Zeer tevreden !

Goede service, duidelijke voorlichting, heel klantvriendelijk!

Snelle service

Snelle en vakkundige APK uitgevoerd.

goede service

goede service

Vriendelijk en vakkundig

Perfecte service

Tijdje terug onze e30 helemaal laten aanpakken en met succes loopt weer als een zonnetje. Snelle service en vriendelijke en wat een prachtige showroom. Kortom echt de plek voor je bmw of om er een te zoeken

supergoed

na 25 jaar nog steeds dik tevreden over service en aanbod auto's

uitstekend!

correcte receptie, uitvoering zoals afgesproken en met goede kwaliteit

Topservice!

Denken met je mee, prima service

Zeer te vreden

Wordt er netjes en goed behandeld

Jammer

Goed geholpen. Bovag afgesloten auto. Bijna 30000 euro. Na 4 maanden. 3000 km gereden. Accu stuk. , viel niet onder garantie ,vertelde ze mij erg jammer. Had ik van dit bedrijf niet verwacht.

Realistisch meedenken over mijn jongtimer

Ik heb n oude cabrio bmw maar ik kan er niet goed afscheid van nemen. Fijn dat we altijd goed overleggen en het verschil maken in wat nodig is

Prima bedrijf

Autobedrijf P. Verkuylen is afgelopen jaar nog professioneler geworden. Sprak je vroeger voor onderhoud direct met garagechef Hans, nu gaat het via receptionist Erkan. Service en zorg zijn prima!

Super Bedrijf echt top Service !!!

Heel erg goed !!! Al jaren tevreden !!!

Behulpzaam

Werd vriendelijk en naar wens geholpen.

Good

Good and flexible, professional service. Repair in time and price ok.

Mijn ervaring in al die jaren zijn goed.

Service is goed, Reparaties worden goed uitgevoerd. Soms moet je even wachten op onderdelen. Kopen van een auto gaat gemoedelijk.

Uitstekend !

Als jarenlange trouwe klant van de BMW Dealer in Den Bosch, heb ik sinds kort de overstap gemaakt naar P Verkuylen. Fantastisch bedrijf met goed gekwalificeerd personeel. Ze hebben Echt verstand van zaken. Voor een klein onderhoudsbeurt geweest, deze netjes op tijd afgeleverd. Bij aankomst was mijn auto netjes gepoetst. Keep up the good Work Guys!! Heel tevreden!!

Je voelt je als klant gehoord en begrepen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en betrokken bij beslis momenten

Zeer goede service

Vriendelijk, klant gericht en goede service.

Snelle goede service

Olie service beurt gehad, snel klaar en rijd weer top

Top bedrijf

Nog echt familiebedrijf met veel kennis en aandacht voor de klant.

prima service!

vriendelijke ontvangst, goede communicatie over verloop werkzaamheden. Prima bedrijf!

Vriendelijk en goed geholpen

Super te vreden

Goede service & gespecialiseerd vakmanschap

Onlangs een storing gehad aan mijn BMW, gezien hun goede vakmanschap weten ze snel het probleem op te lossen. Fijn om hiermee samen te werken.... Dankjewel medewerkers Verkuylen..

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel