Ik ben erg tevreden over de goede service

Is bij jullie bekend

Ik ben er achter dat een review plaatsen weinig zin heeft, dus verder geen reactie.

Geweldige service, goeie prijs !!

Zo kan het dus ook. Bij sommige officiële BMW dealers kun je meer zaken aan je auto laten doen dan strikt noodzakelijk, voor een prijs die hoger is dan gewenst. Bij deze expert krijg je een eerlijk advies en geweldige service. Ik rijd er volgend jaar weer voor van Haarlem naar Schijndel. Veel dank Erkan en team ! top. Gijs.

Zeer servicegericht

Zeer servicegericht

Perfecte service en een goede leenauto

Onze Mini had een grote beurt nodig en dat hebben ze bij Verkuylen perfect uitgevoerd tegen een heel schappelijke prijs. Oliekeerring bleek lek dus het duurde wat langer dan gepland maar door de fijne huurauto die ik meegeregen had maakte dat niets uit. Een aanrader voor de MINI rijders onder ons.

Klantverindelijk en goed

Ze komen na wat ze zeggen

Klantvriendelijk en professioneel

Vakkundig en persoonlijk

Super garage vriendelijke behandeling naar de klant en reparatie aan de auto met hoge kwaliteit uitgevoerd. En er worden nette prijzen gevraagd. Weer een tevreden klant

Fijn,gemoedelijk bedrijf met goede service

Ontzettend fijn bedrijf,en een top service,!!

Altijd efficiënt en eerlijk,

Had iets wat niet lekker klonk en voelde in de BMW, dan merk je snel of ervaring aanwezig is. Gelijk even bekeken en advies waar actie op genomen kon worden.

Fantastische service

Het was "maar" voor een kleine beurt, maar zelfs de auto was gewassen. Verder goed meegedacht met het vervangen van de voorruit. Kortom, prettige afhandeling, goede service en top kwaliteit geleverd!

TOP bedrijf

Hele goede ervaring. Nu mijn tweede auto gekocht en altijd vriendelijk, deskundig en goede service.

Wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf P.Verkuylen èn over onze aankoop.

Fantastisch familiebedrijf

Een fantastisch klantvriendelijk vakbekwaam bedrijf .

Vakkundig vriendelijk

Netjes geholpen

Goed te vrede. Over de service

Zeer tevreden, prima service!!

Netjes en correct!

Super service en advies

Super ervaring met een goed persoonlijk advies

Een goed en fijn bedrijf.

Goed geholpen en een fijn contact.

Correct en volgens afspraak

Geweldig service en mensen

Verkuylen houdt (ook oudere) BMW's op de weg

Na honderdduizenden kilometers wil er weleens een geluidje gaan klinken. 'Gewoon' doorrijden is dan vaak niet de beste oplossing: er werd direct tijd en ruimte vrijgemaakt in de werkplaats, de diagnose werd gesteld en het geconstateerde probleempje werd adequaat opgelost (vóór het een groot probleem kon worden). Na zo'n half uur weer veilig en tevreden de weg op...

Goede service! Vriendelijk personeel

Meerdere auto,s gekocht en in onderhoud. Altijd goede service!

Zeer vriendelijk en uiterst professioneel bedrijf!

Onlangs een zeer nette BMW 3 serie gekocht. Zeer adequaat en vriendelijk geholpen. Hierbij ook een nieuwe set zomerbanden gekocht. Ondanks dat de planning dit niet toeliet, monteerde de heren zonder moeite de nieuwe set. Chapeau.

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel