Had al een compliment gemaakt op tandarts.nl voor jullie praktijk. Had een afspraak om half 11 voor controle en daarna gelijk de mondhygiëniste. Dus alles goed afgehandeld. Verder was er een stukje van hoektand afgebroken en ze konden dezelfde dag nog wel tijd in de middag om 15.10u vrijmaken om de hoektand op te hogen. Dus beter kan het toch niet. Dus was heel blij met deze prima oplossing. Dus fantastische service.
Was best een beetje bang maar viel erg mee
Na een nare ervaring bij mij vorige tandarts was ik heel erg angstig. Bij Quist hebben zij mij op mijn gemak gesteld en mij door de hele behandeling begeleid.
Uitstekende geholpen
Tandarts Fokkema is mijn "eigen" tandarts. Zij en de assistentes in de praktijk, begeleiden me op een heel fijne manier door een aantal ingrijpende behandelingen heen. Als ze ondersteuning of advies nodig heeft van de andere tandartsen/specialisten in de praktijk dan staan de collega's elkaar steeds bij met advies of ondersteundende behandelingen. Iedereen is steeds duidelijk en helder in uitleg, niet alleen qua behandeling maar ook qua kosten die je te wachten staan en zoeken daarin mee naar de meest gunstige balans tussen prijs/kwaliteit en hun doelen en visies, maar ook die van mij en mijn wensen als patient. Ik voel me heel veilig daardoor en dat is erg fijn.
Er was een stukje van mijn kies afgebroken had dus een nood consult en ben door de stress de naam van de tandarts vergeten. Het is niet de eerste keer dat ik dat probleempje had en wordt altijd super geholpen. Het is een echte aanrader deze praktijk
Ben enorm op mijn gemak gesteld door tandarts Brandl
Een zeer persoonlijke begeleiding en behandeling. Erg prettig, alle handelingen van te voren verteld en tijdens uitgelegd. Zeer rustige en ontspannen sfeer.
Zo als altijd een goede service
Zie boven
Prettig
Ondanks ik echt wel een “ angst patiënt “ ben door het verleden … is het nu een verademing om in de vertrouwde handen te zijn van mijn tandarts en assistente . Alles verloopt rustig .. word goed uitleg gegeven over wat de behandeling inhoud … Fluitend erheen zal het nooit worden maar zeker met een tevreden gevoel naar huis na behandeling !
Heel goed ontvangen en een open sfeer.
Prima!!!
Ik kom al in de praktijk sinds deze geopend is. Ben door meerdere mensen behandeld en allemaal positief ervaren en nog geen nare ervaringen meegemaakt. Fijne praktijk met goed personeel!
Fijne tandarts dhr Hautmans
Altijd prima
Er worden behandelingen geadviseerd waarvan ik niet kan beoordelen of het strikt noodzakelijk is. ! Alleen na een second opinie van een andere tandarts is het te beoordelen of de behandeling wel of niet noodzakelijk is. Op de rekening staan behandelingen die niet op de begroting staan. Dit wordt toch wel door de verzekering betaald.
Mijn angst wordt serieus genomen en ik voelde me (voor zover dat kan) op mijn gemak
zeer professioneel behandeld en bejegend
Afspraken worden op tijd afgehandeld, zonder veel wachttijd. Duidelijke informatieverstrekking over wat er gedaan moet worden en tijdens de behandeling wordt verteld wat er gebeurt en wat je kunt verwachten. Vriendelijke bejegening. En de praktijk is een prettige omgeving. Ik kom hier al jaren en ben tot op heden altijd tevreden geweest.
Kom hier al vanaf het begin en voel me altijd relaxed en weet dat ze er alles aan doen om je op je gemak te voelen en zeker de professionele werkwijze en kennis die er in huis is, is uitstekend
Aanpak en behandeling voelt professioneel. Wel regelmatige verandering van tandarts!
Duidelijk plan en begroting ontvangen. En op basis hiervan zeer prettig en professioneel de behandeling ondergaan.