Nette montage, dienstverlening kan beter

In mei offerte gekregen met daarbij de toezegging dat de panelen binnen 2 maanden geïnstalleerd zouden worden. Eind juni nog steeds geen bericht over de installatiedatum. Dit is bij de klantenservice drie keer aangegeven, maar geen concrete toezegging. In september nogmaals twee keer gebeld zonder dat ik door iemand te woord werd gestaan. Uiteindelijk toch nog gebeld voor een datum voor installatie. Monteurs van Instain hebben goed en zorgvuldig gewerkt en alles netjes achtergelaten. Eind goed al goed

Uitstekende service

Uitstekende service en zeer nette vriendelijke monteurs. Alles netjes in overleg en snelle levering. Echt een aanrader.

Vakkundig en plezierig personeel

Alles is vakkundig aangelegd heel fijn personeel bij een probleem dat zich voor deed heel snel en vakkundig geholpen, jullie zijn zeker aan te bevelen.

Eerste contact met Jay vd korput verliep meteen al heel leuk.snelle offerte en binnen 7 weken geplaatst. Heel fijn is als je een vraag hebt krijg je gelijk iemand aan de lijn . Nette harde werkers komen bij je thuis Ik kiesZonduurzaam mede omdat ze je ontzorgen en alles voor je regelen Tot nu top ga zo door met jullie service verlening en stijg boven de cowboys uit

Perfect!!

De installateurs hebben alles gedaan in overleg met mij. Ze hebben mee naar oplossingen gezocht en hebben alles prima afgeleverd. Ik ben zéér tevreden over het resultaat en kan het iedereen aanraden.

Laat het zonnetje maar komen

Telefonisch contact gehad met diversen personen, en uiteindelijk zijn we eruit gekomen. De zonnepanelen zijn door goede vakmensen neergelegd. Het is nu alleen nog wachten op de app uitleg. Maar daar moeten ze nog contact voor opnemen. Dus tevreden klant. Alleen nog wel 1 puntje over afspraken mss even controleren of de afspraak goed is ipv de klant zelf laten bellen. Maar voor de rest ben ik tot nu toe tevreden.

Zonnepanelen via Zonduurzaam geregeld, dit bedrijf is een aanrader

Tien zonnepanelen laten plaatsen via Zonduurzaam. Attente en vriendelijke mensen, deskundig, ze leggen alles goed uit en de installatieploeg is van hetzelfde hout gesneden.

Snelle en fijne service

Vanaf het moment dat de offerte was bevestigd tot de datum van installatie zat nog geen 2 weken. Hele fijne, snelle en duidelijke service van begin tot eind.

Verkoop en aftersales top!

Vanaf het eerste contact tot op heden worden afspraken nagekomen.

Uitstekend!

Goed en duidelijk intake gesprek gehad. Afspraken die gemaakt zijn qua datum en tijdstip van zonnepanelen leggen nagekomen. Zeer vriendelijk bij initiele en verdere telefonische gesprekken te woord gestaan. Het personeel wat de zonnepanelen is komen leggen en de meterkast heeft aangepast ook zeer vriendelijk en vakkundig. Helemaal niets op het hele proces aan te merken.

Snel geregeld, goede klantenservice.

Erg blij met de zonnepanelen. Jammer dat geen van de monteurs Nederlands sprak. Dat vond ik ongemakkelijk. Een van hen sprak wel goed Engels, maar toch kwamen we niet overal uit. Echter heeft de klantenservice dit weer goed gemaakt. Erg vriendelijk en behulpzaam, zowel de monteurs als de klantenservice. Er zijn nog wat kleine dingen die moeten worden geregeld (zo moet de app nog worden geïnstalleerd), maar voor nu heb ik het volle vertrouwen in een goede afloop. (afgelopen woensdag zijn ze pas geplaatst. het is nu zaterdag).

Goeie service met goeie overleg.

Zowel vanaf begin als aan het einde van deze traject wordt alles netjes overlegd, zelfs als de monteurs komen geven deze netjes over alles uitleg. En na afronding wordt alles netjes opgeruimd.

Snelle monteur en goede elektricien

Met de huidige generatie zonnepanelen is het mogelijk om goed stroom op te wekken ook al staat het huis in mijn geval niet optimaal georiënteerd op zon. De berekende opbrengst is net iets meer dan dat wij per jaar gebruiken, dus we besloten panelen aan te schaffen. Het contact liep erg vriendelijk en waar ik een een technisch specialist nodig had kreeg ik die ook snel aan de lijn. De monteur had de 10 panelen snel gemonteerd op het dak, de dakkapel en de schuur. Na het fixen van een technisch probleempje hielpen ze bij de aansluiting op wifi en: het draait nu prima.

Goede service en samenwerking met installateur Instain

Snel geholpen, goede duidelijke service en supersnel geplaatst door installatiebedrijf Instain

Erg tevreden over het contact en de snelheid waarmee de panelen gelegd zijn. De communicatie is zeer goed. Elke werknemer is een voor een goed op de hoogte hoe alles werkt in het bedrijf. Jammere alleen is dat de app niet gelijk bij opleveren werkzaam is zodat je ook kan zien of het werkt.

Goede installatie, met correcte afhandeling, en duidelijke uitleg

Heel vriendelijke mensen die komen plaatsen.

Zeer goed geholpen! Duidelijke, eerlijk, en vriendelijk!

Van Jonathan aan de telefoon tot de istallateurs, alles netjes geregeld.

Een goede en prettig bedrijf om mee samen te werken.

Via via aan Zonduurzaam gekomen voor zon panelen. Vanaf het eerste telefoon gesprek liep alles goed, informatie was duidelijk en ook vanaf afstand mee kijken op mijn dak voor leg patroon was goed. Na drie maanden installatie dag, Jongens waren mooi op tijd en hebben probleem met kabel trekken dak naar meterkast ook perfect opgelost. Ook met hun een nieuw leg patroon afgesproken zodat ik als het nodig is ik nog vijf extra panelen kan plaatsen. Jongens ook veilig gewerkt op dak is ook belangrijk en alles netjes op geruimd. Ook hebben ze mij goed geholpen met met instaleren van software en de app. P.s bedrijf wat ik echt bij andere mensen kan en ga aanbevelen

snelle en goede service

snel en goed gemonteert de panelen en goede service.

ik ben koning terijk met mijn over Zonduurzaam Zonnepanelen

ik heb met de installateuss een goed gevoel overgehouden en met de leverancier het voor beldig gelopen ik raad iedereen aan voor het plaatsen van zonnepanelen www.zonduurzaam.nl aan

Goed en duidelijk.

Via via terecht gekomen bij Zonduurzaam. Na telefonisch gesprek een offerte gekregen en daarmee akkoord gegaan. Voordat we akkoord gingen hadden we nog een miljoen vragen en niet allemaal tegelijk. Dus meerdere malen contact gehad en steeds weer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Vriendelijke dames van de klantenservice, vriendelijke heren van de technische afdeling die duidelijk onze vragen beantwoorde en de miscommunicatie over de nog te trekken kabel goed en simpel opgelost. Het bedrijf dat in mijn regio de panelen plaatst en aansluit was ook top! Vriendelijke mannen die ook wilden helpen met oplossen van de bevestiging. Door boktor in onze kap moest er een nieuw dak op.... daardoor waren de balken waar de panelen op moesten niet meer voldoende door materiaal wat wij nog in huis hadden hebben de monteurs deze toch gewoon met wat extra werk kunnen plaatsen! In 1 woord was het super! De uitleg voor de app en dergelijk heeft de elektricien van het montage bedrijf me bij geholpen maar Zonduurzaam belde me ook na plaatsing met dezelfde uitleg dus aan informatie en communicatie geen gebrek!

Goede service snel geleverd

Goedeservice vanuit Zonduurzaam en veel sneller geleverd, dan in eerste instantie. Installatie kon beter omdat in 2 dagen moest in plaats van 1 doordat electricien niet beschikbaar was op de eerste dag. Al en al, wel tevreden met het hele proces.

Netjes werk geleverd

Goed werk geleverd door de 2 mannen die langs zijn gekomen. Panelen liggen strak op het dak en alles is netjes achter gelaten.

Alles perfect

Mijn ervaring ze zijn beleeft doen keurig hun werk laten geen rotzooi achter leggen de dakpannen weer goed perfect gewoon zo als het moet

Hanzeweg 5

7418 AW Deventer

Over 1KOMMA5˚ Nederland

“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen