Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Lise is een advocaat die precies weet hoe zij moet communiceren en daadkrachtig kan handelen op het moment dat dit gevraagd wordt. Voor mij een ervaring om nooit meer te vergeten. Als iemand een goede advocaat zoekt, dan hoef je niet lang na te denken maar moet je echt bij Lise zijn. Samen hebben we een mooi resultaat kunnen behalen waar ik mijn leven lang blij mee ga zijn. Nogmaals bedankt voor alles!! Je bent echt een topper!
18 December 2025
Shifayz
Helmond
Zeer goeie ervaring en dank voor al de inzet
18 December 2025
Jimmy
Someren
Een vervelende en emotioneel zware scheiding, maar dankzij Lise is alles uiteindelijk heel goed verlopen. Ik kon haar altijd bereiken en de communicatie was duidelijk en helder. Ze is betrokken, inlevend en het contact met haar was altijd prettig. Dankzij haar voelde ik me gehoord en gesteund in een moeilijke periode. Absolute aanrader!
19 November 2025
M.
Linne
Vanaf begin had ik goede hulp en Lise heeft mij echt geholpen met hele procedure.
5 August 2025
Ewelina
Someren
Mijn ervaring met Pura advocaten had niet beter kunnen zijn. Erg fijne samenwerking met Lise Proenings. Altijd erg goed op de hoogste gesteld van eventuele ontwikkelingen. Zelfs mails tijdens haar vakantie. Mijn ex wilde erkenning, gezag, en een omgangsregeling. Terwijl ik de opvoeding van mijn dochter alleen doe , al vanaf mijn kraamtijd. Alle 3 de verzoeken zijn afgewezen door de rechtbank. Zelfs erkenning, terwijl er in bijna alle gevallen in ieder geval wel erkenning word toegewezen. De uitspraak zou alles bepalend zijn, niet alleen voor mijn dochter maar ook voor mij. Als er ook maar 1 van de 3 was toegekend had ik altijd contact met hem moeten houden. Of erger nog, toestemming moeten vragen als ik op vakantie wilde met mijn dochter. Of hem mee moeten laten beslissen in bijvoorbeeld basisschool keuze straks etc etc. Mijn ervaring is dus van A tot Z heel fijn geweest bij Pura advocaten! Daardoor zal ik hun ( en in het bijzonder Lise) altijd aanbevelen, en de rest van mijn leven dankbaar zijn!
19 April 2025
Robin
Oss
In deze voor mij zeer moeilijke tijd had ik behoefte aan iemand die mijn belangen behartigde mbt de afhandeling van de nalatenschap van mijn partner en dit is op professionele wijze gebeurd. Met veel vertrouwen is mij veel uit handen genomen en zijn mijn zaken goed geregeld. Dit had ik zelf nooit kunnen doen. Mijn dank is groot.
13 December 2024
Dorée Sleenhof
DE MORTEL
Professionele hulp gehad bij emotionele erfrecht kwestie.
11 December 2024
Carry en Sander
Etten-Leur
Mijn tijd bij Pura Advocaten was intens verdrietig heftig en gaotische, door middel van mijn steun en toeverlaat Lise als Advocaat ben ik er helemaal doorheen gesleept. Bedankt voor die tijd! En wat een top werk heb je geleverd! Liefs Renate Halbe
22 May 2024
Renate Halbe
Someren
Ik voelde me erg serieus genomen. Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd. Snelle reactie en heel zorgvuldig. Ik zou het kantoor zeker aanraden.
29 January 2024
Noha
Veldhoven
Tijdens het proces heel begripvol en deskundig opgevangen. Vragen werden snel beantwoord. Goede adviezen gekregen, duidelijk en helder in taalgebruik. Ervaren, betrokken en eerlijk
26 August 2023
Astrid
Deurne
Toen ik contact opnam met Lise Proenings van Pura advocaten mocht ik meteen op gesprek komen en heeft zij mij het hele traject goed begeleid en geholpen. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren en ik zou haar ook zeker aanbevelen.
27 June 2023
Anna Luna Verschuuren
Nuenen
Altijd een luisterend oor en uitstekend advies. Ook prima vertegenwoordigd door Mr. Gielen in de rechtbank. Kortom een zeer tevreden cliënt!
26 June 2023
Tieneke
Asten
Door mr. Barry Bogaarts erg prettig geholpen, laagdrempelig benaderbaar en ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Verder heb ik het als prettig ervaren om met het deskundige advies samen te sparren over de te nemen vervolgstappen. Soms werd er onderling onder de advocaten, in voor mij wat moeilijke taal gecommuniceerd. Het was dan geen enkel probleem voor mr. Bogaarts om dit aan mij uit te leggen in begrijpelijk Nederlands.
15 June 2023
Mike
Nuenen
Door mijn advocaat ben ik ontzettend goed bijgestaan in de zaak die we hadden aangespannen i.v.m. te weinig uitbetaalde transitievergoeding. Niet alleen werd ik altijd erg goed op de hoogte gehouden van alles, ook kon ik ten allen tijde met mijn vragen bij haar terecht. Mijn advocaat is een zeer vriendelijk en begripvol persoon en zij heeft ervoor gezorgd dat ik het volledige bedrag dat mij toekwam, ontvangen heb.
9 June 2023
Nelleke
Someren
Zeer goed geholpen en een luisterend oor en echt goed gehopen
5 June 2023
Van duppen
Helmond
Wij raden iedereen dit kantoor aan ,handelen alles netjes af en denken mee .Zijn betrokken bij hun clieenten
5 June 2023
Miriam
Helmond
Ik voeĺ me gehoord, begrepen en heel goed ondersteund, dank daarvoor.
13 April 2023
Mieke van Deursen
HELMOND
Persoonlijk en laagdrempelig. Alles wordt helder & begrijpelijk uitgelegd en er worden goede adviezen gegeven. Houding is pro-actief met duidelijke communicatie waarbij afspraken worden nagekomen.
21 December 2022
Someren
Persoonlijk en laagdrempelig. Alles wordt helder & begrijpelijk uitgelegd en er wordt goed geadviseerd. Houding is pro-actief met duidelijke communicatie waarbij afspraken worden nagekomen.
8 December 2022
Someren
Dit was mijn eerste ervaring dat ik op deze manier hulp aan een advocaat moest vragen.
14 October 2022
Sonja
Deurne
Behulpzaam, zeer vakbekwaam, duidelijke en heldere uitleg en zeer correct in haar afspraken. Kortom ik zou haar kantoor zeker van harte aanbevelen!
2 September 2022
Michelle
Ijzendoorn
Goede advocate
18 August 2022
Richard
Deurne
PURA advocaten is vanaf 1987 gevestigd in Deurne. Voorheen bekend onder de naam Henselmans Advocaten en Vogelaar & Van Rooij Advocaten. Per 1 juni 2019 draagt ons kantoor de naam PURA advocaten.
PURA advocaten is een kantoor met ervaren, betrokken, laagdrempelige en eerlijke advocaten in het centrum van Deurne. De kracht van PURA advocaten is duidelijk taalgebruik, laagdrempelig contact, deskundigheid en betrokkenheid bij de cliënt. De belangen van de cliënt staan altijd centraal. Jouw doel bepaalt onze strategie. Dat kan variëren van een minnelijke schikking tot een stevige procedure. Ons belang is een tevreden cliënt!
Wij vinden communicatie met en openheid naar onze cliënten erg belangrijk. Wanneer wij van mening zijn dat een zaak geen of weinig kans van slagen heeft zullen wij dit ook tegen je zeggen. Ook over de tarieven communiceren wij open en transparant. Vooraf weet je bij ons waar je aan toe bent.
Wij verlenen advies en bijstand in procedures aan ondernemers en particulieren. Ook staan wij cliënten bij op basis van een toevoeging.
Tramstraat 2 a
5751 JK Deurne