Ondanks drukte , snel en goed geholpen

Proffesioneel goede Bmw specialist !

Voor mij herkenbaar

Heb er veel vertrouwen in, goed

Correct vakkundig geholpen

Goede garage met vriendelijke vakkundige mensen

Goed vriendelijk vakkundig

TOP!!

Goede service, prettige ontvangst en mooie showroom. Men neemt ondanks de drukte, alle tijd voor je en je mag evt op hun computer bankzaken en RDW regelen. Je hebt steeds het gevoel dat zij er voor jou zijn!! De auto is in perfecte staat afgeleverd.

Enorm fijn bedrijf. Goed personeel.

Vorige maand vanuit Den Haag naar Schijndel gereden. Was zeker de moeite waard. Werd vriendelijk ontvangen. Ze laten je op je gemak rond kijken. Zijn totaal niet opdringerig. Uiteindelijk ben ik geslaagd met een BMW X1. Nu 1 week in mijn bezit. Fantastische wagen. Ik zal dit bedrijf zeker aan mijn vrienden en kennissen aanraden.

Professioneel met aandacht voor de klant!

Het adres voor uw gebruikte en nieuwe BMW. Aanrader!

Prima garage die goed meedenkt

BMW (11 jaar oud) net weer voor APK en onderhoud geweest. Ben tevreden over de garage. Er wordt netjes gebeld en overlegd over welke reparaties nodig zijn en indien mogelijk wordt eerst gekeken of een onduidelijk probleem ook met simpele maatregelen verholpen kan worden. Komen hier nu 3 jaar naar volle tevredenheid.

Top service!

Meerdere autos in onderhoud gehad en gekocht bij Verkuylen. Altijd goed service! Zeer tevreden over dit autobedrijf.

ontspannen geholpen

mooi bedrijf vriendelijk te woord gestaan. z4 gekocht

perfect geholpen

voldoende kennis in huis

Vakkundig en klantgericht

Vakkundig en met het streven om de klant echt van dienst te zijn (dat laatste blijkt uit een klantgerichte en flexibele opstelling). Met recht mag dit autobedrijf zich BMW-specialist noemen: in de werkplaats kennen ze BMW's van binnen en van buiten, zeker óók de oudere modellen.

Nieuwe klant en word gelijk geholpe als vaste

Zeer goede en vriendelijke service!

Een mooi bedrijf, met goede service.

Zeer goede service

Staat altijd klaar voor zijn klanten

perfect

Super netjes geholpen met de aankoop van de Renault Kangoo Complimenten !

goede service

goede service en klantvriendelijk

Top bedrijf

Recent een bmw 5 serie gekocht tot volle tevredenheid. Goede service en een eerlijke inruilprijs gekregen. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die een goede bmw zoekt !

Prima geholpen bij aanschaf auto

Toppie, klant vriendelijk geholpen, vragen worden goed beantwoord. Perfecte aflevering.

vriendelijk en duidelijk

Goed geholpen, duidelijkheid over te regelen zaken. Afleveeing spoedig en correct

staan altijd vriendelijk en kundig voor je klaar

de kennis en ervaring bij dit bedrijf geven vertrouwen bij de aanschaf van een betrouwbare occasion of vakkundige reparatie

Altijd vriendelijk en correct.

Wat ik ook graag zou willen weten over of extra advies voor onze auto, bekijken altijd de mogelijkheden en advies past perfect.

Correct, goede afspraken

Ben perfect geholpen, goede prijs prima vriendelijke ontvangst

top service

goed autobedrijf goede service vragen worden goed beantwoord en wat ik belangrijk vind is dat het dan ook een eerlijk antwoord is ook als het in het nadeel van het bedrijf is. dus kortom top bedrijf dikke 10

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel