Ik ben tevreden over deze tandarts organisatie. De bejegening is goed de bereikbaarheid is goed
Mijn kroon(kies) raakte los in het weekend.Op maandag kon ik direct worden geholpen.De tandarts merkte op dat deze wortel niet erg stabiel was.Echter kon zij de kroon toch weer terugplaatsen. Zij zei wel dat ik rekening moest houden dat ik de kies op termijn gaat verliezen. Maar voorlopig is het weer op zijn plek. Chapeau
Een tandartsen praktijk die zijn vak verstaat. Uitermate vakkundig personeel met de juiste diagnose, behandeling en uitleg.
Ik bezoek al 9 jaren deze fijne praktijk Altijd meedenkend en adviserend met onderhoud gebit. Fijne mensen die er werkzaam zijn en ook stabiel team. Dus altijd vertrouwde gezichten.
Wat mij opvalt bij het doorlopen van onderstaande vragen is dat bij behandeld functionaris niet de functie van paradontoloog is opgenomen. Hierdoor kan ik niet de gestelde vragen hierover beantwoorden. Dat was mijn laatste behandeling.
Alles ging redelijk goed, ben tevreden
De dienstverlening is altijd goed maar vindt het zelf erg onpersoonlijk worden doordat het zo een grote praktijk is geworden. Bij de laatste vraag kan ik geen antwoord invullen omdat ik geen idee heb wat de achternaam van de tandarts is.
Hallo, Ik ben heel gelukkig met mijn tandarts. Het kan gebeuren dat de verdoving uit gewerkt is meteen erop een nieuwe. Gelukkig heb ik Reiki master gehaald zodoende kan ik mijzelf verdoven. Hierover is mijn tandarts zeer tevreden. Hij kan hierdoor achter elkaar doorgaan. Soms twee uur achter elkaar voor de voorbereiding van twee implantaten. Ik ben nog steeds in behandeling bij de chineese kruiden man. Dit heeft tot gevolg dat mijn lichaam van binnen schoon is. Hierdoor geneest de wond sneller. Ik heb binnen 6 maanden twee implantaten gekregen. Ik wil bij deze de heer Hautmans en de mensen om hem heen bedanken voor de gedane inzet. Met vriendelijke groet, Marcel van Kranenburg.
Zeer vriendelijk en goed uitleg met wat er gedaan moet worden wij zijn zeer tevreden
Al bijna 35 jaar prima behandeling(en). Belangrijk vind ik dat als er plots iets gebeurd , je direct terecht kunt.
Al vanaf 2011 kom ik met mijn gezin graag bij onze praktijk. Super cliënt vriendelijk, geruststellend en professioneel team!
Door het continu dragen van de mondkapjes is het moeilijk goed kennis te maken met een nieuwe behandelaar. Daar had ik bij de 1ste afspraak met de parodontoloog last van. Bij de 2e afspraak viel dat weg door de ruime aandacht en uitleg en de mogelijkheid tot vragen stellen. Ik ben heel tevreden, ook over tandarts en mondhygiëniste en blij dat ik een paar jaar geleden besloten heb over te stappen
Geduldig en professioneel. Denken goed mee.
Tevreden
Prima ervaring
Prima wordt al jaren goed geholpen.
Netjes altijd erg vriendelijk en zij halen de angst bij je weg, een hele fijne tandarts
Tandarts vertelt wat ze gaat doen van te voren. Heel fijn! Voel me op me gemak
Wij gaan met het hele gezin, en ondanks mn dochter doodsbang is voor de tandarts, word het met de keer dat we komen minder! Dit hebben we vooral te danken aan kim en kayleigh!
Ik was bij binnenkomst zenuwachtig En ben gerust gesteld door de tandarts en assistente. en heel fijn en goed geholpen.
Prettige tandarts, doet rustig, legt alles goed uit. Pijnloze behandelingen. Ben nu 4 keer geweest en voel me relaxed voor zover dat bij een tandarts mogelijk is. Nooit gehaast.
als heel prettig en heel fijn geholpen en de uitleg over de behandeling was zeer duidelijk
Goed.
Goede praktijk. Ben al drie keer van tandarts veranderd omdat deze ergens anders ging werken. Maar gelijk goed geholpen met een nieuwe tandarts. En is er geen klik dan kan je doorverwezen worden naar een andere tandarts. Zeer tevreden met mijn nieuwe dit keer een vrouwelijke tandarts. Weet alleen haar naam niet meer.