Transparante organisatie,duidelijke offerte en prijstechnisch in orde.

Vanaf eerste contact goed gevoel gekregen met Zonduurzaam. Heldere offerte met concurrerende kostprijs.Vooraf aan installatie ter plekke advies gekregen over opstelling en plaatsing van panelen , omvormer en aanpassing meterkast.Goede afspraken te maken en correcte installatie met Installatiebedrijf Inchain. Ik ben zeer tevreden over Zonduurzaam en zo ook mijn zoon waar Zonduurzaam ook geleverd heeft.

Heldere offerte, vakkundige installatie en een goede nazorg.

Bij het vergelijken van 3 offertes bleek de offerte van Zonduurzaam de beste te zijn. Ook konden ze binnen 4 weken de plaatsing verzorgen. Bij de plaatsing hadden de installateurs even een tegenslag met het verbinding van de omvormer, maar langer doorwerken was geen probleem. Uiteindelijk is alles goed gekomen en is iedereen erg tevreden. Laat de zon maar volop gaan schijnen!!!

Goede afspraken en alles naar wens uitgevoerd

Goed geregeld

Uitvoering volgens afspraak.

Zonnepanelen zijn 2.5 maand in bedrijf. Opbrengst valt me niet tegen. Alles netjes en vlot geïnstalleerd.

Correct bedrijf.

Alles goed geregeld van begrepen n tot eind

Ik ben zeer tevreden over zonduurzaam omdat de communicatie en de professionele begeleiding in het h

Zoals gezegd: - open, eerlijke communicatie - zeer professioneel waarbij men toch laagdrempelig is - vriendelijk en waar nodig gevoel voor humor - attent waarbij men doet wat men beloofd - gedegen kwaliteit waarbij men goed luistert en meedenkt - zonduurzaam is top.

super gemotiveerde jongens die goed hebben meegedacht snel en netjes!

top ploeg erg snel en netjes!

Heel fijn kontact met dinant alles snel geregeld en ook de monteurs die komen installeren zijn uiterst vriendelijk ondanks wat problemen met de omvormer is het allemaal perfect verlopen zonduurzaam doet wat ze beloofd Bram stolte, Oss

Ik heb echt lang nagedacht over waar ik mijn zonnepanelen ging kopen maar ik ben erg blij dat ik voor zonduurzaam heb gekozen. het kontact was vanaf het begin heel goed en de prijs was scherp ook de installatie is super verlopen.

heel goed

goede en vrindelijke medewerkers, uitstekkende support

Alles naar wens verlopen

Meeste zaken volgens afspraak verlopen, installatie werkt prima.

Fantastisch

Mijn zonnepanelen besteld en ze waren binnen 4 weken geïnstalleerd op het dak. Prettig contact gehad met Dinant.

eerts de klacht maar eens afhandelen die jullie zouden doen tegen de onderaannemer.

eerst maar eens antwoord op onze klacht die al een paar maanden open sta en dan kunnen we eens verder kijken

goede ervaring

ervaren monteurs die weten wat ze doen.

Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.

Kundig personeel zowel in de acquisitie als in de uitvoering

Prima zo als verwacht.

Hier boven genoemd. Prima als verwacht.

Heel goede medewerkers

De medewerkers zijn heel frindelijk geweest en hebben snel gewerkt

Alles is gegaan zoals ik gedacht had.

Alles ging volgens afspraak.

geweldig

strakke panelen afspraken goed nagekomen goed telefonisch contact met behulpzame mensen

Super evreden

ik ben erg tevreden over mijn zonnepanelen. Ook het advies van Max, die mij hier mee geholpen heeft en de afhandeling ervaar ik als zeer prettig. Tevens de plaatsing van de panelen erg tevreden.

Zeer goed en vriendelijk geholpen!!

In 1 woord: Geweldig!! Zeer goed geholpen!!

Fijne service en professioneel uitgevoerd

Wij twijfelden tussen een bepaald soort panelen en wilden daarom eigenlijk nog even verder zoeken, maar toen onze adviseur ons haarfijn uitlegde waar de verschillen is zaten was voor ons de kogel eigenlijk wel door de kerk. Uiteindelijk de keuze gemaakt en tot nu toe geen spijt!

Blij met de installatie

Ik heb een lastig dak en op afstand is er een plan gemaakt. Tijdens de schouw bleek dit niet helemaal te passen en hebben we een aangepast plan gemaakt met 1 paneel minder, dit was natuurlijk jammer maar er past niet meer op en dan is dit de beste oplossing. Verder tevreden met de afhandeling en het contact is super.

Super service!

Na akkoord had ik mijn zonnepanelen al binnen 3 weken op het dak liggen, alles is soepel verlopen en werkt super!

Hanzeweg 5

7418 AW Deventer

Over 1KOMMA5˚ Nederland

“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen