Altijd goed werk en fijne communicatie!

Meerdere auto,s hier aangekocht en in onderhoud gehad. Altijd goed geholpen en de juiste service gekregen.

Service is goed

Goed en correct

netjes geholpen.

Snelle en duidelijke info aan de balie. Netjes de problemen opgelost.

TOP!

Snel, eerlijk en vakkundig!

Zoals altijd dik in orde.

Mijn auto kan er weer een jaar tegen

Goed geholpen

Branco is een prettig persoon. Had een aandrijflijn probleem en kon de auto op korte termijn brengen. Werd goed op de hoogte gehouden van het mankement en de gevolgen daarvan. Hij heeft ook duidelijk uitgelegd hoe en wat de conditie van de auto is en of deze nog goed meekan.

Snelle levering voor een hele nette prijs

Een prettige ervaring. Snel en correct geholpen.

Buitengewoon

Wat een buitengewone ervaring bij Autobedrijf P. Verkuylen! Vanaf het eerste contact tot het moment dat ik weer de weg op ging, voelde alles professioneel, persoonlijk en oprecht betrokken. Bas Daanen en Perry Verkuylen verdienen echt alle lof. Hun service gaat vér boven wat je normaal mag verwachten. Ze nemen de tijd, denken actief mee, communiceren helder en doen er alles aan om je écht te helpen. Geen standaard verkooppraatjes, maar eerlijk advies, vakkennis en een enorme dosis klantgerichtheid. Wat vooral opviel, was de combinatie van deskundigheid en menselijkheid. Je merkt aan alles dat dit een bedrijf is waar passie voor auto’s en zorg voor de klant centraal staan. Alles werd tot in de puntjes geregeld en ik ging met een meer dan tevreden gevoel naar huis. Kortom: autobedrijf P. Verkuylen is een absolute aanrader. Zoek je betrouwbaarheid, topservice en mensen die net dat stapje extra zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bas en Perry, ontzettend bedankt voor de geweldige service!

Goede service snel in oplossingen. Terwijl je wacht uitstekende koffie.

Zeer goede ervaring.

Zeer goede ervaring, geen lange wachttijden voor een servicebeurt betrokken mensen, goede uitleg voor en na de werkzaamheden, goede uitleg over vragen betreffende gebruik auto etc..

Top garage

Zeer vriendelijk en meedenkend, vakmensen

Netjes en goed geregeld

Goede aankoop gedaan en een nette prijs voor mijn auto gekregen

Transparant in werkzaamheden en kosten. Correcte en vriendelijke communicatie.

Zeer prettig en snel geholpen

Onderhoud netjes en in overleg wat de kosten zijn uitgevoert.

Geweldige en snelle persoonlijke service

Zie hieronder

Zeer goede service en prettig contact.

Goede service en advies

Leuk bedrijf goede communicatie Kon er snel terecht.! Auto weer netjes gemaakt Bedankt Groetjes franco

Zorgeloos

Aanmelden voor een proefrit en het bekijken van de auto ging heel gemakkelijk. Voordat we de proefrit maakten, kregen we ruim de tijd om de auto rustig te bekijken en al onze vragen te stellen. Je merkt meteen dat er veel kennis aanwezig is. De verkoop verliep vlot en zorgeloos, precies zoals je van BMW mag verwachten. Na een paar dagen werd ik zelfs gebeld met de vraag of alles naar wens was, en of ik nog uitleg nodig had. Die persoonlijke nazorg had ik niet verwacht en waardeer ik enorm. Mijn gevoel zegt dat het hier niet om kwantiteit gaat, maar om kwaliteit, en om zoveel mogelijk tevreden BMW-rijders.

Uitstekende service en communicatie!

Onze auto, die ook aangekocht is bij Verkuylen, ging voor zijn eerste grote beurt. Duidelijke uitleg door Branko over het onderhoud en de bijbehorende factuur. Daarnaast een uitstekende oplossing voor een klacht op wind ruis bij het panorama dak. Kortom een goed gevoel aan overhouden!

Eerste prima ervaring

Overgestapt naar Verkuylen. Prima ervaring. Netjes geholpen, goede communicatie.

Betrouwbaar, professioneel en mensgericht!

Na 5 jaar trouwe dienst en 250.000 km heb ik mijn BMW 320 d ingeruild voor een prachtige X3 30e. Door de meer dan prettige communicatie met Bas tot een deal gekomen. Geen onzin bod op mijn auto maar naar waarde en realistisch. Binnen een week stond de auto gepoetst en al gereed om opgehaald te worden. Zo kan het dus ook!

Vertrouwd

Voor onderhoud en keuring van mijn BMWwordt vooraf keurig alles overlegd, geen verrassingen later. En super snel geregeld. Top, bedankt!

Heel goeie behandeling, Heel vriendelijke mensen top.

Snelle Service

Klant vriendelijkheid, snel oplossen van problemen.

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel