100% super service

Ze hebben super werk geleverd, hebben alle wensen die we hadden vervuld. Tussendoor peilde ze onze tevredenheid of het goed was enz. Keurig en nette beleefde mannen, met veel geduld en expertise. Was veel sneller klaar dan verwacht. Voor ons ook belangrijk; ze hebben geen rotzooi achtergelaten. Kortom super service, wij zijn ontzettend tevreden en raden Zonduurzaam aan iedereen aan!

Ze waren er op tijd en ook goed overlegd wat er ging gebeuren mensen waren vriendelijk en alles wat ze hadden gedaan aan boor en zaag werk ook weer netjes opgeruimd perfect

Goede service en kwaliteit.

Fijn contact gehad met Zonduurzaam. Duidelijke offerte, goede prijs voor goede kwaliteit zonnepanelen. Installatie is prima verlopen, er is netjes gewerkt. Wij zijn heel tevreden over Zonduurzaam!

Netjes en klantgericht

Ik had veel vragen over de zonnepanelen. Deze zijn allemaal netjes beantwoord. Ik wilde ze op een bepaalde manier op heb het dak hebben. Mijn dak is vantevoren kosteloos opgemeten om te kijken of het naar mijn zin wel paste. Het paste gelukkig en de plaatsing kon dan ook snel. Vriendelijke verkoper. Zelfs met kerst een kerstkaart gekregen. Nu veel plezier van onze panelen. Zeker een aanrader!

Goede communicatie en nette plaatsing

Prettig contact, deskundig personeel, goede service en een scherpe prijs. Vakkundige montage van de panelen en aansluiting aan de omvormer. Een aanrader.

Een zeer goed en betrouwbaar bedrijf !!!

Hallo ,na een paar maand zoeken bij Zonduurzaam een offerte gevraagd . En in overleg met de heer Quang Tran de offerte aangepast aan onze wensen . Een paar weken later de instalatie door G.S.engineering uit Son en Breugel die nauwkeurig en netjes te werk gingen ! Na de oplevering werden we gebeld door Sam Waanders van Zonduurzaam of we tevreden waren over de instalatie . Na nog enkele malen kontakt met Sam (er waren een paar vragen )was alles opgelost . werkelijk alles wordt door dit bedrijf geregeld van teruggave van de BTW tot de app voor je smartphone waardoor je alles van de zonnepanelen kunt volgen. conclusie goed en betrouwbaar ! Zonduurzaam ! Groet Tom .

Snel en nette plaatsing voor een goede prijs

Na een aantal vergelijkingen te hebben gedaan tussen verschillende aanbieders heb ik de keuze gemaakt om met Zonduurzaam in zee te gaan om mijn panelen te leggen. Ze boden een prijs waar anderen niet aan konden komen. Daarnaast goede afspraken kunnen maken over wanneer ik thuis was en wanneer ze konden komen. Vervolgens werd er hard gewerkt en lagen de panelen zeer snel op het dak. Ook werd er goed mee gedacht over waar de onderdelen te plaatsen en hoe de kabels moesten lopen. Al met al een goede ervaring en zeker aan te raden

We zijn bijzonder tevreden over zonduurzaam. We werden geweldig geholpen, met vragen konden en kunnen we no nog altijd bij hun terecht. De mensen die dezonnepanelenbij ons keamen monteren waren zeer deskundig. Ze werkten ontzettend netjes, zo netjes zelf dat ze toen ze klaar waren het hele huis gingen stofzuigen. Ik kan werkelijk iedereen aanraden om bij zonduurzaam de zonneoanelen te bestellen. Ook is het gijn dat zij zorgennvoor de teruggave van de btw.

Prettige samenwerking

Zonduurzaam was bereid om zonnepanelen op ons hoge huis te plaatsen, waar andere aanbieders het een te kleine en lastige klus vonden, al zeiden ze dat niet zo. Er werd vlot doorgewerkt en toen het aan het aan het eind van de dag niet bleek te werken werd het de volgende dag afgemaakt. Klasse service. Ook vlotte telefonische ondersteuning bij de administratie.

Professioneel en persoonlijk

We hebben op ons huis in Utrecht via Zonduurzaam panelen laten plaatsen. Een fijne club met medewerkers die verstand van zaken hebben en niet primair gericht zijn op sales. Ze denken mee, geven deskundig advies en doen wat is afgesproken.

Geweldig vaklui die hun werk verstaan. Leveren keurig werk.

Deskundige monteurs die nadenken en gezellige mannen!

Onze ervaring met dit bedrijf is prima. Afspraken zijn goed nagekomen, tijdens het werk werd met ons overlegd. De monteurs hebben hard gewerkt om ondanks een tegenslag met het bouwen van de steiger, de 12 panelen gewoon netjes op het dak te leggen. Wij zijn zeer tevreden. Monique & Gijs

Zeer kundig bedrijf

ben erg tevreden over de gang van zaken en de vlotte installatie

Prima geregeld

Contact verliep soepel Plaatsing was zeer goed en professioneel.

Hele goede ervaring met zonduurzaam

Wij hebben nu enkele weken zonnepanelen op het dak liggen en het is super verlopen. Het plan paste niet helemaal zoals het in eerste instantie was bedoeld maar de monteurs hebben een prima alternatief verzonnen. In de ochtend lagen de panelen er al op en rond 3 uur was het hele systeem klaar. de monteurs hebben alles netjes achtergelaten en we zijn er heel blij mee

Helder transparant en alles goed verlopen

Wij hebben in september zonnepanelen besteld en ze zijn vorige week geinstalleerd zonder problemen. de opbrengst ziet er goed uit en de monteurs hebben strak werk geleverd.

van veelbelovend naar kleine teleurstelling

Het opmaken van offerte en info ging goed alleen daarna gingen er veel dingen mis. De monteurs zijn drie keer terug moeten komen voordat de panelen werkte en toen kwamen ze er achter dat de meter niet geschikt is voor teruggave. Diverse keren contact gehad met Zonduurzaam ivm een tegemoetkoming maar ik wacht nu al meer dan een maand op een telefoontje en over een kleine maand zal er een nieuwe meter geplaatst worden. Dit had eerder opgemerkt kunnen worden tijdens de voorbereiding.

goed bedrijf

na lang zoeken met zonduurzaam in zee gegaan en geen spijt van gehad. alles is goed geplaats en de monteurs waren vriendelijk

Goed geregeld

Uitstekende keuze, snel geleverd en snel en gord geintsalleerd

Matig kwa contact

Mijn buurman zou een 50,- diner voucher krijgen en ik ook maar gaat mij er meer om dat mijn buurman één krijgt. omdat ik via hem bij zo duurzaam kwam. Hiervoor nog "zonnepaneelvoordeel" Installatie prima en ligt er mooi op alleen kan ik nog steeds niet mijn monitoren zien voor wat ik op wek. Wat mijn buurman wel ziet. En kwa contact kwa installatie weer slechte afspraken. Alleen nu hoorde ik dat zonduurzaam met meerdere en verschillende installatie Bureau werkt.

top zaak

Zeer leuke mensen aan de telefoon en leggen alles goed uit een top bedrijf en de monteurs netjes werken en heel beleeft zal veel mensen aanraden dit bedrijf gr eep schut

Van begin tot eind alles goed geregeld!

Bij het eerste contact al het gevoel met kundige mensen te maken te hebben. Geen loze praatjes maar erg klant gericht. Vragen werden snel en vakkundig beantwoord, vertrouwenwekkend! Montage verliep netjes, aansluitingen op zolder keurig aangebracht. Kortom, een aanrader dit bedrijf!!!

Fijn om zonnepanelen te hebben in deze dure tijd.

Nadat Zonduurzaam 2x de verkeerde omvormer bij hun had, duurde de aansluiting langer dan verwacht. Maar toen de juiste omvormer aangesloten was, konden wij zelf stroomopwekken. Leuk om de app te bekijken, en te zien hoeveel de panelen al opgebracht hebben. Wij hebben geen spijt van de aanschaf.

Hanzeweg 5

7418 AW Deventer

Over 1KOMMA5˚ Nederland

“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen