Teleurgestelde

Als ze de zonnepanelen hebben geïnstalleerd, wordt je aan je lot overgelaten. Wordt geen aandacht besteed om verder te begeleiden met als /aan melden en uitleg. Weet nog niet of ze bij Essent weten dat ik zonnepanelen heb, en wordt verrekend met wat je aan energie hebt opgewekt. Groetjes

Eerlijke service, goed contact, tegen zeer goed prijs !

Ik ben uiterst tevreden over de service die is verleent. Ik had goed contact met Sam. De open en eerlijke communicatie, het contact houden tijdens het maken van mijn keuze heb ik enorm gewaardeerd. En vriendelijk bedrijf, goed contact en super service zowel door de mensen aan de telefoon als de medewerkers die de zonnepanelen kwamen monteren.

Betrokken en netjes

Ze nemen de tijd om je te woord te staan aan de telefoon en beantwoorden je vragen goed. Vriendelijk en meedenkend. Bellen je na de plaatsing van de zonnepanelen netjes op of alles na wens is verlopen en of er nog vragen zijn.

Onze ervaring is uitstekend, goed en vooral snel geholpen en plaatsing verricht.

Vriendelijk, prima prijs.

Contacten met Zonduurzaam heb ik als prettig en praktisch ervaren. Contacten met de installateur vond ik erg matig, rommelig, anders dan afgesproken..

te vrede

niks byzonders

Perfecte service en snelle levering

Contact gehad met Sam. Dit was prettig en professioneel. Hij voelt goed aan wat je wilt en levert de juiste service. Ik zou zonduurzaam zeker aanbevelen bij anderen!

Zeer goeie communicatie over de gang van zaken en duidelijk afspraken. Tevens goede installateurs die de panelen komen plaatsen en goed overleggen hoe de klant het wil hebben.

Niet opdringerig, hebben rustig hun tijd afgewacht tot ik alle offertes bekeken had

Zij waren de eerste die een offerte uitbrachten , hebben kort daarna gebeld en alle plussen en minnen duidelijk gemaakt. Ik vroeg of ze na 2 maanden weer wilde bellen (ik wilde alles rustig uit zoeken)zodat ik alle offertes kon bekijken. Daarna nog enkele keren telefonisch contact gehad. Zij kwamen als beste uit de bus vooral omdat ze wel wisten wat er op mijn dak wel kon en wat niet. Een klein min puntje, de installateurs waren buitenlanders dus de conversatie was moeilijk, maar deden hun werk zeer netjes. Pieter.

Alles snel en netjes geregeld

Prima!

Goede service en snel bereikbaar.

Onze ervaring is dat we goed zijn geholpen. Informatie over de zonnepanelen werd heel duidelijk uitgelegd. Het plaatsen van de zonnepanelen op het dak ging ook vlot en netjes. Wij zijn zeer tevreden. Ik raad iedereen om bij Zonduurzaam zonnepanelen te nemen.

Helemaal prima. Van A tot Z

Dikke prima, heldere en goeie communicatie. Traject van A tot Z prima verlopen.

Alles netjes geregeld!

Alle afspraken nagekomen.

Super service en installatie!

Na de offerte, die heel professioneel was, akkoord gegeven en de installatie was snel en netjes. Ze kijken goed wat de beste ligging is en ook de omvormer waar deze het beste kan hangen. Ik ben dan ook super tevreden.

Ik ben zeer tevreden en ze doen wat ze zeggen .

Als ik vragen had werden deze gelijk beantwoordt en ze gaven goede en bruikbaren advies .

Geweldig super perfect

Geweldige services , geweldige perfecte montage werkt geweldig de zonnepanelen perfect bedrijf perfecte terug koppeling na de montage bij een probleem wordt dit direct opgelost super.

Super goede begeleiding

Ik heb goed begeleid door het team van Zonduurzaam, met namen door Sam. Op vragen heeft hij deskundig advies, en luistert goed naar mij als klant. Geeft ook tijd en ruimte om dingen te onderzoeken en af te wegen. De zonnepanelen werken ook boven verwachting. De installateurs werken netjes en snel.

Alles mooi volgens afspraak geregeld

Offertestadium ging soepel, snel begrip voor de eigen wensen. Daarna liep ook alles soepel, beslissing was snel genomen en de montageafspraak snel gemaakt binnen redelijke termijn. Uiteindelijke montage en oplevering precies volgens afspraak. Enige minpunt, de digitale factuur kwam per ongeluk in mijn spambox... Maar daar kwam ik na enkele dagen achter, dat ook weer opgelost. Aanrader!

Prettig contact met een luisterend oor voor speciale wensen.

Over het algemeen zeer tevreden. De telefonische intake verliep prettig. Er werd goed geluisterd naar onze vragen en wensen. Het daarop volgende prijsvoorstel is duidelijk en concurrerend. Na het verstrekken van de opdracht volgt al snel contact met de uitvoerende installateur. Ondanks de drukte in de markt is de installatie binnen vier weken gemonteerd en in bedrijf genomen. Eén klein minpuntje. De aftersales kan (in ons geval) beter. Het bleek dat het lood onder de nokpannen niet goed is teruggelegd, waardoor lekkage kan ontstaan. Dit is direct, dezelfde dag gemeld maar nu (ruim 4 weken later) is hier nog niets mee gedaan. Jammer want voor de rest zijn wij zeer tevreden.

Vriendelijk en vakkundig

Afspraken werden nagekomen. Redelijke prijs en hulpvaardig.

Super goed geïnformeerd

Heb zonnepanelen laten leggen. Van te voren super geïnformeerd over het product. Denken perfect mee voor oplossingen, of hoe het anders kan. Verkoper wist waarover hij sprak, goede kennis van zaken. Wat ze vertelden maken ze ook waar.

Alles in 1 keer geregeld!

Van de offerte tot de teruggave van de BTW, alles bij een leverancier. - Communicatie: duidelijk en snel. - Installatie: in 1 dag, nauwkeurig en professioneel. - Inregelen: alles in een keer goed. Kortom: ik beveel Zonduurzaam van harte aan!

Goede service en prijs-kwaliteit verhouding

Fijne persoonlijke benadering, heldere offerte, geen verborgen 'verrassingen'. Snelle plaatsing. Geen gedoe.

Boven verwachting!

Vanaf begin heel fijn contact gehad. Duidelijke communicatie. Ook dag zelf van plaatsing van 16 panelen ging zeer voorspoedig en vakkundig. Een probleem voor juiste plaatsing omvormer is tot volle tevredenheid opgelost. Kortom een zeer tevreden klant!

Hanzeweg 5

7418 AW Deventer

Over 1KOMMA5˚ Nederland

“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen