dus weer vrolijk en gerust verder.

Geweldig bedrijf

Al meerdere keren heel goed en snel geholpen, bij verkuylen weten ze wat goede service betekent! Als ik iemand een bmw garage zou moeten aanbevelen dan is dat zeker hier!

Hele fijne service. Je weet waar je aan toe bent!

Hele fijne service. Je weet waar je aan toe bent!

Top!

Goede service, vriendelijk, deskundig! Ik ben erg goed geholpen, bedankt!

Professioneel geholpen en uitstekende service!

Professioneel geholpen en uitstekende service!

Vriendelijk en behulpzaam

Daar mijn naar een gespecialiseerd bedrijf moest en het daar wat langer duurde werd er wel goed mee grdacht en geïnformeerd naar de vorderingen.

goede service

goede service en klant gericht

Zeer goede service.

APK en kleine sevicebeurt voor een schappelijke prijs! Zoals vaker een prima service! Tot de volgende keer.

Een hele mooie goede garage

Je word goed geholpen en de reparatie is netjes gedaan olie van de versnellingsbak ververst van mij X1 is om aan te bevelen top.

Heel fijn geholpen door de eigenaar Perry, we kregen tijdens het wachten zelfs een worstenbroodje

Ouderwetse service en aandacht in een modern jasje!

Deskundig en vriendelijk

We zijn al jaren tevreden klant bij Autobedrijf P. Verkuylen. Zowel voor de aankoop van een gebruikte auto als voor het onderhoud is het bedrijf ons vaste adres. Snelle service, goede kwaliteit en hele vriendelijke en deskundige medewerkers.

Goede service en komen de afspraak ook na

Heel erg goed

Gewoon goed zoals het ook hoort te zijn.

Vriendelijke mensen die mee denken en afspraken nakomen. Een bedrijf dat open staat voor veranderingen in de opdracht vanaf mijn kant.

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel